Dev Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 An itibariyle login ekranında sorun yaşıyorum. Gene mi sorun var acaba, yoksa benden mi kaynaklanıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Başka bi oyundaydım ben de, deli gibi lag vardı bi süredir, 1-2dk önce de tamamen düştüm oyundan şu an giremiyorum. Yurtdışı gg galiba. Edit: Anlık bi gg'ymiş, düzeldi şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Evet düzeldi. Ama lanet olsun tam dungeon ortasında ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 8 mb bağlantı satıp onu sizin sisteminiz 4 mb destekliyor diyen ve bunun alt yapısını oluşturmaktan aciz bir kurumdan ne bekliyorsun ? Baştan GG... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fatal_error Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 abi 1 haftadır çok kötü benim bağlantı da resetle resetle yalama yaptı modem :S. bi bende sorun var sanıyodum bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julifton Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 http://forum.paticik.com/read.php?43,3033715 ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 benimkisi akıyor valla sorun yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar