yav Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Evde laptopu daha büyük bir lcd'ye takıp kullanıyorum. Bir sorunum yok. Sorumsa şu, ben lcd ekranı ve laptop ekranını birbirinden bağımsız kullanabilir miyim? Yani lcd'de film izlerken laptop ekranında paticik'e girebilir miyim. Veyahut lcd'de oyun oynarken laptop ekranında msn'e girebilir miyim? Yapabiliyorsam nasıl oluyor. Yapamıyorsam zaten gereksiz bir konu oldu sdf teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Yapiyorsun, windows'ta sag tiklayip gorunum ayarlarinin oraya gel. Orada iki ekran olacaktir; ayarlarini yaparsin. Linux icin biraz daha komplike olsa gerek (denemedim). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Dediklerin hepsini yapabilirsin. Tek sorun tam ekran modunda oyun oynarken diğer ekrana geçememen. Diğer ekranda olan biteni görebiliyorsun ama orda bir şeye tıklamak istediğinde tam ekran modundan çıkman gerekiyor. Tam bir çözüm olmasa da oyunu pencere moduna alıp ekranı kaplatırsan diğer ekranı da tamamen kullanabiliyorsun. Hatta bazı oyunlarda iki ekranı birden kullanabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 evet bende denemiştim oyun oynarken msnde konuşmayı filan olmamıştı. bende tv bağlıyorum, ya laptopa ya masaüstümdeki pc ye bunları deniyorum :p hatta şöyle bir sorunda var. misal facebook, youtube gibi yerlerden video izlerin, videoyu full screen yapıyorum. ama 2. ekranda herhangi bir yere tıkladığım anda full screenden çıkıyor o ekran. ama film izleme işini çok yapıyorum, gayet eğlenceli :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 2 farklı ekran yapmayı bulmuştum da programları nasıl ayarlıcağımı kestiremediydim meğer sürükleyip bırakıyomuşuz diğer ekrana süper eğlenceli lol vay be sdf teşekkürler :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 daha zevkli nasıl hale getirebilirsin: sağda olması gerekn monitörü soluna koy. iki saat mouse ara onu geri getirmeye çalış filan dasdsa ben mecburen öyle yapıyorum komik oluyor :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Monitorlerin nasil extend edilecegini de ayarlayabiliyorsunuz. Yani sagda mi olacak, sol da mi olacak, ust kosede mi, ne bileyim altta mi.. Artik size kalmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 http://www.mediachance.com/free/multimon.htm http://realtimesoft.com/ultramon/ http://www.binaryfortress.com/displayfusion/ Gibi yazılımlar baya kolaylık sağlıyor. Tek tuşla pencereyi diğer ekrana atma, çift taskbar, ayrı arkaplan resimleri gibi. Ultraman ücretli. Multimon'un ücretsiz ufak bir versiyonu var sanırım. Sonuncu ise tamamen ücretsiz, ama pro versiyonu da varmış. ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 ben memnunum bu halinden, aksiyon oluyor :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 mirage'nin söylediği programlara ultramon'da ekleyebiliriz. 2 yıldır kullanıyorum, gayet güzel işliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar