Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 maden nasıl değişir onu desene
yav Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 ben maden'i işaretledim daha doğrusu bence hepsi değişebilir. sadece en değişmez maden gibi geldi ondan onu işaretledim. bir de böyle küresel ısınma çocuklarıyız biz. nasıl öyle soru olur nasıl değişmez iklim buzul çağı yok muydu eskiden. ice age falan uydurma mı :'(
aquila Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 meme iklimidir o, meme iklimi degismez, haritaya bakin.
Hotdog Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 maden o soru ya da hatalı iklim deişiyo uzun süreçlerden sonra lan öyle örendik biz
Riverwind Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 bencede maden :D askeri diyenlerde var çevremde fsdf:D
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 soruyu yazın da biz bilirkişiler olarak inceleyelim.
Hotdog Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 23. Yeryüzünde doğal, beşerî ve ekonomik yönden birbirine benzer ya da farklı yerlerin olması çeşitli özelliklere göre bölgelerin oluşturulabilmesini sağlamıştır. Bu özelliklerdeki değişme bölge sınırlarının da değişmesine neden olmaktadır. Buna göre, belli özelliklere dayanarak oluşturulan aşağıdaki bölgelerden hangisinin sınırlarında zamanla değişme olması beklenmez? A) Tarım bölgeleri B) Askerî bölgeler C) Turizm bölgeleri D) İklim bölgeleri E) Maden bölgeleri
Hotdog Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 belki maden'ide uzun vadeli olarak düşünmüslerdir hani zaman geçtikçe yer altında maden oluşuyo fln ama o şekilde düşünürsek iklimde deişir soru hatalı herkesin doğru kabul edilmeli :D
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Hotdog said: soru hatalı herkesin doğru kabul edilmeli :D AHAHAH İLKOKUL 4 UMUTLARI
aquila Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 sorunun altina biseyler yazsaniz belki gidis yolundan puan verirlerdi.
Öne çıkan mesajlar