PowerfulDarkness Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Flassh said: biz diye bişi yok benim olaylarla alakam yok :( not:valla ben cagırmadım kendi bulmuş asdad Nasıl yok biz kuzen değil miyiz olm? Sen kendini benden ayrı gayrı mı görüyorsun? Biz birlikte büyümedik mi, nedir bu ayrı gayrılık? Not'a karşılık: Beni çağırdığını söyleyen yok zaten. Ama sen konuları dolaşırken gördüm bu forumu. Malum forumdan soğudum. Yepyeni bir heyecan ararken soluğu http://forum.paticik.com'da buldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 ADam dakikada satmış seni,bir de kuzen olacak. Hosgeldin ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PowerfulDarkness Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Tenekeadam said: ADam dakikada satmış seni,bir de kuzen olacak. Hosgeldin ama. Öyledir o satar hemen. Kaç senedir ne yapsam yaranamadım :X. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 selam, bi de baştan belirteyim, bi üstteki mesajı alıntı yapmak yassak :P yeni geldin ondan ufak ufak bunlara alışcan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 PowerfulDarkness said: yav said: ahuasudaahah :D . Siz böyle kastınız herhalde 3003 postu. Bari neyi komik bulduğunuzu alıntı yaparak belirtseydiniz. ahuasudaahah :D . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 yav said: PowerfulDarkness said: yav said: ahuasudaahah :D . Siz böyle kastınız herhalde 3003 postu. Bari neyi komik bulduğunuzu alıntı yaparak belirtseydiniz. ahuasudaahah :D . ehahahahah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 yeni gelenlerde 14 sayfa topic, birileri uçmasın gençler dikkat sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 post kasayım biraz 987 mesaj olmuş. ehahehahe D:D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 gecen bi hoşgeldin yazısı vardı 20 li sayfalara ulaştığı için kitlemişlerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Bu topic çok daha iyisini hakediyor bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 post kasılıyor dediler geldim hani nerde :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 angel_85 zamanında sabaha karşı 4'te 1 saatte 10 sayfaya ulaşmıştı. rekor ondaydı sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Hoşgeldin Elaidi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PowerfulDarkness Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 wildpervert said: selam, bi de baştan belirteyim, bi üstteki mesajı alıntı yapmak yassak :P yeni geldin ondan ufak ufak bunlara alışcan :) Neden yasakmış? Keyfimizden alıntı yapmıyoruz heralde dimi karışıklık olmasın diye. Haa unutmuşum mesaj silme yoktu dimi bu forumda. Böjeek said: gecen bi hoşgeldin yazısı vardı 20 li sayfalara ulaştığı için kitlemişlerdi Ne 20'si tam 31. sayfada kitlenmişti :P. 31 sayfa olmasının nedeni de konuyu açan üyenin bayan olmasıydı :P. Eralp said: Bu topic çok daha iyisini hakediyor bence. Sağol :). Flassh said: post kasılıyor dediler geldim hani nerde :( Kim dedi? Bathory said: Hoşgeldin Elaidi. Hönk. Hoşgelen benim Eralp değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 snn daha öğrenceğin şeyler var ohoo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 ahuasudaahah :D . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PowerfulDarkness Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Flassh said: snn daha öğrenceğin şeyler var ohoo.. Tamam espriymiş. Ne biliym olm ortam gördüğümüz mü var :(. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Balon patlamış hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Lan tüm hede hödöyü kaçırmışım. Okuyayım dedim sıkıldım da. Arkadaşım hoş geldim. Gel garbıça takılalım biraz senle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
black007 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 okadar sayfayı okuyamadım.. sölenecek tek şey hoşgeldin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 yalnız kıskandım he hiç 15 sayfam konum olmadı lan kız olsa kıskanmam da 15 sayfa bi erkekle ne tanıştınız lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 hoşgeldin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PowerfulDarkness Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Eralp said: Balon patlamış hayırlı olsun. Ohooo, o çoktan patladı :D. Gkgokhan said: Lan tüm hede hödöyü kaçırmışım. Okuyayım dedim sıkıldım da. Arkadaşım hoş geldim. Gel garbıça takılalım biraz senle. Bundan sonra ordayım ben zaten :P. Flassh said: yalnız kıskandım he hiç 15 sayfam konum olmadı lan kız olsa kıskanmam da 15 sayfa bi erkekle ne tanıştınız lan Elit insan olmanın faydalarıdır bu Gökhancım :D. Hedefim empat'ın Hoşgeldin konusundaki kadar sayfaya ulaşmak :P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 gelişme gördüm eliti öğrenmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PowerfulDarkness Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Flassh said: gelişme gördüm eliti öğrenmiş Ben o kelimeyi öğreneli yıllar oluyor. Sen herkesi kendin mi sanıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar