Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 HaciYatmaz said: niye bilader türkçe bilmeyen bişey satamıyo mu? şimdiye kadar satabildin mi? dene bak, gör.
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 bundan önce senin beğenmediğin türkcemle sattım satacağımı, şimdi ise cihazla ilgilenenler gerek burdan gerek pm yoluyla iletişime geçiyolar demekki anlayan anlıyo
yav Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 merak ediyorum çarşıda pazarda esnafa da 'hacı düzgün kullan türkçeyi' diyor musunuz :) yanlış anlamayın ben de savunurum güzel kullanılmnasını, abuk kullanana hoş bakmam ama paticikte bu uyarma olayını direkt polemike götürüyorsunuz garip oluyor. ilk sorumun cevabını hakikaten merak ediyorum
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 satıcıyla ne alakası var ya? geyiğine düşündüğüm şeyi yazdım, adam fazla ciddiye aldı. gittim yine geyiğe sardım. sdf. topiği izliyorum, icatla ilgileniyodum...
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Mr_Hand said: ya allahını seversen Türkçe öğren. şunun hiçde geyik yanı yok yani
kermit Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 tmm len uzatmayın aaaa AAAAAA BAK SABAH SABAH SİNİRLİ KALKTIM BU GÜN 4 SAAT UYUDUM AAAAAA AAAA
Öne çıkan mesajlar