PowerfulDarkness Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Flassh said: biz diye bişi yok benim olaylarla alakam yok :( not:valla ben cagırmadım kendi bulmuş asdad Nasıl yok biz kuzen değil miyiz olm? Sen kendini benden ayrı gayrı mı görüyorsun? Biz birlikte büyümedik mi, nedir bu ayrı gayrılık? Not'a karşılık: Beni çağırdığını söyleyen yok zaten. Ama sen konuları dolaşırken gördüm bu forumu. Malum forumdan soğudum. Yepyeni bir heyecan ararken soluğu http://forum.paticik.com'da buldum.
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 ADam dakikada satmış seni,bir de kuzen olacak. Hosgeldin ama.
PowerfulDarkness Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Tenekeadam said: ADam dakikada satmış seni,bir de kuzen olacak. Hosgeldin ama. Öyledir o satar hemen. Kaç senedir ne yapsam yaranamadım :X.
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 selam, bi de baştan belirteyim, bi üstteki mesajı alıntı yapmak yassak :P yeni geldin ondan ufak ufak bunlara alışcan :)
yav Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 PowerfulDarkness said: yav said: ahuasudaahah :D . Siz böyle kastınız herhalde 3003 postu. Bari neyi komik bulduğunuzu alıntı yaparak belirtseydiniz. ahuasudaahah :D .
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 yav said: PowerfulDarkness said: yav said: ahuasudaahah :D . Siz böyle kastınız herhalde 3003 postu. Bari neyi komik bulduğunuzu alıntı yaparak belirtseydiniz. ahuasudaahah :D . ehahahahah :D
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 yeni gelenlerde 14 sayfa topic, birileri uçmasın gençler dikkat sdfsd
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 post kasayım biraz 987 mesaj olmuş. ehahehahe D:D:D:D
Böjeek Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 gecen bi hoşgeldin yazısı vardı 20 li sayfalara ulaştığı için kitlemişlerdi
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Bu topic çok daha iyisini hakediyor bence.
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 post kasılıyor dediler geldim hani nerde :(
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 angel_85 zamanında sabaha karşı 4'te 1 saatte 10 sayfaya ulaşmıştı. rekor ondaydı sanırım.
PowerfulDarkness Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 wildpervert said: selam, bi de baştan belirteyim, bi üstteki mesajı alıntı yapmak yassak :P yeni geldin ondan ufak ufak bunlara alışcan :) Neden yasakmış? Keyfimizden alıntı yapmıyoruz heralde dimi karışıklık olmasın diye. Haa unutmuşum mesaj silme yoktu dimi bu forumda. Böjeek said: gecen bi hoşgeldin yazısı vardı 20 li sayfalara ulaştığı için kitlemişlerdi Ne 20'si tam 31. sayfada kitlenmişti :P. 31 sayfa olmasının nedeni de konuyu açan üyenin bayan olmasıydı :P. Eralp said: Bu topic çok daha iyisini hakediyor bence. Sağol :). Flassh said: post kasılıyor dediler geldim hani nerde :( Kim dedi? Bathory said: Hoşgeldin Elaidi. Hönk. Hoşgelen benim Eralp değil.
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 snn daha öğrenceğin şeyler var ohoo..
PowerfulDarkness Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Flassh said: snn daha öğrenceğin şeyler var ohoo.. Tamam espriymiş. Ne biliym olm ortam gördüğümüz mü var :(.
Gkgokhan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Lan tüm hede hödöyü kaçırmışım. Okuyayım dedim sıkıldım da. Arkadaşım hoş geldim. Gel garbıça takılalım biraz senle.
black007 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 okadar sayfayı okuyamadım.. sölenecek tek şey hoşgeldin
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 yalnız kıskandım he hiç 15 sayfam konum olmadı lan kız olsa kıskanmam da 15 sayfa bi erkekle ne tanıştınız lan
PowerfulDarkness Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Eralp said: Balon patlamış hayırlı olsun. Ohooo, o çoktan patladı :D. Gkgokhan said: Lan tüm hede hödöyü kaçırmışım. Okuyayım dedim sıkıldım da. Arkadaşım hoş geldim. Gel garbıça takılalım biraz senle. Bundan sonra ordayım ben zaten :P. Flassh said: yalnız kıskandım he hiç 15 sayfam konum olmadı lan kız olsa kıskanmam da 15 sayfa bi erkekle ne tanıştınız lan Elit insan olmanın faydalarıdır bu Gökhancım :D. Hedefim empat'ın Hoşgeldin konusundaki kadar sayfaya ulaşmak :P.
PowerfulDarkness Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Flassh said: gelişme gördüm eliti öğrenmiş Ben o kelimeyi öğreneli yıllar oluyor. Sen herkesi kendin mi sanıyorsun
Öne çıkan mesajlar