KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Sonra baktım bide make-up'u varmış Tarih finalinin ona girdim. bu seferde başka bi sınav kaçırmış oldum. Bide mitsubishi Lancer Evo (eski) full modified araba sürdüm dün gece öyle böyle diilidi NFS undecover slowmotion effecti falan wardı rüyamda.. neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 ne kullanıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 pederin arabasını sürerim arada.. o da verirse ((: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 ben de öss sabahı rüyamda öss'yi kaçırdığımı gördüm sonra uyandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Ben rüyamda bi gecede 3 kez öss'ye girdimdi 1 ay önce ilk girişimde mat1 bitiyordu bakıyorum 20 dk kalmış mı ne, bitiyo öğlen seansına giriyorum, bak bak öğlen seansı, sonra onda da mat2 den başlıyorum bi bakıyorum bitmeden 35 dk kalıyo, bi de akşam giriyorum tabiki onda da türkçe sosyal yapıyorum yine yetşimiyo koyarım lan diyorum uyanıyorum ter içinde garip olan şu ki hiçbi zaman süre yetiştirememe gibi bişey yaşamadım rüyalar garip vesselam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 oha bana biraz önce olan şey. uyuyordum. telefon çalmaya başladı. alarm zannettim. ama açmışım telefonu uyku sersemliği. arkadaşıma saat kaç bugün hangi gün falan dedim. oha çok korktum bian.:( snr geri yattm sdfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar