Dynun Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Selam Tervel bi de Ruse'de 1 er gün konakliycam. oralarda olup da şurası iyidir şurası kazıklamaz falan diyceniz yerler var mı? Arabayı yola bırakmak güvenli midir? illa otopark bulup mu bırakayım? birsürü söylenti duyduk çünkü. O civarları bilen varsa , memnuniyetle tavsiye alınır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 emen bulgaristandaki akranlarıma haykırim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 haydi görüşürüz hakkınızı helal edin gidip de dönmemek var:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 öyle deme lan, iyi tatiller^^ tolbuhine uğrarsan selamımı ilet yaşlı amcalara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 tatil için güzel bi yer deil pek dior yeğenim... sen ne için gidiceksin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 ruse güzel yer ama sakin şehir diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tripling Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 arabanın markası ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 iyi tatiller dinanim, ziplayan camisim. =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 hepi holideyz dinanananan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 stays in bulgaristan gelmemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 internet buldum. avrupa vatandaşlığımın süresini tazelemeye gidiyorums 8-) teşekkürler ama sadece evrak işi. yanında gezmece öptüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 ben varnadayım ama oraları hic duymadım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 ruse denen yer rusçukmu oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 evet ve hatta plovdiv de filibe oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 cenx said: emen bulgaristandaki akranlarıma haykırim AHAAHAHAHAHAHAHA sesli güldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 ben starzagorayı merak ediyorum cok sekil bir ismi var kendi biralarida var xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 яевьп хьфеияаоаяо selam. hala bulgaristayim basimiza birsuru isler geldi. ulkeden cikamiyoruz buyuk ihtimal yarin gece siniri gecmeyi planliyorum burada baya sucmus kimlik karti ve pasaportu yenilememek. dava acildi sonra para cezasina cevrildi falan. omrum beklemekle gecti. sonra ; daha onceden kimlikleri falan; konsolosluktan aldiimiz icin express yenileme yapamadik 2 gun daha uzadi. biz de napalim gezeriz dedik ilk ruse-ruscuk yani oraya gittik romanya sinirinda ora; tuna nehri sinir olmus. guzel yer begendik turkiyenin aksine insan yok genc yok duvarlarda bulgaristan oluyor bebek yapin yazilari falan gorduk haha koyume bi de bagli olduu kasabaya gittim evrak mevrak simdi pasaportlari beklemek icin tolbuhine geldik baya guzel sehir. tenha olmasi bi huzur katiyo ama insanlar hep asik suratli hep bi bezmis. Yemek icmek ucuz. Hele ki yerel biralari var super Zaten koladan ve sudan ucuz. 50lik iciyoruz 1.50 (barda) bol bol ictim zaten beklerken yapicak bisi yok hehe buranin en gral hotelinde luks dairede kaldik. kisi basi 40lira verdik :D boyle otele turkiyede gidemezdim heralde hohoohoh. yani orta halli benim gibi biri bulgariada bildigin zengin yahu. somurduk yedik ictik bizde. benzin desen turkiyede 3kusur burda 1.95 e 95 oktan mi 97 oktan miydi kursunsuz aldik durduk gezdik paso. sdfsdf Onun disinda simdi aklima gelmiyo. cok fazla sey oldu bikac gun icinde; bu turk dusmani bulgarlar islerimize tas koydu felan turkiyeye gelinde aklimda kaldikca yazarim belki. opuyorum memleketimin insanlari :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 geçmiş olsun bebeğim, sağsalim gel. öpüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 olm daha geçen eskişehirdeydin ne ara gittin ehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 rusçuk benimde memleketim lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 burgaza gitmis ya da gidecek olan varmi ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 burgaz da küçük, sakin bir şehir,bence sofya ve varnayı gormeden ayrılmayın Bulgaristandan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 teşekkür ediyorum. sofya varna burgas hepsini gördüm. adım adım bulgaristan oldu. bitti. aa fistan naberlan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar