janis Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Öncelikle Merhaba ; Sorum ise , AoC ta yapılması zorunlu olan questler varmıdır , nelerdir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 bir tek destiny quest şart. t2 ye girebilmek için. arena questini de yap hem süper kolay xp geliyo hem de güzel reward'ı var. ymir pass'de ymir i kesmek lasim oyunun en iyi cloak'ını veryo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 LvL 20 civarında destiny questi yaptım. Suan lvl 46 oldum.. Arada atladığım quest varmıdır acaba ? Hangi lvl'lerde alınıyor bu questler ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 her bölgede(3 ana yer) yerler var. yani level 20 ler için 3 er yer vs vs ama level 80 için tek yer var :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 janis said: LvL 20 civarında destiny questi yaptım. Suan lvl 46 oldum.. Arada atladığım quest varmıdır acaba ? Hangi lvl'lerde alınıyor bu questler ? merak etme bir quest bittiğinde diğeri başlıyor ve delete edemiyorsun sanirim zaten questi bitirdiğin kişi veriyor devam questini ve genelde lvlin uygun değilse yanina see at lvl 50 tarzi şeyler koyuyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 60 lvl destiny yaparken,conan a gitmiştim ve güzel bir video vardı sanırsam,sırf video için yine yapabilirsiniz:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 ben ilk charımla ilk oynarken conan ı görünce heycanlanmıştım dsadsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 ahahhaa evet bende aynı,hatta şok olmuştum yav,sonuçta,dünyanın en yüksek tepesine ulaşmak gibi birşey,bir köle kralını görüyor,tabii heyecanlanacak:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 ben pvp xp için farmlamıştım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar