Zed Mesaj tarihi: Ocak 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2003 bi mp3 cd player alcam, ama pek fazla param yok. 3 tane seçeneğim var, alacağım player'ın çok büyük avantajları varsa bütçeyi esnetebilirim. ya da başka modelleri düşünebilirim. işte adaylar: Napa DAV314 ucuz, rengi iğrenç, ses kalitesi hakkında farklı yorumlar var, id3v2 taglarını okumada ciddi sorunları varmış, kolay bozuluyomuş, audio cd ve mp3 çalabiliyo, esp mp3 için 120, audio için 40 sn. fiyatı $70. iriver imp-150 harbi kaliteli, sesi süpermiş, firmware desteği var, (yarın öbürgün mp4 diye bişey çıksa yüzüstü kalmam?), audiocd ve mp3 çalabiliyo, 480 sn mp3, 120 sn audio esp var. fiyatı $95. iriver imp-400 işte benim asıl istediğim bu, ama param yetmiyo :( her bişeyi var, mp3 ve audio cd, fm radio, yaka kumandası, ama fiyatı $200. sizce hangisini almalıyım? kullananlar ne öneriyo? bunlardan başka markaları dikkate almalı mıyım? imp-400 verdiğim parayı hakedicek mi? çünkü şöyle bi sorun var, imp-400 alıcak olursam para bulmam gerekecek, ve mecburen abim de alete ortak olacak sanırım :) o yüzden çok süper değilse ve imp 150 işimi görürse onu almak istiyorum. napa'ya gelince, bana çok dandik bi şey gibi geldi, ama fiyatı da çok iyi. ne dersiniz? [Bu mesaj Zed tarafından 22 Ocak 2003 20:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Ocak 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2003 Benim arkadaşta napa var deli pil yiyio. Adam ilk iki ders dinliyo bitiyo pil sonra.. Tavsiye etmem napayı digerlerini bilemicem.. p.s:her turlu pili denedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ocak 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2003 nomad jukebox hem mp3 hem de audiocd calIyo di mi? $imdi baktIm da jukebox 2 ve 3 var. o zaman jukebox 1 ucuzdur. :P bulunabilitesi var mIdIr? fiyatI ne kadardIr bi de?[hline]"Son, a woman is a lot like a... a refrigerator! They're about six feet tall, 300 pounds. They make ice, and ... um ... Oh, wait a minute. Actually, a woman is more like a beer. They smell good, they look good, you'd step over your own mother just to get one! But you can't stop at one. You wanna drink another woman!" -- Homer Simpson Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ocak 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2003 150 ile 400 arasında gördüüm kadarıyla fazla bi fakr yok benc eo kadar para ödemeye deymez[hline]icq : 154499267 herkezi beklerim =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Ocak 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2003 yok baya fark var. 150 audio cd çalamıyo radyosu yok, yaka kumandası yok, 400'de hepsi var. audio cd çalamaması çok büyük bi eksiklik.[hline]open your heart | i'm coming home[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Ocak 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2003 tamam ben karıştırdım sanırım.[hline]open your heart | i'm coming home[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ocak 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2003 hepsiburada'da iki tane daha mp3 ve cd calara baktIm, onlarda kopya cd okuma bilmemne gibi bi ozellik vardI. iriver'de yazmIyo?[hline]"Son, a woman is a lot like a... a refrigerator! They're about six feet tall, 300 pounds. They make ice, and ... um ... Oh, wait a minute. Actually, a woman is more like a beer. They smell good, they look good, you'd step over your own mother just to get one! But you can't stop at one. You wanna drink another woman!" -- Homer Simpson Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Ocak 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2003 yok okuyo kendi sitesinde yazıyo.[hline]open your heart | i'm coming home[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ocak 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2003 400 çok hoş, güzele benziyo, ama bence jukebox al, bilgisayardan irek geçiriyorsun, ve biraz daha para biriktirip 10 gb lık falan alırsın, yedek hard disk olarak bile kullanabiliyosun Ben de Sony DCJ01 var, uzaqk tan kumandasını da aldım ayrı olarak, ikisi de amerikadan getirdim ama, öyle bi sorunv ar, türkiye de 300 milyon falan diyolar... CD den mp3 ve audio cd çalıyo, ben 140 + 50 dolar a almıştım (50 dlar remote control)[hline]Mankind, with your heresy Can't you see that this is killing me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EpicKenobi Mesaj tarihi: Ocak 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2003 en iisi sqny 15 milyona al tepe tepe kullan demicem tabiki ama napa kötüdür[hline]Eldarion Infected a.k.a. Lord (Epic) Kenobi More than a routine clone... A fearful sith lord that named Epic Kenobi. new world order sux!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Ocak 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2003 Zed Freecom'un mini cd calan aleti de baya güzel fiyatı bilemicem ama bence buuyk ve hantal discman yerine Mini cd (minidisc degil.. hani kartvizit cd falan dedikleri) calanlardan alsan daha kullanışlı olabilir[hline]Join Our Army.. OrcMasters DivX Listem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ocak 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2003 bizim sınıfta bi eleman bi iki ay önce böle bi alet almıştı doğubanktan hoş bişidi baya ne kadara almıştın diye sordum 80-90 dedi.. gayet güzel bişi her tür şeyi okuyo pili de iyi gidiyo.. dooruluk payı ykotur dimi??[hline] "LSD, commonly referred to as "acid," was discovered in 1938 when a chemist working for Sandoz in Switzerland synthesized the drug." Icq:Şöyle buyrun.. Sazanlar: Bu taraftan.. huleaaaa! tieeeyt! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2003 imp150 bi sürü insan aldı tanıdığım hepsi memnun hatta para bulursam bende alıcam tabii sende para varsa iriver ın bi üst modelini al abi.[hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2003 vay koç seni net aleminde gören cennetlik ! hoşgeldin ! :)[hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2003 said: Silthanas, 24 Ocak 2003 19:13 tarihinde demiş ki: ben aldim sonra okula yaydim (-8 parasızlığın gözü kör olsun diyorum :) ... babacummostors geçen gün aldı yazıcıoğlundan 100 dolara.[hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2003 evet kdv dahil 100 dolar[hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 way way demekki mp3 player konusunda bu konuyu atlamışım ha... ehm birinci olarak 90 dolara aldım (TL ile alırsanırz 95 e geliyor saçma ama öyle :) ) ve ikinci olarak evet yılan oynanıyor 19 bölüm can sıkıntısına iyi geliyor hele bir bölüm varson bölüm böle neo-nazi geyiği var :) hatta şimdi 1.20 var ama daha yüklemedim read-me dosyasında yılana yeni bölümler eklendiğini yazıyordu :) alın kullanın kullandırın[hline]Isn't it funny? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 NetMD dedıklerı bumu? Sızce bu urun nasıl? MD[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Tum md urunleri icin Sony Style a bakmani oneririm. Ayrica md hakkinda bilgi icin burayada bakmani oneririm.[hline]KHaRoN The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar