Absolut Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 1 mb baglantım vardı ve ttnetin yeni 8mb kampanyasına gectim. O gunden beri IP almam 2 saat suruyor ve do hızı max 13kb/sec oldu ne yaptıysam duzeltemedim. Nette biraz okudum ve benzer sorunun IP takılması gibi bişilerden oldugunu ogrendim. Modemi herhalde 100 kere resetledim ama sorun hala devam ediyor. Çözüm hakkında tavsiyesi olan varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Hic ugrasmayin derim, cunku yaptiginiz herseyde sucu size atma gibi bi huylari var. cagirin ugrassinlar, kafa yordugunuza degmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 hat kaldirmiyor eski hizina geri dondurecekler.. demedi deme :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Absolut said: 1 mb baglantım vardı ve ttnetin yeni 8mb kampanyasına gectim. O gunden beri IP almam 2 saat suruyor ve do hızı max 13kb/sec oldu ne yaptıysam duzeltemedim. Nette biraz okudum ve benzer sorunun IP takılması gibi bişilerden oldugunu ogrendim. Modemi herhalde 100 kere resetledim ama sorun hala devam ediyor. Çözüm hakkında tavsiyesi olan varmı?Buyuk ihtimalle mesafe yuzunden hiz yukseldikce bakir kabloda bu oluyor malesef:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar