Razu Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Çarşamba günü istanbul'dan uçakla basel'e gidip interraila başlıcaz.uçak biletini 24 euro gibi bir fiyata aldık iyi oldu. Rotamız şu şekilde olucak gibi ama çok yorucu olacağından endişeleniyorum açıkcası(30 günlük sınırsız bilet aldık): Basel-Viyana-Bükreş-Prag-Berlin(Berlin Milan arasını uçakla gidicez 4euroya kelepir uçal bileti bulduk)-Milan-Venedik-Floransa-Roma-San Remo-Marsilya-Barcelona-Madrid(belki)-Paris-Amsterdam Amsterdam'dan da uçakla dönmeyi düşünüyoruz. Gidicemiz yerlerde kalıcamız süreleri özetlersem Viyana 1 gün Bükreş 1 gün Prag 1 gün Berlin 3 gün Milan-Venedik-Floransa-Roma-San Remo (7-8 gün) Marsilya 1 gün Barcelona 3 gün Madrik 1-2 gün Paris 2 gün Amsterdam kalanı tabiki bizim kağıt üstendeki planımız muhtemelen aksadımız yerler olur onuda ekstradan 4 gün olarak düşününce fena gibi durmuyor fakat biraz yorucu gibi sanki.önceden gidenler böyle bir rotanın mantıklı olup olmadığını söylerlerse sevinirim.birde aslında şurası gereksiz,bakın burası çok güzel kesin gidin gibi tavsiyeleriniz olursa süper olur
Bathory Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 ben sizin yerinizde olsam, berline 3 gün yerine 2 gün ayırırdım. Madrid ve Milano'yu da direk silerdim listeden. İsimleri çok güzel çekici gelse de malesef öyle cok eglenceli sehirler degil. Bu size bikaç gün daha kazandırır ve bu günleri (eger daha önce hic gitmediyseniz) Prag, Roma ve özellikle Paris'te kullanabilirsiniz. Paris için 2 gün az çünkü. Marsilya'ya hiç gitmedim ama giden arkadaşlarımdan çok da tavsiye eden çıkmamıştı zamanında. Onun yerine de Nice'i tavsiye edebilirim.
fenris Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 amsterdam ve paris te yer bulmak sorun olabiliyor. oralara yakınlaştıkça (şimdiden yaparsanız bu sefer uymanız gereken bi plan olur filan, kasar belki) netten filan bi yere rezarvasyon yapabilirseniz iyi olur. bi de çıkmadan önce günleri hesaplayarak kasmayın bence. beğendiğiniz yerde çok, beğenmediğiniz yerde az kalark ilerlersiniz.
Razu Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Bathory said: ben sizin yerinizde olsam, berline 3 gün yerine 2 gün ayırırdım. Madrid ve Milano'yu da direk silerdim listeden. İsimleri çok güzel çekici gelse de malesef öyle cok eglenceli sehirler degil. Bu size bikaç gün daha kazandırır ve bu günleri (eger daha önce hic gitmediyseniz) Prag, Roma ve özellikle Paris'te kullanabilirsiniz. Paris için 2 gün az çünkü. Marsilya'ya hiç gitmedim ama giden arkadaşlarımdan çok da tavsiye eden çıkmamıştı zamanında. Onun yerine de Nice'i tavsiye edebilirim. Aslında ben madrid'e daha önce gittim arkadaşlarım gitmediği için gidelim dedik fakat bence madrid yeterince güzeldi bir daha gidilebilcek güzellikte bir şehir. Milan'a da en ucuz bulduğumuz uçak bileti o olduğu için gidicez,yoksa arayı tekrar trenle inmemiz gerekicek ki baya bir mesafe oluyor o da. San Remo'dan sabah hareket edip gündüz monaca ve nice'i görüp gece marsilyada kalırız dedik.gündüz gözüyle şöyle bir marsilya'yı gördükten sonrada barcelonaya devam edicez,ille marsilya'da kalalım diye bir şeyimiz o arada daha güzel yerler var oraya gidin derseniz marsilya bir zorunluluk değil. Asıl sormak istediklerim mesela Prag-Viyana-Bükreşe 1 gün yeter mi? 1 gün için oralara gitcemize hiç gitmeyip diğer yerlerde daha çok zaman mı geçirelim? ve tümüyle şu plan çok mu yorucu gözüküyor?
Bathory Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Viyana ve Bükreş'te pek birşey yok aslında. Ama Prag'ta kesinlikle kalmanızı tavsiye ederim. Plan tümüyle yorucu gözüküyor evet. Ama işin eglencesi de orda zaten. Sizi pişman edicek bi yorgunluk yaşamazsınız. Aksine ne kadar çok yer o kadar çok anı demek sizin için.
Razu Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 daha çok anı diye yere yığılıp kalmayı da bir anı olarak yaşamak istemem ama (=
Mille Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Kim kim gidiyosunuzki abi omer hoca olmazsa cekilmez o gezi
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Bükreşi kaldırın o listeden. Böbreklerinize mi susadınız? Viyana'dan öteye pek geçmeyin, bi halt yok.
Öne çıkan mesajlar