Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 HaciYatmaz said: niye bilader türkçe bilmeyen bişey satamıyo mu? şimdiye kadar satabildin mi? dene bak, gör. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 bundan önce senin beğenmediğin türkcemle sattım satacağımı, şimdi ise cihazla ilgilenenler gerek burdan gerek pm yoluyla iletişime geçiyolar demekki anlayan anlıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 vay anasını. cevab veremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 merak ediyorum çarşıda pazarda esnafa da 'hacı düzgün kullan türkçeyi' diyor musunuz :) yanlış anlamayın ben de savunurum güzel kullanılmnasını, abuk kullanana hoş bakmam ama paticikte bu uyarma olayını direkt polemike götürüyorsunuz garip oluyor. ilk sorumun cevabını hakikaten merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 satıcıyla ne alakası var ya? geyiğine düşündüğüm şeyi yazdım, adam fazla ciddiye aldı. gittim yine geyiğe sardım. sdf. topiği izliyorum, icatla ilgileniyodum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 ben de ciddiye aldım valla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Mr_Hand said: ya allahını seversen Türkçe öğren. şunun hiçde geyik yanı yok yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 işte bunu diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 tmm len uzatmayın aaaa AAAAAA BAK SABAH SABAH SİNİRLİ KALKTIM BU GÜN 4 SAAT UYUDUM AAAAAA AAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 BAK DELLENDİRMEYİN ADAMI !!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 yaaa kermit bıraaagg :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 SATILDI. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar