Arkansis Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 splitter dışarıdan bir ayıraç abi 13 dolar bişi sonradan da alabilirsin farketmez o pek salla abi adam kutunun içine onuda koyuyor diye onunda parasını eklemiş Hemen hemen hepsi temel mantıkla çalışıyor şahsen gözümle zyxel de gördüm zoom da gördüm Alcatel de gördüm en şık duran alcatel di fare gibin zoom da güzel bir modem ama ben alcatel diye diretiyorum ket dinle beni zylxel in yanından geçme sakın[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Peki 3, 4 pc ye paylaştırcaz , routerlı, ethernet kartına bağlanan bişey tavsiye etseniz bi[signature][hline]move thougtfuly but fast as well from heaven through the world to hell. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Benim mesajdakini tavsiye ederim 4 port'lu. Tak jack'i bitir işi.[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Dükkanın telefonunun bağlı olduğu santralde başlamış adsl hizmeti ama evin santralinde hala hizmet yok dior. Deli olduks. Pazartesi adamlar gelsinde iyice bi öğrenelim şu işi. Aslında dükkana gerek yok. Eğer evin bağlı olduğu santralde başlamışsa sırf eve alırım. O zamanda zoom'un x4'ünü alırım. Bilgisayardan paylaştırmak istemiorum. Direk zoom'dan bana usb kardeşimin odasına ethernet. Cross cable hazır zaten. Eğer eve yoksa o hizmet o zaman dükkana alırım o mor olan alcatel'i. Yanına bi splitter. Dükkandan download yaparım :D Evdeki cd yazıcıyıda dükkana koydummu tamamdır :D Yannız şunu öğrenmem lazm. Normal konuşmada yapabilioz ya. Acep POS makinası o hat üzerinden haberleşebilirmi bankayla. Gerçi zannetmiorum olsun.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manloth Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Telefon hatları ile yapılacak şeyler aklınıza gelmeyecek kadar geniştir. Televizyon hizmeti, internet baglantısı, radyo hizmeti, ATM, Sanal Pos Makineleri, Telefon görüşmesi Sadece bir hat üzerinden 8 değişik işlem biliyorum.[signature][hline].:::. İki İnsanın İyi Geçinmesi Hiç Kusursuz Olmalarıyla Değil, Birbirlerinin Kusurlarını Hoş Görmeleriyle Sağlanır.:::. .:::.İnsanın tüm evrende kesin olarak düzeltebileceği tek bir şey vardır KENDİSİ .:::. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 said: Catscratch, 05 Haziran 2004 15:39 tarihinde demiş ki: Yaz geldi aslında ama yağmurlu geldi :D http://www.eksa.com.tr/asp/listgroup.asp?Group_ID=ADSL Şuraya bi girin, ordaki zoom lardan hangisini alim ? 73 dolarlık işimi görürmü ? x3 x4 x5 in farkı nedir ? x3 tek çıkışlı ethernetten bağlanan bir model x4 te ekstradan birde usb bağlantı var x5 4 portlu. x3 e hub/switch takıp bağlantını paylaştırabiliyorsun x4 de aynı durumda ama ekstar usb bağlantısı sayesinde 2 kullanıcı için hub/switch gerektirmiyor(2den fazla bilgisayar için yine hub/switch lazım) x5 zaten 4 kullanıcıyı otamatik desdekliyor. bağlantıyı paylaştırmıyacaksan x3 (yoksa birde ethernet kartı )al Paylaştıracaksan x5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 said: Catscratch, 06 Haziran 2004 02:15 tarihinde demiş ki: ... Yannız şunu öğrenmem lazm. Normal konuşmada yapabilioz ya. Acep POS makinası o hat üzerinden haberleşebilirmi bankayla. Gerçi zannetmiorum olsun. Adsl'i koparmadan splitter ile sadece sesli görüşme yapabilirsin. Fax, pos vs vs dijital işlemlerde adsl kopacaktır. Transmit bittikten sonra tekrar adsl'i açabilirsin. Ama ikisi aynı anda olmaz.[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar