Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Sizi azize mi doğurdu pavırfıldarknıs bey/hanım? bu soruyu ikinci kez soruyorum umarım gene silinmez postum merak içerisindeyim yanıtlarsanız çok bahtiyar olacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PowerfulDarkness Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Lyvanna_Dolores said: Sizi azize mi doğurdu pavırfıldarknıs bey/hanım? bu soruyu ikinci kez soruyorum umarım gene silinmez postum merak içerisindeyim yanıtlarsanız çok bahtiyar olacağım. Neden söz ettiğinizi anlamıyorum. O sebeple sorunuzu yanıtlayamayacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 ahuasudaahah :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 uheueheeheuhe yanıtlayamıcağım canım. uzhahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PowerfulDarkness Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Flassh said: uheueheeheuhe yanıtlayamıcağım canım. uzhahahahaha Yanıtlamaya tenezzül etme zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 hhahhahha güldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taurentino Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Bazılarına fazla kaçmış yeni gelen arkadaş. Bünyeleri kaldıramamış bu tarz konuşmaları... Hoşgeldin bu arada... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PowerfulDarkness Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Taurentino said: Bazılarına fazla kaçmış yeni gelen arkadaş. Bünyeleri kaldıramamış bu tarz konuşmaları... Hoşgeldin bu arada... Seviye farkı :). Beni savunucu tarzda konuştuğun için teşekkürler. Hoşbulduk bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 PowerfulDarkness said: Taurentino said: Bazılarına fazla kaçmış yeni gelen arkadaş. Bünyeleri kaldıramamış bu tarz konuşmaları... Hoşgeldin bu arada... Seviye farkı :). Beni savunucu tarzda konuştuğun için teşekkürler. Hoşbulduk bu arada. ben de seni savunucu tarzım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 çok kral post yapmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 hoşgeldin, bu arada gelen cevaplara takma pek. şımarıyorlar arada, malum kışt deyince gitmedikleri için arada başlarını okşayıp "choqq komiqsinnnn yhaa =))))" falan demen lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 o kadar hoşgeldin msjı attım bide post kasayım yani, göz hakkı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Dostum takılma sen bunlara, kendilerini forumun agası zannedip artizlik yapıyorlar................. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PowerfulDarkness Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Masteis said: hoşgeldin, bu arada gelen cevaplara takma pek. şımarıyorlar arada, malum kışt deyince gitmedikleri için arada başlarını okşayıp "choqq komiqsinnnn yhaa =))))" falan demen lazım. Yok başlarını okşamam ben böylelerinin. Gereken cevabı veririm yerlerine otururlar ;). Masteis said: o kadar hoşgeldin msjı attım bide post kasayım yani, göz hakkı ehe ehe :P. Werewolf said: Dostum takılma sen bunlara, kendilerini forumun agası zannedip artizlik yapıyorlar................. Sizin gibi insanları seviyorum, sen ve Masteis :P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Werewolf said: Dostum takılma sen bunlara, kendilerini forumun agası zannedip artizlik yapıyorlar................. +1 bakma bunlara sen güçlükaranlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 yavşayan yavşayana eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 ahuasudaahah :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Bir efsanede kayıp gitmiş yörüngeye :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 abi mümkünse gelmesin gelirse 23424 quotes yaparak gelebilir önlem alsın pati yetkilileri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Eralp sorumlu bu adamın astronot olmasından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Yok be abi ben o kadar yüklenmedim :( . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 tüm forum yazık etti çocuğa küstü gelmiyor:( özür dileme kampanyası yapın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar