Theghosthand Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Birincisi pkk terör örgütü ve Türkiyeye karşı propoganda yaptığını bilmeyecek kadar cahil olmayın.İkincisi tabiki sorgulayacam dağda Türk askeri bir yanlışı varsa ülkemizde bunun hesabının sorulmasının yolu olan hukuk açık. Karşı tarafa bakarsak iran halkı terörist değil bildiğin halk.Kendi ülkesinde zulmu yaşıyor.Kadınların yedikleri dayakların bile haddi hesabı yok , şikayet edecek kimse yok.Biri kalkıp kadına tecavüz etse 3 tane erkek şahidi olmadan kanıtlayamaz bile.Sen ne adaletinden bahsediyorsun. Bırak devletin adaleti, allahın adaleti bile yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 işte senin terör örgütü deiğine batı terör örgütü demiyor. ki biz batıyla ne kadar yakın ilişkiler içindeyiz. ona rağmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Kim demiyor terörist diye?Hangi ülkeymiş o? belki bir iki tane küçük devlet sayabilirsin; ermenistan gibi onlar demiyor olabilir.Ama büyük devletlerin hepsi-dünyanın çoğunluğu pkkyı terörist olarak kabul ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 şimdiden bahsetmiyorum 50 yıllık geçmişten bahsediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 rebel diye geçiyordu bbc' de şurda burada birkaç ay önce. terrorist diye değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Öyle bahsediyorsa ne olmuş? o ,onların hayvanlığı.İngiliz Devleti kabul etmiş mi? Etmiş. daha neyini savunuyorsunuz anlamadım.Zaten bu olayın iranla bir alakası yok.Birisi ayrılıkçı terör örgütü öbürü sivil, normal yaşantısını süren halk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Theghosthand said: Öyle bahsediyorsa ne olmuş? o ,onların hayvanlığı.İngiliz Devleti kabul etmiş mi? Etmiş. daha neyini savunuyorsunuz anlamadım.Zaten bu olayın iranla bir alakası yok.Birisi ayrılıkçı terör örgütü öbürü sivil, normal yaşantısını süren halk. işte formalite ile uygulama arasındaki fark. o zaman amerika silah vermeye devam etsin pkk'ya sonra obama çıksın çok kaka bu pkk terör bitmeli desin. senin için ok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 konuyu tamamen okumadım, demek istediğim okuyuculara empoze ediliyor "rebel" kimliği, sorun burada. konuyla alakasızsa yoksayın bu mesajı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Joker said: işte formalite ile uygulama arasındaki fark. o zaman amerika silah vermeye devam etsin pkk'ya sonra obama çıksın çok kaka bu pkk terör bitmeli desin. senin için ok? Bunun hesabını benden değil hükümetten soracaksın.Başbakan obamaya kimsesizlerin kimi olacak ,dünyayı kurtaracak dediğinde soracaksın.Ben iki yüzlülüğe karşıyım uluslararsı hukukta haklı durumdayız ama hükümet bu konuda yetersiz. Ben bu konuda protestomu da rahatsızlığı mı da her zaman bildiriyorum. Rasmussen olayında da gördük nasıl bir dış politikaya sahip olduğumuzu. Zaten bir çok kere dediğim gibi konunun bu söylediğinle alakası yok.İranda baskının kralı var.İranda yaşayan insanların pkklılar gibi hiçbir suçu da yok.Biri dağda türk askerini öldürmeye çalışıyor öbürü şehirde insan gibi yaşamaya çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 rahatsızlılığını dile getirdin hala sikledikleri yok sonra napçaz? ambargo mu uygulucaz amerikaya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Bir ülke gücü ve kararlılığı dahilinde başka bir devlete çeşitli bedeller ödetebilir. Başbakan ,filistindekileri savunmak için sağa sola artislik yapacağına kendi ülkesindeki insanları savunur.Çıkar CİA ajnlarının pkk ile toplantı resimleri,pkkdan çıkan amerikan silahlarını ,pkknın verdiği zararı vs resimleri dünya basınına gösteririr.Haklılığını dünyaya gösteririr.Sadece kendine terörist olanı değil bütün teröristlere karşı savaşması gerektiğini anlatır. Gerekirse birleşmiş milletler gibi global alanlarda sürekli bu olayları gündeme getirir.Teröristlerin yurtdışı hesaplarını takip ettiirir bunlara el koydurtur.Amerika ile ilişkilerini tekrar gözden geçiriri.Ortadoğuda ameriakn çıkarlarına olmayan işleri gündeme getirir.İncirliğin durumunu gözden geçirir.Bu işi engellemek için samimiyse Türkiyenin imkanı dahillerinde yapabileceği herşeyi yapar. Bu işleri yapması gereken de ben değil hükümet çünkü benim evimin dış işleri bakanlığı yok.Ama bu işi yapıp yapmadığının hesabını sorması gereken her Türk vatandaşı gibi benim. Ayrıca 4. defadır diyorum Konunun Türkiye ile alakası yok.Türkiye şu son halinde bile irandan daha az baskıya sahiptir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar