Mirage Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Laptop'lara pil ömrüne olan etkisinden dolayı kasıtlı olarak 5400RPM koyuyorlar. 7200RPM daha fazla güç tüketiyor ve daha çabuk ısınıyor. Performans farkı da laptop'lar için çok da önemli olmuyor genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 oha bilmemkaçbin tllik alet karbonfiber değil mi :D vay inekler. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Mirage said: Ben olsam en pahalısından bir IBM Thinkpad ya da Toshiba Qosmio alırdım. İkisi de çok klas. The Chuck Norris of laptops http://www.youtube.com/watch?v=7r0ZlmLBCjQ asdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Vay canına sayın seyirciler. Epeydir hayalimde bir ThinkPad vardı ama bu modeli iyice abartmışlar. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 yeni bu ya. sipastik bişey harbi, ama gonul ister o 2nd monitorun boyle ana monitore yakın olculerde cikmasini ama buna da helal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 bunun dısındakilerin hepsi yalan: http://hothardware.com/Articles/Asus-W90Vp-Gaming-Notebook-Evaluation/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 taşınamaz taşınabilir gamebook o ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 KHaRoN said: Mirage said: Ben olsam en pahalısından bir IBM Thinkpad ya da Toshiba Qosmio alırdım. İkisi de çok klas. The Chuck Norris of laptops http://www.youtube.com/watch?v=7r0ZlmLBCjQ asdfasdf oh... çok güzel! keşke 14.1" gibi bi ölçüde de yandan o monitörü çıkartabilseler ve tocuhpad'i sola kaydırıp 10cmx8cm bi tablet kısmı koyabilseler.. bu kaç kg bu arada? 4-5kg'den fazla gibi duruyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 toshiba qosmio x300 14y varken o laptopların alayı yalan kusura bakmayın ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sys64738 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 ben laptopumdan memnunum sanada önerebilirim, özellikler: 4 gb ram 2.3 gb a kadar cıkabilen ati radeon ekran kartı 500 gb hard disk 2.2 ghz core 2 duo işlemci 16" hd subwoofer vs. acer aspire 6930g(bunun 3 farklı modeli var, özelliklere dikkat et almadan önce) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Dark_Soul said: bunun dısındakilerin hepsi yalan: http://hothardware.com/Articles/Asus-W90Vp-Gaming-Notebook-Evaluation/ dayı bu ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Şirket ne iş yapar? Sen ne iş ne yapar olacaksın şirket te? Yanında 5 kg çalıştıgı zaman piknik tüpü gibi ısınan bir alet i taşımak ne kadar mantıklı? Yazılım mı? Laptop HP alınır, HP den alınır. Elitebook 8530w Grafik tasarım, dizayn, temel mühendislik? Elitebook 8530w veya Toshiba qosmio (17 inch lik devasa olan) Office, outlook? Kofti muhendislik? Prestij? Mac book air Bende elitebook var, gece sarılıp öyle uyuyorum. Edit: Pavilion alma alma alma, ha bide pavilion sakın alma alma alma. Tofaş araba gibi yuzde 50 şansla taş gibi yada tam tersi çıkma ihtimali var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 bence sony al, ne başın ağrır ne bişey olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Mumu said: toshiba qosmio x300 14y varken o laptopların alayı yalan kusura bakmayın ama. http://hothardware.com/Articles/Asus-W90Vp-Gaming-Notebook-Evaluation/?page=9 burda kapısıolar asus ezmis xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 bu alet bunu alacam sanirim ne diyorsunuz birde W versiyonu var bunun ama o dahada pahali degmez dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 aslında acer'ın timeline MSI'ın da x340 ve x600 modelleri ve diğer markaların yavaş yavaş çıkardıkları benzerleri var. Macbook Air trendini takip ediyo bu modeller. Tabii daha sonradan çıktıkları için ekstraları da var. MSI ilginç bi marka, öyle ki almayı düşündüğün modeli başkasında görmeden kararını verme. bi modeli rezil diğeri acaip kaliteli oluyo. Bi de fiyat politikaları bi acaip. 