Cuce Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 cok uzatmak istemiyorum aslında, konusu acılmıştı diyekalmış aklımda nedense oyle değilmiş. http://www.youtube.com/watch?v=jqxENMKaeCU oturup izlemeniz lazım, bugun ikinci kez verildi ntv de(su anda sonlarına geldi) ama youtube'dan izliyebilirsiniz zaten verdiğim linkten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 açıldıydı eetde bulamaman normal "ntv yi açın" diyemiydi neydi başlık ve evet ben yani direk indirdim ve izledim bi kere daha zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 youtubedan silinmiş. dailymotiondan da silinmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 yahu verdğim linke bakarmısın orda var işte adamlar bedava dağıtıyor filmi, youtube'da destekliyor yayını, orda işte official acc'da duruyo hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 yuutuptan başladım güzele benziyor. HD mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 verdiğin linkten açılmadı da youtubea girip baktım, güzel yapmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 bitirdim şimdi çok güzelmiş hakkaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 NTV de izledim baştan sona. Cidden etkileyici bir belgeseldi, gayet başarılı. Sevdim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar