7thBreath Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 bence " ama " gereksiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 ama yanlış olm orda. çalışıyor "ve" sorunsuz çalışıyor demen lazım çalışoyor "ama" sorunlu çalışıyor dicen ya da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 hey allam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 piyuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 fede said: al gore gibi mi? nası oluyore o sonundaki harfi telaffuz etmiyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 akdhsakj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 http://img41.imageshack.us/img41/5080/fedep.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 vaaay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 alem sie heyran fede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 beyler birazdan bursaya gitcem, bişey isteyen var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Senin chatin buglı bence seagle :D 2 kere ekledin hala yazdıklarımı almıyosun sanırım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 valla gelen giden yok ama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Chat tırt :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 kendime de gelmiyo mesajım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Kendine mesaj mı atıyosun chatten? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 beyler kestane şekeri falan isteyen varsa getiririm bursaya gidiyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 edit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 SeaGle said: beyler birazdan bursaya gitcem, bişey isteyen var mı kestane şekeriiiiiiiiiiiiiğ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 getircem tamam (tu) hepsini yidirtmem kavga çıkar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 bursadan kadife istiyorum. mavi kadife. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 tamam kendine de al o zaman :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 kermit said: bursadan kadife istiyorum. mavi kadife. özdilek havlusu virsek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 sonra bursada bi "gezek" e katıl videoya çek gönder. sonra inegöl köftesi getir. çünki bursadan başka bi sürü yerde yedim bi halta benzemiyolar. Bursa'dan bıçak istiyorum bıçakçıları ünlüdür oranın. Bursa hoşgörü şehridir bana hoşgörü getir diyecektim ama eskidendi şimdiki bursalılar görünce neresi hoşgörülü lan diyorum. bursaya git Irgandi köprüsünde gez. aklıma gelince yazarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Bana İskender getir ama sıcak gelsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 bana kestane şekeri getirsene dünyada en çok sevdiğim şeylerden biri parası neyse veririm sdfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar