Gangren Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 WAR accountumu tekrardan aktive etmeyi düşündüm de, Pati'de var mıdır R40/RR38 Zealot'a ihtiyacı olan bir guild? 1000+ Willpower olduğunu hatırlıyorum karakterde. 200 Talisman, 200 Scavenge olması lazım bir de. İlk seviye Ward da olması lazım sanki.
arcane Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 O willpowerı wardı unut, baştan aşağı değişmesi lazım gearın ;)
dakro Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Gangren said: WAR accountumu tekrardan aktive etmeyi düşündüm de, Pati'de var mıdır R40/RR38 Zealot'a ihtiyacı olan bir guild? 1000+ Willpower olduğunu hatırlıyorum karakterde. 200 Talisman, 200 Scavenge olması lazım bir de. İlk seviye Ward da olması lazım sanki. şimdiden aramıza hoşgeldin diyelim o zaman. :D
dakro Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Gangren said: Siz kimsiniz? :p k8p serverında dest. oynayan birkaç player ve naçizane guildimiz invadoria.
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Eski Invadoria ile alakanız yoktu sanırım, Officer olarak bıraktığım guilde, Trial olarak dönmek üzücü olur çünkü :p
dakro Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Gangren said: Eski Invadoria ile alakanız yoktu sanırım, Officer olarak bıraktığım guilde, Trial olarak dönmek üzücü olur çünkü :p eski invadoria ile alakamız yok ama seni üzmeyiz. :D
sardius Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 yo yo yalan söylüyo bunlar onlar eskileri üzerler seni:) zatende casuslarımdan aldıgım bilgilere göre baya azalmış oynayan sayısı:) boşver girme onlara:P (ne yani bide invadoria ya zealot katılmasına müsaade mi edicektim? atarım iftirayı)
bakariz Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Biz afk char barındırmayan bi guild iz Sardi 1 hafta off kalan kim olursa olsun(eğer guild sitesinde bildirmemişse) atiyoruz :) Yaz geldi sokaklar cıvıl cıvıl sizi kovalamaktansa dişarlardakı kovalamayı tercih ediyorum:)
Reyna Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 bakariz said: Biz afk char barındırmayan bi guild iz Sardi 1 hafta off kalan kim olursa olsun(eğer guild sitesinde bildirmemişse) atiyoruz :) Yaz geldi sokaklar cıvıl cıvıl sizi kovalamaktansa dişarlardakı kovalamayı tercih ediyorum:) Olm bırak dışardakiler seni kovalasın ne kasıyosun hehe :)
sardius Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 bakariz said: Biz afk char barındırmayan bi guild iz Sardi 1 hafta off kalan kim olursa olsun(eğer guild sitesinde bildirmemişse) atiyoruz :) Yaz geldi sokaklar cıvıl cıvıl sizi kovalamaktansa dişarlardakı kovalamayı tercih ediyorum:) o zaman sana iyi kovalamalar:P
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 healingle ilgili neler değişti ki, order healer aççam yarın tekrar hesabı aktive edip ne açsam diye düşünüyorum rp gibi duruyo şimdilik
Tandagh Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 dakro said: Gangren said: Eski Invadoria ile alakanız yoktu sanırım, Officer olarak bıraktığım guilde, Trial olarak dönmek üzücü olur çünkü :p eski invadoria ile alakamız yok ama seni üzmeyiz. :D Efsane nerdesin bekliyoruz:)
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Aklımda halen ama halletmem gereken bazı işler var, bir süre daha yokum. Siz şu Tombs olayını bi çözün, geliyorum üstüme hafif birşeyler alıp :p
Tandagh Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Hafif değilde superior ward al gel 2.grubu çıkartacağız büyük ihtimalle tomba :)
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Hesap kapalı, uzuuuuuuun süredir kapalı. Açtırdığımda biraz boost gerekebilir :p
Tandagh Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 O zaman Lv ye hoşgeldin zaten almadım lanetli shieldı:p
Öne çıkan mesajlar