Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Golden Army

Netcafe

Öne çıkan mesajlar

Türklerin Kurduğu Ancak Herkesin Katılabileceği,Aqulonia RP-PVP Serverinda Kurulan Yeni Bir Guild.

Hikâyemiz ve Biz ;

Zamanının en cesur, ihtişamlı ve yenilmez olarak kabul edilen ordusuna sahip bir lider vardı. Onun adı , Golden' di.
Bu lider , asıl gücünü adelet anlayışı , halkı arasında sağladığı eşitlik ve onun emriyle ölmeyi onur olarak nitelendiren ordusundan alıyordu. Güçlü olanın hayatta kaldığı o zamanlarda halkına amaç olarak , özgürce beraber yaşamaları gerektiğini ve bunun için savaşman gerekiyorsa da bu uğurda ölmelerini istemiştir.
Golden , insanlığa zulüm eden diğer kralları ve ittifak liderlerinide yaptıkları eziyete son vermeleri için defalarca uyarıda bulundu ; lakin bir sonuç alamadı.
Diplomasinin bittiği yerde de zamanın en büyük savaşı başladı.
Golden ve arkasında ki ordusu , yeryüzünde bütün kötülükleri silmeyi başarmışken son kalan düşman kırıntılarının hain bir planları daha vardı.
Golden' ın en zayıf yanını , ona karşı bir silah olarak kullanacaklardı.
Savaş esnasında taraf değiştiren bazı düşman askerlerin aslında bunu kasıtlı yapıp onun güvenini kazanmak için bu yola başvurdukları ortaya çıktı. Ve planlarını gerçekleştirmek için , içlerinden birkaçı savaş zekaları ve becerilerinin mükaafatı olarak hiç beklemedikleri mevkilere gelmeyi başardılar. Ve zamanla gerçekleştirmeyi amaçladıkları planları gerekli şartlar sağlandıktan sonra , Golden hain bir pusuya düşürüldü.
Golden' ı öldürmek çözüm değildi ; çünkü onun ordusu , liderlerinin yokluğunda hemen dağılmayacak kadar ona sadık ve inançlı askerlerden oluşuyordu.
Zamanın en büyük lideri esir edildi ve yıllarca tutulmak üzere karanlık bir zindana kapatıldı.
Durum farkedildikten sonra askerleri yıllarca onu aradılar. birtürlü bulanamamıştı ; çünkü hain düşmanlar istedikleri gibi planlarını gerçekleştirmişlerdi.
Golden�in yokluğunda yerine geçen ordularının ikinci kumandanı da bir savaşta ölünce , o zamana kadar zaten yıpranmış olan düzen tekrardan bozulmaya başladı. Kötülük ve zulüm yeniden eski gücüne kavuştu.
Golden�nin yokluğunda ordusu ve ülkesi dağıtıldı.
En sadık savaşçıları bile gördükleri işkenceler sonrası , onu unutmaya zorlanıldılar.
Aslında bugüne kadar düzensiz ve dağınık bir görüntü veren bu savaşçıların içlerinde sürekli çözemedikleri garip bir his vardı.
Birçoğu bugüne kadar birbirlerinden ayrı olarak kendi savaşlarını sürdürdüler. Bazıları başka kolonilere katıldı. Hepsinin zamanla güç ve yetenekleri de artmış oldu.
Bu savaşçılardan birkaçı sadece savaşmadılar. Golden , olarak bildikleri önderlerinin varlığını sürekli hissettiler ve her yeni maceralarında onu arayıp ulaşmaya çalıştılar. İçlerinde ki inançla onun bir yerlerde olaabileceğini hep düşündüler ; ama uzun bir zaman bulamadılar.
Ona inanan sadık ve bir kaç iyi asker , bir gün Golden' i buldukları anda tekrar birleşmeye başlayacaklarını ve hep birlikte eski ihtişamlarına kavuşacaklarını biliyorlardı.
Dost sandıkları hatta zaman zaman , omuz omuza savaştıkları müttefiklerinden bile ��Altın Askerlere�� daima sahip olmak ve olası bir karşı birleşmeye engel olmak için nesiller boyu Golden' nin varlığını inkar ettiler. Onun sadece bir efsane olduğunu anlattılar ve Golden�nin halkını nesiller boyu bu şekilde aldattılar.
Bütün engellemelere ve aldatmacalara rağmen artık , Golden' nin ortaya çıkmasının zamanı gelmişti.
Birkaç sadık askeri , onu tekrar buldu ve değişimi kaçınılmaz hale getirdiler.
Artık herkesi, bildiklerinin aksine daha farklı bir dünya bekliyordu.

Yapılanması ;

Golden hakkı olan yere, savaşçılarının yanına dönüp tekrar eski gücüne kavuştuktan sonra kendisine sadık olan askerlerinin bazılarında eski kolonilerinde bulunan ve neredeyse tüm yaşamları boyunca anlatılan yalanlarla kendi kendine karar verebilen o cesur savaşçı ırkının akıllarının bir yerinde , asla kabul edilemeyecek olan köleleşmeden kalıntıları gördü. Artık savaşçıları tek başlarına karar vermekte zorlanır olmuştu.
Golden , bu beklemediği olumsuzluk karşısında tekrar eski düzenlerini kurma kararı aldı. O zamanlarda görülmemiş yeni yasaları insanlar arasında kulaktan kulağa yayılmaya başladı...
Bu barbarlığın hüküm sürdüğü dünyada , artık farklı bir oluşumun tohumları atıldı. Ve şu hedefler gözönüne alındı:

* Artık guild başkanı tarafından yönetilmeyeceksiniz ve tek bir kişi sizlere emirler yağdıramayacak.

* Yeterliliği ve savaş kabiliyeti kanıtlanmış PVP level 4 , PVP level 5 olanlarınızdan beş kişilik bir Golden Meclisi oluşturabileceksiniz.

* Golden Meclisi, yani sizler kararlarınız tartışarak alacaksınız. Guild açısından mutlak öneme sahip konular ,Golden Meclisinden geçtikten sonra ,Golden Konseyinde de tartışılacak ve gerekli görülmesi halinde konsey Golden' den konunun tekrar incelenmesini talep edilebileceklerdir.

* Kendi vekilleriniz sizin tarafınızdan yeterli görülmedikleri veya adil olamadıklarını düşündüğünüz taktirde , durum Golden�e iletilecek ve talep mazur sebeplerden kaynaklanıyorsa eğer Golden in tavsiyesiyle , Golden meclisinde yapılacak oylamalardaki salt çoğunluk sonucu vekil veya vekiller değiştirebileceklerdir.

* Golden meclisinin bir üst mevkisinde Golden bulunur. Görevi : sadece tarafsız olup alınan kararlardaki savaşçılarını olumsuz etkileyebilecek oluşumları analiz etmek ve tekrar oylama için , Golden meclisine geri göndermek veya durdurmaktır. Guild kasasına erişme yetkisi sadece Golden� de bulunur.

* Savaş tecrübeleri PVP level 3 olan askerlerimiz , Golden Meclisinin bir alt kademesi olan ve kişi sınırlaması olmayan Golden Konseyine katılabileceklerdir.
Konseyde sözalma ve oy hakları bulunacaktır.

* Golden konseyinin içerisinde Guildin diplomatları iki , savaş kaptanları dört kişi olacak şekilde seçilecektir.

* Savaşçıların Guilde uyumu ve yeteneklerinin artması açısından PVP level 3�e kadar Golden meclisine katılıp söz almaya hakları olacaktır ; ancak oy kullanabilme yeterlilikleri anlatılan sebeplerden dolayı PVP level 3 olunca başlayacakdır.

* Savaş Lordu , savaş esnasında kaptanlarını , onlarda savaş sırasında kendilerine bağlı olan birliklerini yönlendirebileceklerdir.

* Diplomatlarımız bizim için önemli müttefik olabilecek guildlerle temaslarda bulunup , müttefiklermizle ilişkilerimizin başoyuncuları olacaktır.

* Savaş kaptanlarımızın savaş esnasında kendilerine bağlı olan 12 askeri ile ilgili hertürlü sorumlulukları ( beraber yapılacak mini savaşlarla gurup olma, guild desteği sağlanarak mali destek, zırh ve silahları) bulunmaktadır. Savaş gereksinimleri savaş kaptanları tarafından araştırıldıktan sonra konseye iletecek. İstenilen lojistik destekler önem sıralamasına göre tüm Guildin katılımı ile düzenli aktivitelerimiz arasında olacak olan , Raid lerle DKP veya benzeri bir sistem olmaksızın askerlerimize sağlanacaktır.

* Golden Army adından da anlaşılacağı gibi yüksek mertebelere ulaşmış askerlerden oluştuğu için , zaman zaman müttefik olmadığımız Guild� ler tarafından savaşlarda destek için aranabilecek bir kuvvette oluşturacaktır.Tabi ki savaş giderleri yardım talebinde bulunan Guild tarafından ödenecek olup Golden Meclisinin kararıyla belirlenen ücret karşılığı olacaktır.

* Özel savaşçı birliğimize tüm guild personelinden talep edilen sınıflara göre her savaştan önce ayrı ayrı asker seçilip savaşçının onayı ile gönderilecektir.

* Alınan savaş ücretlerinin gerekli görülürse yarısı guild kasasına aktarılacak , kalan yarısı savaşan askerlere verilecektir.

Yeni oluşumumuz uluslararası olup bize katılmak isteyen herkes davetlidir.

Neden Golden Army�e katılayım diye halen aranızda düşünenler varsa , kısaca sizlere üç neden ;

1.Kendi kendiniz yönetin. ( Tek kişilik yönetime son )
2.Oyuncuların birbirlerine desteğine. ( Level alma - itemlerin tamamlanması)
3.Bir takım olabilmenin keyfine varın. Savaş ganimetleri toplayıp , sayısız Battle Keep�e katılın.

Halen diğerlerinin arasında varlığını sürdürmeye çalışan Golden' in
Altın Askerleri bu dünyanın en seçkin yapılanmasında sizde yerinizi alın.

Server : Aquilonia ( RP-PvP )
Ulaşabileceğiniz officer larımız ; Breareus - Shonatain - Flagrate .
Ayrica Golden Army Dışından Ama Elçimiz Olan Anron(Elika,Zanak,Anronn)'ada tell atabilirsiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

ne dediğini hiç anlamadımda,eğer bahsettiğin,hun empires sa,oradakilerle arkadaşlığımız senin gibi bazılarının ara bozma çalışmaları yapmasına rağmen devam edecek,benim burada bahsettiğim başka bir konu senin anlatmak istediğin başka bir konu ama,bu guilde mensup değilsen git başka yerde takıl,guild tanıtımımızıda lekeleme lütfen!
Sosyal ağlarda paylaş

veyr10 said:

belki onlarin kos listelerini çalmaya çalışmak gibi anlamsiz ve etik olmuyan ucuz numaralara başvurduğunuz içindir?

veyr10 biz gidip hun tanıtımında boyle şeyler yazıyormuyuz? bizim hun la hala arkadaşlıgımız vardır ve hep olacaktır 1-2 kişi istememiş arkadaş olmayı acıkcası pekte umursamıyoruz aslında suan daha ıyı herkesın nasıl bırı oldugunu ogreniyoruz.

saygılarımla

Golden Army
Sosyal ağlarda paylaş

superwiz said:

ne dediğini hiç anlamadımda,eğer bahsettiğin,hun empires sa,oradakilerle arkadaşlığımız senin gibi bazılarının ara bozma çalışmaları yapmasına rağmen devam edecek,benim burada bahsettiğim başka bir konu senin anlatmak istediğin başka bir konu ama,bu guilde mensup değilsen git başka yerde takıl,guild tanıtımımızıda lekeleme lütfen!

Teşekkürler CVP icin
Sosyal ağlarda paylaş

superwiz ve Breareus

size karşı bir tepkim olsaydi en başta sizlere başarılar dilemezdim. Guilden ayrilma sebepleriniz paylaşmadığınız için üyelerin bir çoğu ayrılmanızı yadırgıyor tüm bunların üstüne de hakkınızda böyle şeyler söylendi için bir kısım size tepki duymaya başladı. herneyse o postumu kendim şikayet ediyorum silinmesi için haklısınız yakışmıyan bir davranışti ve konuyla ilgisi olmuyan bir posttu, kendi adıma özür dilerim, sizler de ederseniz yetkili daha çabuk silebilir sanırım. tekrardan yolunuz açık olsun
Sosyal ağlarda paylaş

yok hocam şikayet etmeye gerek yok,benim nickimi biliyorsunuz gölgesiz oyunda,fakat hundan ayrılmamın en büyük sebebi herkesin aşağı yukarı,gruplaşmasıydı,bunu kabul etmiyorsunuz ama,alıştığınız bir ortamda bunun farkına varamıyabiliyorsunuz,bir low lvl açın,grindsiz,v.s siz bir char kasmaya çalışın abi,ne kadar zorlanacaksınız görürsünüz,1-2 arkadaşı saymıyorum ama,benim hunla kişisel problemim yok,ben hunum sende golden army sin,bu kadar basit,ama dediğim gibi insanların fikirlerine saygı duymak sadece anlamı olan kelimeler değil,mecburiyettir bence.
Sosyal ağlarda paylaş

Merhaba

Şikayet etmeye gerek yok kendınde acıklamıssın uzatmak istemiyorum seninde dedigin gibi yolumuz açık olsun.

Ayrıca eklemek istedigim bir şey daha var bız farklı bır ısım tasımaya basladık dıye hun a sırt cevırmıs degılız son soylıyecegım seyde bunu bu gıbı platformlardan degıl kendı ıcımızden konusabılırız.
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi bu konuşmları görünce birşey ekleyesim geldi bende bundan 3-4 ay önce hunlara bir 80 lvl guardian karakterimi sokmuş ve aynen denildiği gibi gruplaşma ve yeni giren arkadaşlara gösterilen ilginin az olması sözde ilgi olabilir ama real ortada birşeyin olması ve en son olarakta vent. raide ben girecekken bana söylenen kırıcı sözlerden sonra guildden sessiz sedasız kimseyi kırmadan çıkıp pvp serverındaki karakterime döndüm arasıra şuan durumları ne nedir bilemem ben ayrıldığım dönemde zaten baya giden oyunu bırakan guildden çıkan çok olmuştu sorun vardı yani şuan bile devam ettiğini görmek üzücü hunlarda cidden çok iyi arkadaşlar var hatta birkaç dostumuda bizzat guildde girmesini söylemiş birisiyimdir onlar anlamasa bile oturmuş bir kadro raid grubu varken bu guildde yeni girecek arkadaşların işi biraz zor bunu kabul etsinler sonrada biz ilgileniriz her üyeye demesinler yok öyle birşey şuan halinden guildden memnun olan varsada hoşunaya gitmeyende çıkacaktır genede hunlara başarılar diliyorum her ne kadar kırgın ayrılsamda.
Sosyal ağlarda paylaş

gruplaşmayı, kırıcı olayları bilmiyorum haklısınızdır ama yeni gelenleri power level seanslarına sokmamalarına hak vermiştim. millet oyunu öğrensin diye. hatta 1-2 kişi darılıp çıkmıştı bu cevabı alınca ama bence doğru bir prensip, 1 gecede level 40 olup sonra poitain nerede field of the dead nerede diye soruyorlar yoksa
Sosyal ağlarda paylaş

Haklısın ama ben bu guildde 80 lvlde girip bu tarz olaylar yaşamıştım oyuna yeni başlıyan hiç 80 lvl yapmamış adam gelipte beni plvl ile kas demesi bile yanlış ben buna karşıyım ama şayet zaten hali hazırda 80 ll karakter kasmış ve bir daha aynı q yaparak hemde gank deklisi olarak bunlarla uğraşmak kimse istemez işte böyle üyelere kesinlikle bir yardım eli uzatılmalı zaten oyun lvl 80 sonra başlıyor bu oyunda 40 lvl yapıp sonrada sadece villa ile bir şekilde gank bile yemeden 80 lvl olunur.
Sosyal ağlarda paylaş

herkese merhaba,

bende eski bir hunum ve low lvl'ların hunda pek önemsenmediğini gördüğüm için bırakmıştım hunu..kemikleşmiş bir grup olayı götürüyor,gerisi pek önemsenmiyor..bir kaç tane arkadaşla güzel iletişimimiz olmuştu hunda fakat insan kendini ıssız adadaki robinson cruz gbi hissediyor hunda..huna bol şans..golden army listemde,şu an spirits deyim ve keyif alıyorum...
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar başka bir guild başlığı altında bu konu biraz off topic olmuş ben şimdilik sorunlarınıza cevabi tek bir post olarak buraya yazacağım ama daha fazla sorun ve probleminiz varsa pmden yada AHE topicden ulaşabilirsiniz. bu kemiklemiş kadro falan hepsi yalan arkadaşlar ben 7 senedir hun çatısı altında oynuyorum şu an güncel kadroda tüm aktivitelerimize katılan hunların (gerçek hayattaki her hafta yapılan aktiviteler.) hepsi bu oyuna bu sene başlamış bizimle ilk kez tanışmış olan kişilerdir. Guild liderimizi ilk kez bu oyunda tanıdık raid ve pvp liderlerimizi de öyle ve geriye kalan herkes. Eski core gruptan aktif olarak oynuyan pek arkadaşımız kalmadı. Burada bir kemikleşme bir gruplaşma söz konusu değildir. Eğer isterseniz bunu rahatlıkla başarabilirsiniz. Herkesin size direkt olarak kucak açmasını beklemeyin gerçek hayatta bile böyle birşey olmaz. Orada 30 kişi aylardır oyunu oynuyor birbirini taniyor yeterli çabayi gösterirseniz sizde rahatça aralarına katılabilirsiniz. Bunu guilde özel sebeplerle alınan 3 yabanci arkadaşımız bile rahatça başardığına göre sizlerin önünde bir engel görmüyorum.

Lowbie konusundaysa, ben de bir sürü kişide o konuda sıkıntılarını dile getirdi fakat şöyle bir durum da var 3 adet BK miz var 4.yü almak için uğraşıyoruz her hafta 2-3 savunma 2-3 saldırı savaşlarımız oluyor üstüne bir sürü raid ve world pvp. Bu guildde öyle öğrenci olup oynuyan çok insan yok herkes çalışıyor, bir çoğu evli ve çocuk sahibi zaten oynama süreleri kısıtlı bu kadar aktivite içinde kimse lowbielere yardımcı olamiyor maalesef. Bunu guilde girecek arkadaşlara da bizzat başta diyorum guildde lowbie pek olmadiğindan zorlanabilirsin benim tavsiyem yabancilarla grup kurman önemli görevlerde.

HERNEYSE BU KONU İÇİN DAHA FAZLA BU TOPİCİ KİRLETMİYELİM YA AHE BAŞLIĞINA YADA PMLE BANA ULAŞIN.

not: çok fazla typo var kusura bakmayın arkadaşlar acelem vardı
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaş yazısında kendini tekzip etmiş zaten.oyuna yeni başlıyorsanız hun yanlış seçim ..45 de girdiğim spirits de dostlarımla grind yaparak 71 oldum şu an,hepside 80 ve 70+ idi,hep beraberdik..Sayılarıda azımsanacak cinsten değil..Hundan aldığım zevkin 2 katını alıyorum,8-12 kişi online oluyoruz ama birbirimizi dinliyoruz,işimiz varsa bırakıp yardım ediyoruz.Kemikleşme hunda kronik rahatslık,içlerinde çok ii insanlarda var ama dediğim gbi hun yeni başlayan için oyunu bırakma nedenidir zannımca.Çok isteyen charını 80 yapar hun'a geçer ama ben charımı 80 yaptığım guildimi bırakıp da guild değiştirmem..Taşlı yolda benimle olan dostlarımı çakıl parasına bırakmam..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...