vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Pcnin durmadan kitlenmesi üzerine, ramleri takip cikarma olayina gireyim dedim. Ramleri takip cikardim, halettim sorunu. fakat ondan sonra pc sapitmaya basladi. Acilen backup falan yapamadan format atmak zorunda kaldim, o derece. Anakarti mi hafif zorladim tam emin degilim de dikkat ettim aslinda. ama ilk tecrübem oldugu icin ram-takip cikarma konusunda, biraz muallakta kalmistim tam olarak yerine oturdu mu oturmadi mi diye. Neyse sonra format attim, format ortasinda da kitlendi. Ramlerden tekinin bozuk olma ihtimaline karsi, bozuk olani bulup cikardim. Ondan sonra formatimi da attim, mis gibi sorunsuz calismaya basladi. Ama sorun simdi su; ne zaman pcyi acsam, ilk basta windows daha acilmadan kitleniyor. yani su windowsun loading ekraninda kitleniyor cogu zaman. Restarttan sonra düzeliyor. Max. 2 kere restart atmak zorunda kaliyorum bazen. Pc acilabildikten sonra ne takilma var ne bisey. Gicir gicir. 3gblik ram vardi, bozuk olanini cikarinca 2gb kaldi bu arada. Sorun neden kaynaklanabilir? Uzun süre kapali kalinca acilmada zorlaniyo falan da, bozuk olan nedir? Ps: ahaha hikaye anlatir gibi yazmisim. Bi kari donanim yazilima konu acarsa, sonuc budur. Bu da böyle bi animdi arkadaslar. Tesekkürler. edit:eklemeler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 harddisktendir muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 hdd den olsa normal açıkkende problem çıkarır kitlenme felan bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 tw'lik bozdu seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 vaniLLe said: Pcnin durmadan kitlenmesi üzerine, ramleri takip cikarma olayina gireyim dedim. Ramleri takip cikardim, halettim sorunu. fakat ondan sonra pc sapitmaya basladi. Acilen backup falan yapamadan format atmak zorunda kaldim, o derece. Anakarti mi hafif zorladim tam emin degilim de dikkat ettim aslinda. ama ilk tecrübem oldugu icin ram-takip cikarma konusunda, biraz muallakta kalmistim tam olarak yerine oturdu mu oturmadi mi diye. Neyse sonra format attim, format ortasinda da kitlendi. Ramlerden tekinin bozuk olma ihtimaline karsi, bozuk olani bulup cikardim. Ondan sonra formatimi da attim, mis gibi sorunsuz calismaya basladi. Ama sorun simdi su; ne zaman pcyi acsam, ilk basta windows daha acilmadan kitleniyor. yani su windowsun loading ekraninda kitleniyor cogu zaman. Restarttan sonra düzeliyor. Max. 2 kere restart atmak zorunda kaliyorum bazen. Pc acilabildikten sonra ne takilma var ne bisey. Gicir gicir. 3gblik ram vardi, bozuk olanini cikarinca 2gb kaldi bu arada. Sorun neden kaynaklanabilir? Uzun süre kapali kalinca acilmada zorlaniyo falan da, bozuk olan nedir? Ps: ahaha hikaye anlatir gibi yazmisim. Bi kari donanim yazilima konu acarsa, sonuc budur. Bu da böyle bi animdi arkadaslar. Tesekkürler. edit:eklemeler. lan hatuna bak. hastasınım. ofiste gelip bana "bilgisayarımda böle pembe koyunları kovalayan oyunu oynuyodum, kapandı sonra. şimdi açılmıyo. irsaliyeleri yetiştirmem de lazım. niye açılmıyodur?" diye soruyolar be. valla hastasınım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 lol wiresharktan milletin paketlerini yakalayan kız görsen ölcen demek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 ram slotlarını değiştiren bu arkadaş wow da blood elf female açmak yerine mesela ORC MALE SHAMAN açan bi insan daha ne diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 @mr_hand: ahahaha zor yasam sartlari + gelisen teknoloji bizi böyle yapti be üstat! @kermit; abartma lan sen de. yakinda kocum benim diye sevmeye de baslarsin. testisli bi kari olabilirim ama erkek degilim sdfj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Anakartın bi ayağı çukurda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 o wowdaki orclarda ne kadar iğrençti ya öyle. Yolda görsem yönümü değiştiriyordum horde iken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Hazır hit alıyoken bende çökeyim. Benimde usbde takılı bişey varsa windows a geçmeden dos ekranında takılıyo usb yi çıkarınca işleme devam ediyo tak çıkar yalama olcak nedendir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 boot ta öncelik usb dedir. biostan girip düzelticen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 anakart yalan olduysa degistirmek haricinde baska ne yapilabilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 şu kıza yardım edin yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 ya bi de kasanin arkasindaki o guarantee void if removed tarzi seyi cikarmistim ben dayanamayip. daha dogrusu öküzlügüme denk geldi. garantisi tamamen gitmemis olsa gerek, parca garantisi hep var degil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 yazik falan degil gökalp, acima! kendi isimi kendim hallediyom. niye yazik olsun =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 bilgisayari nereden almistiniz, markasi ne? sorununa gelince, o kadar jenerik bir sorun ki, sebebi besyuzbinmilyon sey olabilir. benim ilk tahminim (daha dogrusu umudum) format attiksan sonra dogru driverlari yukleyememis olman. bir guncellemeyi dene driverlarini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 hmmm bak ilginç noktaya barnak bastın. sürücü problemi olabilir. ama yine de sanmıyorum, her seferinde aynı sorunu çıkarıp başlayamaması gerekir ööle olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 bilgisayari toplama almadim diye yaniyorum zaten. zamaninda acele etmek durumunda kalmistim. hyrican die bir alman markasi. driver konusunda hata yaptigimi sanmiyorum. önceden format attigimda böyle bir sorunla karsilasmamistim cünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 ramlerin, yuvalarının tozunu al başka hdd ile deneme yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 markalı bilgisayarlarda toplama oluyo aslında bi nevi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 abi hayır işte toplama oluyoda mesela gidiyosun arçelikten alıyosun kasayı getiriypsun o arkadaki garanti çıkartmasını söktüğün an adamlar şunu diyo" garanti dışıdır yapacağımız bişi yok" tmm içindeki parçalar toplama yani arçelik üretmiyoda adamlarda mantık o yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Memory corruption vardir, memtest86+ calistirip bi 3-5 saat ramleri test edebilir misin diyecegim, bizzat benim 1-2 ay once yasadigim sorunu yasamissin zaten, ramler oyle random bir sure sonra cortlayip allahlik olabiliyor, paso mavi ekran/kitlenme/restart sorunlari cekiyorsan oncelikle bi memtest yapmak iyi baslangic olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 vaniLLe said: hyrican die bir alman markasi. ABI HAYRICAN AHAHAHAHA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 MADBOY said: Memory corruption vardir, memtest86+ calistirip bi 3-5 saat ramleri test edebilir misin diyecegim, bizzat benim 1-2 ay once yasadigim sorunu yasamissin zaten, ramler oyle random bir sure sonra cortlayip allahlik olabiliyor, paso mavi ekran/kitlenme/restart sorunlari cekiyorsan oncelikle bi memtest yapmak iyi baslangic olur. evet memtest de mantikli. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar