Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İlahi dostlarım, gelin hele böyle yamacıma....


huun

Öne çıkan mesajlar

gelin ki çakayım ağzınıza 2'şer tane. demin aklıma geldi "len telefon nerde?" içerde unutmuşum. aldım geldim, 2 tane sesli mesajınız var diyor.

1. mesaj:
"alo! (5 saniye kadar sessizlik) ALO"

2. mesaj:
"birazdan arayacağım gene."

böyle mantıksız, denyo insanlar var çevremde. hangisine daha çok kızayım karar veremedim; ama ikimci hakkaten mal gibi di mi?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

beni de demin 1 kız aradı ozel numaradan

telefon acılır acılmaz

- .mına koyim senin yeaaaa.
- siz kimsiniz?
- ... koyim senin yeaaa. saçların da yağlanmıştır şimdi filan dedi.

kızlar bile piskopat olmus lan.

ama tanıdık gibiydi sesi cıkartamadım. saçlarımı kıskanan kızlardan biri heralde.B)- :p
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bu sabah bana gelen mesaj, yalan söylüyorsam tüm sevdiklerim ölsün, Allah varsa çarpsın, Kuran varsa çarpsın ki gerçek :

Dikkat toplu mesaj herkes okusn. herkesin bildiği gibi bugüne kadar kimle çıktıysam aldattım ve onların cogu bana "ins bigün birini cok seversinde o seni aldatır o zmn anla nne kadar koyuyo aldatılmak" diye beddua ettiler. Saolsunlar beddua tuttu birini çok sevdim ve onun için diğer 8 çıktığımdan ayrıldım ama o beni aldattı. bide hiç anlamazdım aldattığımı bildikleri halde benle neden barışmak istiyorlar hala die ama bu sorunun cwpını tolga yüzünden ögrendim ve dersimi aldım bundan sonra kımle cıkarsam ckayım aldatmıycam ve bu msjı okuyan eski cıktıklarımdan yada butun eski cıktıklarımdan ozur dilerim lütfen beni affedin.

Ayrıca bu mesaj nasıl tek mesajda geldi, ben böyle bi salakla çıkmadığım halde numaramı nerden aldı, bu bi toplu mesajmı, tahmin ettiğim kızmı bu, bu ne lan anlamadım bi bok.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

konuyu dağıtmayın len. saçlar, çıktığım kızlar falan. olay; saniyeler içinde mallığını delilli, ispatlı bir şekilde ortaya koyabilenler.

seni arayacam ne ya hahaha adam arayacağını haner veriyor. verme! ara işte ne zaman arayacaksan.

öbürü de ayrı cins. anasını satim aradığınız kişiye şu anda ulaşılamıyor mesaj bırakın zart zurt 1 dk konuşıyor orda kadın bunu nasıl ıskalarsın da alo alo dersin. bi de ilkinden sonra karşıdan ses gelmeyin kızıyor beyim. ikinciye ALO falan diyor asabi asabi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...