DareJedi Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Ya laptopta ne oldu anlamadim site fln acamiyorum yani 10 kerede bir kere falan ie icinde ff icinde ayni seyler gecerli sizce neden kaynaklanabilir bu sorun virus yaparmi boyle birsey? Esetin son surumu var ama o birsey bulmuyor internetten tarama yaptirdigimiz yerler vardi onuda bulamadim forumda vardi ama bulamadim onunla taratayim diyorum birde. Yada baska neden kaynaklanabilir fikri olan :D bu arada makineye format atali 1 ay olmadi yada anca o kadar oldu yani. Vista kullaniyorum. Simdiden tesekkurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Firewall'u varsa esetin içinde o engelliyor olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Yok bu smart security degil obur makinemde o var ancak bunda sadece antivirus var. Firewall yapiyo olsa hic acmamasi gerekmezmi? Yenile diyorum 10 kerede 1 kere falan aciyor gene sonucta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Ha anladım pardon ben hiç açmıyor sandım. Wirelesstan mı bağlanıyorsun ? ping atsan google'a filan kaç paket loss oluyor denedin mi? başlat > çalıştır > cmd > ping yaz enterla, ping -t google.com yaz mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Yaptim ve boyle bir sonuc aliyorum. Evet wireless kullaniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar