Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ev için Adsl'in hangi hızı ?

Mathias

Öne çıkan mesajlar

splitter dışarıdan bir ayıraç abi
13 dolar bişi
sonradan da alabilirsin
farketmez o pek
salla abi adam kutunun içine onuda koyuyor diye onunda parasını eklemiş
Hemen hemen hepsi temel mantıkla çalışıyor

şahsen gözümle zyxel de gördüm zoom da gördüm Alcatel de gördüm
en şık duran alcatel di
fare gibin

zoom da güzel bir modem ama ben alcatel diye diretiyorum ket dinle beni
zylxel in yanından geçme sakın[signature][hline]www.scuniverse.com
www.scuniverse.com/forum
Ayrton Senna is not dead
Sosyal ağlarda paylaş

Dükkanın telefonunun bağlı olduğu santralde başlamış adsl hizmeti ama evin santralinde hala hizmet yok dior.
Deli olduks. Pazartesi adamlar gelsinde iyice bi öğrenelim şu işi. Aslında dükkana gerek yok. Eğer evin bağlı olduğu santralde başlamışsa sırf eve alırım. O zamanda zoom'un x4'ünü alırım. Bilgisayardan paylaştırmak istemiorum. Direk zoom'dan bana usb kardeşimin odasına ethernet. Cross cable hazır zaten. Eğer eve yoksa o hizmet o zaman dükkana alırım o mor olan alcatel'i. Yanına bi splitter. Dükkandan download yaparım :D Evdeki cd yazıcıyıda dükkana koydummu tamamdır :D

Yannız şunu öğrenmem lazm. Normal konuşmada yapabilioz ya. Acep POS makinası o hat üzerinden haberleşebilirmi bankayla. Gerçi zannetmiorum olsun.[signature][hline]This Cat Scratches Free.
Sosyal ağlarda paylaş

Telefon hatları ile yapılacak şeyler aklınıza gelmeyecek kadar geniştir. Televizyon hizmeti, internet baglantısı, radyo hizmeti, ATM, Sanal Pos Makineleri, Telefon görüşmesi Sadece bir hat üzerinden 8 değişik işlem biliyorum.[signature][hline].:::. İki İnsanın İyi Geçinmesi Hiç Kusursuz Olmalarıyla Değil, Birbirlerinin Kusurlarını Hoş Görmeleriyle Sağlanır.:::.
.:::.İnsanın tüm evrende kesin olarak düzeltebileceği tek bir şey vardır KENDİSİ .:::.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Catscratch, 05 Haziran 2004 15:39 tarihinde demiş ki:
Yaz geldi aslında ama yağmurlu geldi :D

http://www.eksa.com.tr/asp/listgroup.asp?Group_ID=ADSL

Şuraya bi girin, ordaki zoom lardan hangisini alim ? 73 dolarlık işimi görürmü ? x3 x4 x5 in farkı nedir ?

x3 tek çıkışlı ethernetten bağlanan bir model
x4 te ekstradan birde usb bağlantı var
x5 4 portlu.

x3 e hub/switch takıp bağlantını paylaştırabiliyorsun
x4 de aynı durumda ama ekstar usb bağlantısı sayesinde 2 kullanıcı için hub/switch gerektirmiyor(2den fazla bilgisayar için yine hub/switch lazım)
x5 zaten 4 kullanıcıyı otamatik desdekliyor.
bağlantıyı paylaştırmıyacaksan x3 (yoksa birde ethernet kartı )al
Paylaştıracaksan x5
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Catscratch, 06 Haziran 2004 02:15 tarihinde demiş ki:
...
Yannız şunu öğrenmem lazm. Normal konuşmada yapabilioz ya. Acep POS makinası o hat üzerinden haberleşebilirmi bankayla. Gerçi zannetmiorum olsun.

Adsl'i koparmadan splitter ile sadece sesli görüşme yapabilirsin. Fax, pos vs vs dijital işlemlerde adsl kopacaktır. Transmit bittikten sonra tekrar adsl'i açabilirsin. Ama ikisi aynı anda olmaz.[signature][hline]In God I Trust
For Rest I Just Test
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...