Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Neyin nesi 2 gündür öle bi boğazım ağrıyoki konuşmaya tahammulüm yok o derece , yutkunmak bir ölüm.. böle yutkunurken boğazım ağrıyo hani uykum varsa uykum açılıyo o derece , ne yapsam ya , ıhlamur içtim , çay içtim , pastil fln bir kaç tane ama geçmedi.. acısı azalcağına akşam saatlerine doğru dahabi artıyo...ühühü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 pastil al. acayip işe yarıyor. edit:en etkili olanından.biri daha etkili,eczacıya sor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 pastil aldım 3 tane dün son kalanlardı eskiden ama bi işe yaramadı yaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Boğaz ağrıları genelde birkaç gün içinde geçiyor ancak yine de bir doktora gitmeni öneririm. Gargara yap bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 hiçbi hastalığı küçümsememek lazım, bi an önce doktora git bence de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar