Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Golden Army

Netcafe

Öne çıkan mesajlar

• 3 hafta sonra ...
smyrnas said:

şimdi 1.05 patch ile oyuna dondum bende sıfırdan bs kasıcam golden army e katılmak isterim ancak low lvl da nekadar insan var mesela yalnız kalırmıyız yada on gectim muhabbet ortamı nasıldır? prof uz biz ayagında takılıp hiç muhabbet etmeden sagı solumu kesersiniz ,yoksa hiç ayrım olmadan muhabbet gırgır şamata varmıdır?

ne bileyim mesela bir instance a girerken biralar elimizde ,baltalar belimizde vent te yada guild chatte curcunamıdır ?yoksa sinir stres ciddiyet midir? gülme krizlerine girermisiniz(ben cok sık girerim) sonra sıfırdan kasıcam at paramı verirmisiniz? ingilizcem zayıftır tarzanca konusurum guild te yabancılar olsa bile ben türkçe yazsam beni guild ten atarmısınız( ama ing zayıf ben ne edeyim) sonra aranızda izmirliler varmıdır?(kan ceker diye soruyorum) BS kasmak caizmidir? umarım dost guild sayınız çoktur! daha once hunlarda oynadım hun yazısını kim gorse bana dalıyordu çok canım yanmıştı!

son söz olarak ya hani biz çok eglenceli insanlarız ,,biralar elimizde ,baltalar belimizde biz gideriz Kheshatta hey Kheshatta diyorsanız aranıza katılmak istiyorum bende hehe:)

ooo bu dediklerinin fazlası var...bak akşam ne oldu...barda çektim kafayı..sonra daldım keşe keşte bir baktım hunlar ve sıkamlar...ehhh dedim yedim sizi..kaning sıtrayka çıktım bir çektım 9 sıkam yerde ardından hunlara döndüm bir çaktım siper viviyi..van şatta onlara çaktım 15 hunda öyle gitti..sonta keşte her kes korktu benden dağılıp gittiler..ya ne adamım ya sen gel hele bir neler yapıyoruz bir bilsen..hatta öyle abartıyoruzki osuruklarımızla tüm sörvırı darmaduman ediyoruz...
Sosyal ağlarda paylaş

Golden Army ye başarılar diliyorum :) Yeni bir türk oluşumunu serverda görmek mutluluk verici bir olay.

Bu arada önceki mevzularla ilgilide söylenecek pek bir şey yok, bu tarz bir münakaşanın burada gerçekleşmemesi gerekiyordu bence. Eski bir üyesi olduğum HUN çatısı altında olsun battlescardaki arkadaşlarımın belkemiğini oluşturduğğu Golden Army çatısı altında olsun çok değerli arkadaşlarım var.

Oyun içinde görüşürüz dostlar. Scumdan sevgilerle :D

SCUM Because WE Care ! :D
Sosyal ağlarda paylaş

said:

ooo bu dediklerinin fazlası var...bak akşam ne oldu...barda çektim kafayı..sonra daldım keşe keşte bir baktım hunlar ve sıkamlar...ehhh dedim yedim sizi..kaning sıtrayka çıktım bir çektım 9 sıkam yerde ardından hunlara döndüm bir çaktım siper viviyi..van şatta onlara çaktım 15 hunda öyle gitti..sonta keşte her kes korktu benden dağılıp gittiler..ya ne adamım ya sen gel hele bir neler yapıyoruz bir bilsen..hatta öyle abartıyoruzki osuruklarımızla tüm sörvırı darmaduman ediyoruz...

yav ben geldim zatende geldigim 3.gunun kredi kartım ile ilgili bir problem çıktı acc yi frozen a cevirdi funcom 3 haftadır oyuna giremiyorum:) yoksa gelip bende beraber osurmak istiyorum :D
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
Arkadaşlar sizler için bu servera geldim , oyuna yeni başladım releasede almıştım config yetmediği için oynanmamıştım vs. Şimdi bu 2 haftalık inv. bahane oldu tekrar geldim. Fakat sizleri oyunda göremiyorum bir golden army var evet ama ne zmn invite için o abuk tuşa bassam kimse online değil diyor. Player seach mantığını da daha anlamayamadım tam oyunun yani Golden Army den kim online ona bakamuyorum.
Tempest of Set kasıyorum bilemiyorum faydalı olur mu lvl 21 oldu an itibari ile bana ulaşın lütfen. Nick : Skathor bu arada.
Sosyal ağlarda paylaş

Katharsis said:

Arkadaşlar sizler için bu servera geldim , oyuna yeni başladım releasede almıştım config yetmediği için oynanmamıştım vs. Şimdi bu 2 haftalık inv. bahane oldu tekrar geldim. Fakat sizleri oyunda göremiyorum bir golden army var evet ama ne zmn invite için o abuk tuşa bassam kimse online değil diyor. Player seach mantığını da daha anlamayamadım tam oyunun yani Golden Army den kim online ona bakamuyorum.
Tempest of Set kasıyorum bilemiyorum faydalı olur mu lvl 21 oldu an itibari ile bana ulaşın lütfen. Nick : Skathor bu arada.

Merhaba dostum

sana en kısa sürede ulasıcaz biz şuan Crom pve server ında oynamaktayız.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
veyr10 said:

belki onlarin kos listelerini çalmaya çalışmak gibi anlamsiz ve etik olmuyan ucuz numaralara başvurduğunuz içindir?
Seni tanımıyorum.Bundanda memnunum açıkcası Hırsızlık gibi bir ithamla karşıma çıkmış bir zaat a cevap bile vermemek gerekir fakat susmanın erdemlik olduğunu bilen az insan kaldı günümüzde.Savunma yapmıyacağım savunacak bir hatamız yok sadece tükce konuşulan yardımlaşılan ve paylaşılan bir guildi karalamaya çalışanları görmek bize daha çok hızlanmamızı hatırlatıyor.içeride milliyetci sınırdan çıkınca ülkesini tanımayanların kokusunu alıyorum....
Sosyal ağlarda paylaş

veyr10 said:

Breareus said:

Tesekkurler dostum Ama Golden army AGE of Conan da kalıcı olacak.

PvP lvl farm karakterlerle birşey yapamayinca server değiştirmek de güzelmiş.

Şimdi sana önce kendi üzerindeki çamuru temizle diyeceğim
ve hala anlamıyorum bu türk insanını, Ewet farm yapmış olabilirim ben becerdim ama sen beceremedin onu inan sanada deseydik gelş katıl bize sende gelecektin.

Artık bu gibi yazıları yazıp sonrada gelip başka biri özür dilemeye kakmasın hala sorunlarınızı görmemek ten gelip insanları suçlamayın ( Nakaset i hepimiz biliyoruz. )

Ha serverdan biz frm yaptık diye gitmedik şimdi sana anlatmaya kalksam anlayamayacaksın en iyi boşver.

Ve son bir rica anlıyabilirsen tabi Artık bu başlık altında bir şey yazmayın istemiyoruz hun dan yorum vs...
Sosyal ağlarda paylaş

Anarsik said:

haydaa niye geçtiniz ki crom'a, ortam hunlara mı kaldı şimdi?

Crom daha iyi ve türkler aynı serverda 2 guild oynayamaz 1 ay sonra küfür etmeye başlarlar kendilerine ( örnek Sultans ve victore ) böylesi daha iyi zaten oraya geçmemiz daha iyi oldu ordada baya türk arkadaşlar var :) ve güzzel bir ortam var orda.
quest yapmak daha rahat istersen Pve istersen PvP neyi yapmak istiyorsan rahat yapabiliyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...