Querral Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 SA pakedini nasıl bulduğunuzu merak ettim, bir anket açıym dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dddbb Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 tabiyki süperrr Uo her geçen gün biraz daha güzelleşiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mülteci Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 cıktımı kı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dddbb Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 8 Eylül'de çıkıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 as bence güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rukh Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 çıktı mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Querral Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Evet çıktı. Ancak EA Store'da Türkiye desteği olmadığından henüz satın alamadık :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Burayı kilitliyorum arkadaşlar , sticky topicimiz artık yukarda mevcut SA ile ilgili her şeyi orada tartışabiliriz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar