dunno Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 ölüm yiyoruz üç ögün her gün yedikçe yaklasıyoruz ölüme, yedikçe ölüm oluyoruz. dalından cinayetlenmiş kiraz, kalbini durdurdugum kuzu tüylerini yoldugum kuşlar cinayetlerimi yedikçe ölüyorum topraga dönüyorsam sonunda demek ordan geliyorum topraktan kiraz kirazdan ölüm cocuklarım yiyor beni onları da öldürüyorum biraz ve her sey karısıyor birbirine her sey benimle, benden, beni önce sonra simdi ve yeniden (ya da: ölüm yiyoruz üç ögün her gün yedikçe yaklasıyoruz, yedikçe ölüm oluyoruz, doluyoruz ölüm * * "ölüm" arkam "sağım" solum sobe) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 kiraz ne alaka onu çözemedim ben. kirazın olayını açıklarsan belki anlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Kermit bu eleştri tarzının altında yazamamandan kaynaklanan kompleks yatmıyor değil mi. :) Şiir gayet güzel olmuş, beğendim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 ne alakası var ben belki okumayı seviyorum. illa yazmak mı gerekir ? bi okuyucu olarak kirazın orda ne anlama geldiğini sordum sadece. arkadaşda gelir açıklamasını yapar aydınlanırım. çok da kötü bi eleştiri yapmadım şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 kiraz işte kermit :P baharda açar yinir falan:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 hayır abi biliyorum haha orda ki anlamını sordum kirazla ölümün ne bağlantısı var hehe. hayır lütfen sordum diyede cephe almayın yani. hani merakımdan sordum vardır elbet bi açıklaması canım. yani yanlış anlaşılmayım saçma sapan eleştiri yapıyosun gibisinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 kirazı ölümle benzeştirmiş galiba :D ben de anlamadım abi kafamız güzel herhalde xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 dalından koparıp aslında öldürüyoruz kirazı. öldürüp yiyoruz. ölü seyler yiye yiye biz de ölümle doluyoruz, sonunda öyle doluyoruz ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Muthis +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar