reyou Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 yemegin yaninda sogan yiyim dedim, boliyim ufaltiyim derken deli gibi gozlerimi yakti, kafami duvarlara vura vura lavoboya zor yetistim, yikadim duruladim fln. nese aradan 2 saat kadar gecti, benim gozler cin gibi oldu, fildir fildir valla, normalde aksam yorgunluk falan olurdu tum gun bilgisayar basinda olmaktan, piskolojikmidir yoksa gercekten soganin bilinmeyen bir gucumudur, su anda gozlerde fln hic yorgunluk hissetmiyorum. bu seansi hergun tekrarlasam gozluklerden kurtulurmuyum acaba? varmidir bilimsel bisiyler bunla ilgili? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 oldurmeyen sey guclendirir mantigi diyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 yada benim konik hucreler yok oldu, direk yanma yorgunluk fln hissetmiyom. bide kubik mi ne vardi, biri renkli goruyodu digeri 3d islerine bakiyodu galiba. bilim-teknik topigindeyiz ya sallicam illa bisiyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 biri alacakaranlik biri isikta gorme eet ne alaka olm bunla sdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 anahtar kelime: gozyasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 hehe gözlüklerden kurtulumazsın :) soğan göz yaşıyla tepkimeye girince sülfirik asit oluşturuyor bunun sonucu oluşan yanma hissi göz yaşı salgısını arttırıyor. Ama bu yanma hissinin veya sülfirik asidin gözündeki kırma kusuruna bağlı gelişen görme problmelerine faydası olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 riglous said: anahtar kelime: gozyasi gözlerin yaşarınca sorunsuz görürsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 mardox said: hehe gözlüklerden kurtulumazsın :) soğan göz yaşıyla tepkimeye girince sülfirik asit oluşturuyor bunun sonucu oluşan yanma hissi göz yaşı salgısını arttırıyor. Ama bu yanma hissinin veya sülfirik asidin gözündeki kırma kusuruna bağlı gelişen görme problmelerine faydası olmaz.kısaca fail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 mardox said: hehe gözlüklerden kurtulumazsın :) soğan göz yaşıyla tepkimeye girince sülfirik asit oluşturuyor bunun sonucu oluşan yanma hissi göz yaşı salgısını arttırıyor. Ama bu yanma hissinin veya sülfirik asidin gözündeki kırma kusuruna bağlı gelişen görme problmelerine faydası olmaz. Gozyasinin mercek gorevi gormesi gibi ucuk bi fikirle gelmedim. Gozyasi, gozlerin rahatlamasini saglar. Ozellikle cok fazla ekrana bakan insanlarin gozyasi pinarlari kurur; senin soyledigin tepkime olur mu olmaz mi bilmem amma velakin, sogandan sonra gozyasi olustugu icin, gozyasi pinarlari tekrar yasardiginden, hissedilen rahatsizlik gider. -mis bana da tohtor soyledi. Ben bilmem, doktorum bilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 yok öyle düşünmedim zaten :) ve tabii kesinlikle haklısın göz yaşı çok önemli. uzun süre monitore bakmaktan dolayı gözlerin kuruyorsa yapay göz yaşı kullanmanı öneririm. dikkat et kendine göz kuruması ufak bi problem gibi gözükse de bakteriyel enfeksiyona kadar gider iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar