Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

scribblenauts

Buyse

Öne çıkan mesajlar

potansiyel bir efsane geliyor sanırım. (cümle çok saçma olmuş da anlarsınız ama)
ekşiden alıntı..
said:
e3 fuarında tanıtılan ve bir çok haber sitesi tarafından e3'ün en iyi oyunu seçilen nintendo ds oyunu. oyun emergent puzzle action olarak geçiyor. her bölümde çözmemiz veya geçmemiz gereken yerler var, bunları çözebilmek için de istediğimiz objeyi yazıp o objeyi kullanabiliyoruz. ilk bakışta sanki basit kelimeler olurmuş gibi geliyor ama aslında kelime haznesi çok geniş. bununla ilgili güzel bir örnek de şöyle:

"e3'teki büyük oyunların hepsini oynamıştım. god of war iii, heavy rain, alan wake gibi özel gösterimlere de katıldım. perşembe günü saat 4 gibi fuarda kaçırdığım oyun var mı diye şöyle bir dolaşıyordum. warner bros'un kurduğu "scribblenauts" isimli ufak bir stand gördüm. oraya kim gider ki diye düşündüm. sonra oyunun neogaf'ta konuşulduğunu hatırladım. bir bakmaya karar verdim.

e3'ün en iyi oyunu mu? kesinlikle öyle! bunu oyunu oynamayan kimse söyleyemez. tüm zamanların en iyi oyunu mu? lanet olsun, bilmiyorum. belki de öyledir. bu sadece sizin hayal gücünüze meydan okuyan bir oyun. daha önce hiçbir oyunun başaramadığı bir şey.

anlatacaklarımı dinleyin. oyunun ilk bölümlerini oynuyordum. ne kadar derin bir kelime haznesine sahip olduğunu bilmiyordum. merdiven, cam, silah gibi basit şeyler çağırıyordum. sonra robot zombilerin olduğu bir bölüme geldim. beni sürekli öldürüyorlardı. silah işlemiyor. meşale işlemiyor... sonra birden "zaman makinesi" (time machine) yazmak aklıma geldi. ve ekrana bir şey geldi. o da ne?! yüzüme bir gülümseme geldi. makineye zıpladım ve bana bir soru soruldu. geçmişe mi, yoksa geleceğe mi gitmek istersin diye. geçmişi seçtim. makineden çıkınca bir baktım, etrafta yürüyen dinozorlar! bir dinozora tıkladım ve onun üzerine binip onu sürebileceğimi fark ettim! bindim, zaman makinesiyle tekrar bugünkü zamana geldim. robot zombilerin canına okudum! çilginlar gibi zamanda yolculuk yaparak bir dinozora bindim ve onu kahrolasi robot zombileri gebertmek için kullandim! bu oyun inanılmaz. imkansız. yapamayacağınız şey yok.

olmaz böyle şey."

alıntı için (bkz: http://www.nintendocu.com/...ive=&start_from=&ucat=4&)
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 ay sonra ...
oyun net e düşmüş. Aşırı derecede sevdim oyunu :D
Puzzle blmleri basit baya action blmleri biraz daha zor geldi. Onun dışında main menüde öle rastgele kelimeler ile oynmak bile zevkli.

4 tane ateist koyup onlara mini gun, ray gun, lightsaber, ve rifle verdim. Sonra ortalarına God koydum. Tanrı 3 ateisti aldı ama 4. sıktı kafasına tanrının :D

Sonra oyunda Cthullu flnda summonlana biliyor hatta Cthullu + Kraken Tanrıyı dövebilirken bir Ejderha tanrı da dahil olmak üzere hepsini öldürebiliyor. Sonra atom bombası koyup her şeyi uçurmak da mümkün yada vampire yaratıp tanrı dahil çevresindeki herkesi vamprie dönüştürmesinide izleyebilirsiniz sora vampire hunter çağırıp bunları temizletebilirsiniz:D

Kısaca olanakların sınırı yok resmen oyunda :D

Ha birde Gamer, ve Virgin yazınca aynı karakter çıkıyor :D
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • 3 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...