barbu Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 çikolatalı kestane şekeri ımmhpss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 SeaGle said: beyler birazdan bursaya gitcem, bişey isteyen var mı şeftali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 KESTANE ŞEKERİ GELDİ!!!! ırgandı köprüsü ters kaldı bana gidemezdim, yarın okula gitcem geçerim üstünden :D hakiki iskender pahalı olm ben bulsam kendim yerim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 tuş takımı yattara of sinirim bozuldu fatura garanti belgesi yerine geçer di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 kendin kirinca kabul ediyorlar mi ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 ya bi umut diye gidiyorum asdasda görünürde kurcalanmış olduğunu gösterecek birşey yok, içini açmadım aletin zaten, sadece tuşları yapıştırdım. eğer tuşları kaldırmazlarsa ki zannetmiyorum niye tuşun plastiğini söksün, anlamaz bence nette araştırdığıma göre, altında klavyelerde olan plastikimsi devre kartı oluyor ya onlardan varmış, kayabiliyormuş ondan oluyormuş bazen. Belki öyle birşeydir. Kendim bozduğum şeyi götürüp o şekilde değiştirmek huyum değildir hiç kesinlikle, ama telefonu alırken yediğim o dost kazığı karşılığında bi ödeşme olabilir bu asdasdsafads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar