mardox Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 ben de screwy'e katılıyorum. DK char var ama gözüm rogue veya warlockta :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 belki ben beceriksizlikten hunterla pvp yapamiyorumdur sen sevebilirsin dene tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Darklight1903 said: MelihMercan said: wowda pvp yapamayan pvp ye ok atar :) wowda pvp güzeldir :) ben beceremiyorum o ayri :) uo oynadiktan sonra wowdaki pvpye laf etmeye bile degmez. le$. aka ucuz mageim pvp yapamıyorum. (Bu arada inşallah doğru yanlış adama atmıyorum mesajı asfaf) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 mardox said: ben de screwy'e katılıyorum. DK char var ama gözüm rogue veya warlockta :)rogue icim gidiyor ama tek hedef icin idealmis gibi geliyor bana 3-4 kisi arka arkaya kesebilcek gibi gozukmuyor bg de gordugum bu daha dogrusu ortaya cikar cikmaz avliyorlar:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar