SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 kırmak istiyorum, ulan cillop gibi telefonumun 5 numaralı tuşu çıktı, bi kez caponla yapıştırdım, oldu falan, bugün yine düştü uzun aradan sonra, yapıştırdım fekat 5 e basıyorum bazen 3 yazıyo, 2 ye basıyorum yandaki kısayol tuşuna basmışım gibi oluyo, ses kaydedici açılıyo, 6 ya basınca 1 yazıyo. Devre yollarını mı yedim lan, cillop gibi lan, e65 lan, süperdi tuşları, değiştirmem zaten telefonu da, ya bunların komple kasa değişiyo di mi, of patladı biyerimde şimdi, ne kadardır, lan garbıç çare bul bana :(:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 QQ moar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Q_Q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 lani oldu gibi, şey, eski caponu kazımak isterken iğneyle deldim ben yanlışlıkla katmanı, dengeli yapıştırmamışım deliğin olduu yere doğru basıyormuş ondan, şimdi düzgün yapıştırdım sorun yok allam amin teşekkürler dinimiz oh lan felaket tırstım haa hayır komple kasa değişse en aşşaa 100 lira, en aşşaaa (dasaa gibi oldu :P ) o da. oh düzgün olsun ya, canım ciğerim benim telefonum, günde 250 mesaj gönderiyo o tuş takımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 parmakların ağrımıyo mu peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 ayfon kullan tuş takımın olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 250 mesaj nedir lan ben senede göndermiyormuyorum o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 demin olağanüstü bi durum oldu 2 tane gönderdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 hayır, alıştım 2 yıldır sadadad e65 in tuş takımı iddia ediyorum en rahat en iyi tuş takımıdır, ne ses çıkarır ne parmak acıtır, yumuşacık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 15 günde 5bin mesaj bitti bi ay, ortalaması günde 333 düşün yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 hastalikli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 ya aslında ben de düşünüyorum o kadar nasıl atıyorum diye, avea beni mi yiyiyo acaba, alıyo mu çaktırmadan 200 200 elimden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 hesaplıyorum. ortalama bir mesajı 3 dakikada filan yazıyorum ben. arada git gellerle 3.5 dakika desem. 333 x 3.5 eşittir yaklaşık 1200 dakika. 1200 / 60 eşittir 20 saat. 4 saat uyursam ve yemek yemezsem ya da sıçmazsam olur bu iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 ya öyle değil işte pratikte o iş asdsad 3 dk düşünmüyorum ben mesajlara genelde, kısa kısa mesajlar oluyo genel olarak bakarsan, destanımsı mesajlar (10 mesaj uzunluğunda) haftada 1 oluyo, o da 10 dk alır asdad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 slm cnm nbr ii sn?? ii :) ok grşz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Abi mesaj atmak bir sanattır. Hızlı düşünüp hızlı yazıp mininmum sürede destan yollamak yetenek ister. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 herkes birgün mesaj bağımlısı olacak. iddia ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 yok o kadar da değil sadasd zaten kısaltma kullanmayız biz cnm nbr sevmiyoruz lan aasdasd ya 2 yıldır o ortalama ile mesaj yazınca, bi te t9 kullanınca, uzun mesajları da kısa sürede yazabiliyorsun misal bu mesajı telefonla klavyeden daha kısa sürede yazabilirim belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Saeros said: slm cnm nbr ii sn?? ii :) ok grşz bunu bi kere yaptım eski kız arkadaşımla. bi kere ama. bi yarım saat sürdü. sonra bu ne lan insan gibi mesaj at dedim. sonra ayrıldık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 şaka şaka orda ayrılmadık. ama öyle mesaj atmadı bida. dövdüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 yılmaz özdil gibi her kelimeden sonra 1 mesaj mı atıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 ha bir de bu iş döngü halinde.ciddiyim. ben ki mesaj atmayı geçtim mesajlara bile cvp vermezdm tey teey. sonra lisede en yakın arkadşımla telsimin partnerini almıştık.o zaman bir alıştım.of. sonra eski erkek arkım çok mesaj atardı ikisi kombo oldu yoldan çıktım. sonra ben de 555i çok fena alıştırdım.o da hiç sevmezdi. sıradaki siz olabilirsiniz.. tehlikenin farkında mısınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 bu bi teklif miydi bağyan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 hayır. herkes herkesi alıştıracak birgün herkes mesaj bağımlısı olacak. bu bir gerçek.ben bile alıştıysam herkes alışır bence sdfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar