Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

cok saglam laptop

matama

Öne çıkan mesajlar

KHaRoN said:

Mirage said:

Ben olsam en pahalısından bir IBM Thinkpad ya da Toshiba Qosmio alırdım. İkisi de çok klas.

The Chuck Norris of laptops

http://www.youtube.com/watch?v=7r0ZlmLBCjQ

asdfasdf

oh... çok güzel! keşke 14.1" gibi bi ölçüde de yandan o monitörü çıkartabilseler ve tocuhpad'i sola kaydırıp 10cmx8cm bi tablet kısmı koyabilseler.. bu kaç kg bu arada? 4-5kg'den fazla gibi duruyor :D
Sosyal ağlarda paylaş

Şirket ne iş yapar? Sen ne iş ne yapar olacaksın şirket te?

Yanında 5 kg çalıştıgı zaman piknik tüpü gibi ısınan bir alet i taşımak ne kadar mantıklı?

Yazılım mı? Laptop HP alınır, HP den alınır. Elitebook 8530w
Grafik tasarım, dizayn, temel mühendislik? Elitebook 8530w veya Toshiba qosmio (17 inch lik devasa olan)
Office, outlook? Kofti muhendislik? Prestij? Mac book air

Bende elitebook var, gece sarılıp öyle uyuyorum.

Edit: Pavilion alma alma alma, ha bide pavilion sakın alma alma alma. Tofaş araba gibi yuzde 50 şansla taş gibi yada tam tersi çıkma ihtimali var.
Sosyal ağlarda paylaş

aslında acer'ın timeline MSI'ın da x340 ve x600 modelleri ve diğer markaların yavaş yavaş çıkardıkları benzerleri var. Macbook Air trendini takip ediyo bu modeller. Tabii daha sonradan çıktıkları için ekstraları da var. MSI ilginç bi marka, öyle ki almayı düşündüğün modeli başkasında görmeden kararını verme. bi modeli rezil diğeri acaip kaliteli oluyo. Bi de fiyat politikaları bi acaip. 700 dolara PR200 denen modeli aldı babam, şimdi alet 2000 ytl civarı. neyse işte, Macbook Air gibi ince ve hafif aletler yaygınlaşmaya başlıyo hafiften. MSI değil de, Acer timeline'a bi göz at bence.
Sosyal ağlarda paylaş

8530w, 4 GB ram le geliyor. Ati değil Nvidia Quadro FX 770M mevcut, çok acaip gamer değilim ama dawn of war 2, fallout 3 ve bir iki son zamanlarda çıkan oyunu yükleyip ayıla bayıla oynadım. Bir workstation dan beklediğimin çok üzerinde performans aldım oyunlardan. İş için zaten 10 numara, code yazacaksan hele tey tey.

Qosmio, ağır diyorum piknik tüpü diyorum, arkadaşım aldı yanında bavul hediye etmediler diye sövüyor diyorum. Oyun performansı tabii ki daha iyi aletin amma velakin ısınıyor.

Bir de, şu ayrımı iyi yapmak lazım. Oyun desktop da oynanır, kuduz gibi 6 ay da bir ekran kartı upgrade edilir, 2 yılda bir işlemci vs vs. Laptop da bu iş olmaz, yanlış motivasyonlara kapılmayalım dimi :)

P.S: 4 milyar verme hepsiburadaya, istanbulbilişim i günde 100 telefon ederek yıldırıp getirt, 2.700 ye aldım ben 8530w yi. Telefon açınca direk tanıyıp içlerinden kufrediyorlar gerçi :)

P.S 2: HP nin hardware/software support u 10 numara
Sosyal ağlarda paylaş

Ben nvidia quadro olandan edindim.

Hepsiburada nın fiatına diyebileceğim birşey yok çünkü istanbulbilişim esasında istediğin modeli istediğin an alabileceğin bir yer değil. Dönem dönem mal getiriyorlar ve mal gelmeden satıyorlar sabit fiat garantisi ile.

Ben 2 hafta öncesinden ödemeyi yapıp ürünün gelmesini bekledim, bundan öncede 1 ay boyunca telefonla ızdırap çektirdim, helal olsun suratıma kapatmadılar. Bulabileceğin en ucuz yer istanbulbilişim, telefon açıp stok sor ne zaman getireceklerini sor. Stok ta yok ise hemen sony viao satmaya çalışıyorlar kanma :)

8530w un 4 tane variant ı mevcut piasada, benim istediğim 1920 1080 çözünürlük olandı ama onu getirtmiyoruz talep yok dediler bende 1680 olandan edindim. Ilk istediğim model 3.300 ytl idi, bunu taksitle 2700 e aldım. Model no sanırım KS052UA.

Edit : Verdiğin link deki makineyi getirtemediler, bende 52UA yı bekleyip edindim. Farkları blueray recorder ve çözünürlük. Evde hdmi dan monitor e bağlıyorum, iş yerinde de 1080p kullanabileceğimi düşünmüyorum kör olma tehlikesi mevcut 15 inch ekranda.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...