700 dolara PR200 denen modeli aldı babam, şimdi alet 2000 ytl civarı. neyse işte, Macbook Air gibi ince ve hafif aletler yaygınlaşmaya başlıyo hafiften. MSI değil de, Acer timeline'a bi göz at bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 matama said: bu alet bunu alacam sanirim ne diyorsunuz birde W versiyonu var bunun ama o dahada pahali degmez dedim O fiyata 2GB ram koymaları biraz cimrilik olmuş. Ekran çözünürlüğü iyi. Pil süresi de o özelliklere göre iyiye benziyor. Ama neden o kadar pahalı anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 bence o verilen bilgisayarda bi işlemci iyi oda 4 milyar yapmaz. hadi okadar para veriliyo (oyun oynamasan bile) verilen paraya göre iyi bi gpu olması gerekir. qosmio al ne kadar ağırda olsa gerek grafik kartı gerek ses kartı, hdd, ram, şıklık açısından bundan bin kat iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 E ama 8530w dedmiş idim. Hepsiburada abartı fiatlara satıyor HP yi, başka bir yerden al ucuza alırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 8530w, 4 GB ram le geliyor. Ati değil Nvidia Quadro FX 770M mevcut, çok acaip gamer değilim ama dawn of war 2, fallout 3 ve bir iki son zamanlarda çıkan oyunu yükleyip ayıla bayıla oynadım. Bir workstation dan beklediğimin çok üzerinde performans aldım oyunlardan. İş için zaten 10 numara, code yazacaksan hele tey tey. Qosmio, ağır diyorum piknik tüpü diyorum, arkadaşım aldı yanında bavul hediye etmediler diye sövüyor diyorum. Oyun performansı tabii ki daha iyi aletin amma velakin ısınıyor. Bir de, şu ayrımı iyi yapmak lazım. Oyun desktop da oynanır, kuduz gibi 6 ay da bir ekran kartı upgrade edilir, 2 yılda bir işlemci vs vs. Laptop da bu iş olmaz, yanlış motivasyonlara kapılmayalım dimi :) P.S: 4 milyar verme hepsiburadaya, istanbulbilişim i günde 100 telefon ederek yıldırıp getirt, 2.700 ye aldım ben 8530w yi. Telefon açınca direk tanıyıp içlerinden kufrediyorlar gerçi :) P.S 2: HP nin hardware/software support u 10 numara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 gladmir sen hangi versiyonu aldin bu 2.66 olan fiyati o yuzden boyle emin olamiyorum. sen hangisini aldin o fiyata cunku hp kendi fiyat olarak 3000 dolardan basliyor benimkinin seviyesinde w ye birde hepsiburadanin fiyati iyi diyor disardakiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 simdi birde uc kart var bunlardan hangisi iyi NVIDIA Quadro FX 770M 512. ATI MOBILITY RADEON HD 3650 Max TI Mobility FireGL V5725 hangisi iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 birde suna bakin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Ben nvidia quadro olandan edindim. Hepsiburada nın fiatına diyebileceğim birşey yok çünkü istanbulbilişim esasında istediğin modeli istediğin an alabileceğin bir yer değil. Dönem dönem mal getiriyorlar ve mal gelmeden satıyorlar sabit fiat garantisi ile. Ben 2 hafta öncesinden ödemeyi yapıp ürünün gelmesini bekledim, bundan öncede 1 ay boyunca telefonla ızdırap çektirdim, helal olsun suratıma kapatmadılar. Bulabileceğin en ucuz yer istanbulbilişim, telefon açıp stok sor ne zaman getireceklerini sor. Stok ta yok ise hemen sony viao satmaya çalışıyorlar kanma :) 8530w un 4 tane variant ı mevcut piasada, benim istediğim 1920 1080 çözünürlük olandı ama onu getirtmiyoruz talep yok dediler bende 1680 olandan edindim. Ilk istediğim model 3.300 ytl idi, bunu taksitle 2700 e aldım. Model no sanırım KS052UA. Edit : Verdiğin link deki makineyi getirtemediler, bende 52UA yı bekleyip edindim. Farkları blueray recorder ve çözünürlük. Evde hdmi dan monitor e bağlıyorum, iş yerinde de 1080p kullanabileceğimi düşünmüyorum kör olma tehlikesi mevcut 15 inch ekranda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 telefon acip pazarlik mi yapayim diyorsun? iyi yaparim :) ama call centerimi ariyacam varmi biri ariyacak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar