Dynun Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 biz sana neden ...... diyoz mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 o değil de benim bi tespitim var, masturbasyonun ilk yıllarında, her yapıştan sonra, o çocukluk vicdanında bi ağırlaşma oluyor, günah sevap dengesini düşünmekten midir, ayıp gibi hissetmekten midir bilmem, sonra osbir yolunda adımlar attıkça her geçen gün, kaşar oluyor vicdan mı artık neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 biz sana masturbasyon yapma demedik zaten okulunu bitir hobi olarak gene yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Ben sana mastrubasyon yapamazsın demedim, adam olamazsın dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Salim abi geldi kaçın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 bence masturbasyon sadece kiz arkadasimiz yokken yapilmali yoksa saygisizlik gibi oluyo sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 o yapmıyor yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 ya bi insan bu kadar pipisiyle düşünür röh! ilişki=sevişmek diyorsun oduncuğum ne yazdıını oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Bana da kız arkadaşını aldatiyormuşsun gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Bence kız arkadaşımız varken pipimiz düşmeli. Ayrılınca yerine yenisi çıkmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 fede said: biz sana masturbasyon yapma demedik zaten okulunu bitir hobi olarak gene yap umut sarıkaya karikatürü gibi adamsın yanlız dayı (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 iliski %80 sevisme %20 diger eglenceler bence evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazým Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 DAYYT ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Virgül koysaydın mesajlarını anlama şansımız artabilirdi. Hayat böyle de acımasızdır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 van nayt sıtend Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 yahu, yani. eh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 adamin nicki love ve sexin birlesimiymis. ne bekliyosunuz daha sdfh. fapfapfap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 AYEMBLAYNDNAYTELF!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 karsi cins varmi burda acaba neder boyle biseyi erkek arkadasi soylese merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Loex said: ne diycem sevgilim ben dun gece seni pipimle aldattim yoksa aldatmadimmi ? Ahahahaah ahhsaudad queqweuqwu SDXASD ASDASFASFASF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 var hem de çok, iyi ki bilmiyosun kim kimdir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 LE LE LE SAKINEE NIYE ALDIN ELINEE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Loex said: karsi cins varmi burda acaba neder boyle biseyi erkek arkadasi soylese merak ettim neler duyuyorum omg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 SeaGle said: fede said: biz sana masturbasyon yapma demedik zaten okulunu bitir hobi olarak gene yap umut sarıkaya karikatürü gibi adamsın yanlız dayı (tu) hmps sözlük kokuyor bu ama. xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Loex said: karsi cins varmi burda acaba neder boyle biseyi erkek arkadasi soylese merak ettim www.gercekniyetimkizbulmak.com gururla sunar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar