smash Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Bella said: şu solaryum zımbırtısının tersi olsa,böyle girdikçe beyazlatan.ah biri duysa sesimi.bi yapsalar. çok istiyorum! aynen katılıyorum bellacım :) çok beyazdım eskiden bi yandım doğru düzgün açılamıyorum yani herkes çok beyazsın beyazsın diyo ama eski beyazlık yok sarımsı böyle aah ah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 SeaGle said: keşke tişörtle değil gömlekle gezseydim, göğsümde v harfi gibi yanık olurdu da v harfi işime yaramaz neden V for Vendetta olursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Bu maskenin ardında etten daha fazlası var bu maskenin altında bir fikir var ve fikirlere kurşun islemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 ben de bembeyaz olmayı seviyorum, ama yanmayı da seviyorum. yazın bronz gezilir. bronz modası da var zaten şu an. ben şimdiden yandım. geçen chill out festival'da amele yanığı olmuştum. iki kere havuza girdim geçti. BEKLERİM BİZİM HAVUZA HANIMLAR BEYLER! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Ben gittim yandım geldim saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 tanrı açık tenli bayanları korusun ve kutsasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Esmerim, sütlü çikolata kıvamında, derdim yok.. Yukardaki resimlerin herbirinden ayrı ayrı iğrendim. Çok iyyrençler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar