Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

mp3cd player alcam

Zed

Öne çıkan mesajlar

bi mp3 cd player alcam, ama pek fazla param yok. 3 tane seçeneğim var, alacağım player'ın çok büyük avantajları varsa bütçeyi esnetebilirim. ya da başka modelleri düşünebilirim.

işte adaylar:

Napa DAV314
ucuz, rengi iğrenç, ses kalitesi hakkında farklı yorumlar var, id3v2 taglarını okumada ciddi sorunları varmış, kolay bozuluyomuş, audio cd ve mp3 çalabiliyo, esp mp3 için 120, audio için 40 sn. fiyatı $70.

iriver imp-150
harbi kaliteli, sesi süpermiş, firmware desteği var, (yarın öbürgün mp4 diye bişey çıksa yüzüstü kalmam?), audiocd ve mp3 çalabiliyo, 480 sn mp3, 120 sn audio esp var. fiyatı $95.

iriver imp-400
işte benim asıl istediğim bu, ama param yetmiyo :( her bişeyi var, mp3 ve audio cd, fm radio, yaka kumandası, ama fiyatı $200.

sizce hangisini almalıyım? kullananlar ne öneriyo? bunlardan başka markaları dikkate almalı mıyım? imp-400 verdiğim parayı hakedicek mi? çünkü şöyle bi sorun var, imp-400 alıcak olursam para bulmam gerekecek, ve mecburen abim de alete ortak olacak sanırım :) o yüzden çok süper değilse ve imp 150 işimi görürse onu almak istiyorum. napa'ya gelince, bana çok dandik bi şey gibi geldi, ama fiyatı da çok iyi.

ne dersiniz?

[Bu mesaj Zed tarafından 22 Ocak 2003 20:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

nomad jukebox hem mp3 hem de audiocd calIyo di mi? $imdi baktIm da jukebox 2 ve 3 var. o zaman jukebox 1 ucuzdur. :P bulunabilitesi var mIdIr? fiyatI ne kadardIr bi de?[hline]"Son, a woman is a lot like a... a refrigerator! They're about six feet tall, 300 pounds. They make ice, and ... um ... Oh, wait a minute. Actually, a woman is more like a beer. They smell good, they look good, you'd step over your own mother just to get one! But you can't stop at one. You wanna drink another woman!" -- Homer Simpson
Sosyal ağlarda paylaş

hepsiburada'da iki tane daha mp3 ve cd calara baktIm, onlarda kopya cd okuma bilmemne gibi bi ozellik vardI. iriver'de yazmIyo?[hline]"Son, a woman is a lot like a... a refrigerator! They're about six feet tall, 300 pounds. They make ice, and ... um ... Oh, wait a minute. Actually, a woman is more like a beer. They smell good, they look good, you'd step over your own mother just to get one! But you can't stop at one. You wanna drink another woman!" -- Homer Simpson
Sosyal ağlarda paylaş

400 çok hoş, güzele benziyo, ama bence jukebox al, bilgisayardan irek geçiriyorsun, ve biraz daha para biriktirip 10 gb lık falan alırsın, yedek hard disk olarak bile kullanabiliyosun

Ben de Sony DCJ01 var, uzaqk tan kumandasını da aldım ayrı olarak, ikisi de amerikadan getirdim ama, öyle bi sorunv ar, türkiye de 300 milyon falan diyolar... CD den mp3 ve audio cd çalıyo, ben 140 + 50 dolar a almıştım (50 dlar remote control)[hline]Mankind, with your heresy
Can't you see that this is killing me
Sosyal ağlarda paylaş

bizim sınıfta bi eleman bi iki ay önce böle bi alet almıştı doğubanktan hoş bişidi baya ne kadara almıştın diye sordum 80-90 dedi.. gayet güzel bişi her tür şeyi okuyo pili de iyi gidiyo.. dooruluk payı ykotur dimi??[hline] "LSD, commonly referred to as "acid," was discovered in 1938 when a chemist working for Sandoz in Switzerland synthesized the drug."
Sazanlar: Bu taraftan..

huleaaaa!

tieeeyt!

Sosyal ağlarda paylaş

• 3 ay sonra ...
way way demekki mp3 player konusunda bu konuyu atlamışım ha...
ehm birinci olarak 90 dolara aldım (TL ile alırsanırz 95 e geliyor saçma ama öyle :) )
ve ikinci olarak evet yılan oynanıyor 19 bölüm can sıkıntısına iyi geliyor hele bir bölüm varson bölüm böle neo-nazi geyiği var :) hatta şimdi 1.20 var ama daha yüklemedim read-me dosyasında yılana yeni bölümler eklendiğini yazıyordu :)
alın kullanın kullandırın[hline]Isn't it funny? Let's try something else...

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...