Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Neyin nesi 2 gündür öle bi boğazım ağrıyoki konuşmaya tahammulüm yok o derece , yutkunmak bir ölüm.. böle yutkunurken boğazım ağrıyo hani uykum varsa uykum açılıyo o derece , ne yapsam ya , ıhlamur içtim , çay içtim , pastil fln bir kaç tane ama geçmedi.. acısı azalcağına akşam saatlerine doğru dahabi artıyo...ühühü
Bella Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 pastil al. acayip işe yarıyor. edit:en etkili olanından.biri daha etkili,eczacıya sor.
Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 pastil aldım 3 tane dün son kalanlardı eskiden ama bi işe yaramadı yaf
Eralp Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Boğaz ağrıları genelde birkaç gün içinde geçiyor ancak yine de bir doktora gitmeni öneririm. Gargara yap bi de.
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 hiçbi hastalığı küçümsememek lazım, bi an önce doktora git bence de
Öne çıkan mesajlar