Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 belki açılmıştır, belki çözümünü yeni öğrenmiş bi ben kalmışımdır belkide değildir. patiye hizmet adına yapıyorum bu işi. dün gene diablo 2 kurdum, işletim sistemim vista ve çalışmadı. biraz araştırdım ve hayatımda ilk defa gördüğüm bi çözüm yöntemiyle karşılaştım, işe de yaradı; Diablo 2 klasörünü açın game.exe'ye sağ tık, özellikler uyumluluk sekmesinde "masaüstü oluşturmayı devre dışı bırak" şeysine bi tik atıyoruz. oyun çalışıyor. sevgiler saygılar. masaüstü oluşturmayı devre dışı bırak nedemek lan o ne saçma bi seçenek öyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 vistanda tüm patchler yüklü mü? Bahsettiğin sorun setup.exe'nin masaüstünü bulamamasından kaynaklanıyodu ve ben registry yoluyla masaüstü tanıtmak yoluyla çözmüştüm. Çok daha kolaymış seninkisi (: Ama sonraki kurulumlarımda hiç çıkmamıştı bu sorun sanırım. Windows 7'de de olmadı sorun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar