Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[K8P] Efsane Geri Dönüyor =p

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
WAR accountumu tekrardan aktive etmeyi düşündüm de, Pati'de var mıdır R40/RR38 Zealot'a ihtiyacı olan bir guild?

1000+ Willpower olduğunu hatırlıyorum karakterde.
200 Talisman, 200 Scavenge olması lazım bir de.

İlk seviye Ward da olması lazım sanki.
Mesaj tarihi:
Gangren said:

WAR accountumu tekrardan aktive etmeyi düşündüm de, Pati'de var mıdır R40/RR38 Zealot'a ihtiyacı olan bir guild?

1000+ Willpower olduğunu hatırlıyorum karakterde.
200 Talisman, 200 Scavenge olması lazım bir de.

İlk seviye Ward da olması lazım sanki.

şimdiden aramıza hoşgeldin diyelim o zaman. :D
Mesaj tarihi:
Gangren said:

Eski Invadoria ile alakanız yoktu sanırım, Officer olarak bıraktığım guilde, Trial olarak dönmek üzücü olur çünkü :p

eski invadoria ile alakamız yok ama seni üzmeyiz. :D
Mesaj tarihi:
yo yo yalan söylüyo bunlar onlar eskileri üzerler seni:) zatende casuslarımdan aldıgım bilgilere göre baya azalmış oynayan sayısı:) boşver girme onlara:P

(ne yani bide invadoria ya zealot katılmasına müsaade mi edicektim? atarım iftirayı)
Mesaj tarihi:
Biz afk char barındırmayan bi guild iz Sardi 1 hafta off kalan kim olursa olsun(eğer guild sitesinde bildirmemişse) atiyoruz :) Yaz geldi sokaklar cıvıl cıvıl sizi kovalamaktansa dişarlardakı kovalamayı tercih ediyorum:)
Mesaj tarihi:
bakariz said:

Biz afk char barındırmayan bi guild iz Sardi 1 hafta off kalan kim olursa olsun(eğer guild sitesinde bildirmemişse) atiyoruz :) Yaz geldi sokaklar cıvıl cıvıl sizi kovalamaktansa dişarlardakı kovalamayı tercih ediyorum:)

Olm bırak dışardakiler seni kovalasın ne kasıyosun hehe :)
Mesaj tarihi:
bakariz said:

o zaman sana iyi kovalamalar:P
Mesaj tarihi:
dakro said:

Gangren said:

Eski Invadoria ile alakanız yoktu sanırım, Officer olarak bıraktığım guilde, Trial olarak dönmek üzücü olur çünkü :p

eski invadoria ile alakamız yok ama seni üzmeyiz. :D

Efsane nerdesin bekliyoruz:)
  • Yeni Oluştur...