Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Geforce FX5200 soruları

Eternalus

Öne çıkan mesajlar

alette fx 5900 takılıydı benim, ona geçen aylarda şöyle bişey oldu. gerçi foto bu sabahtan galiba ama. ekran 19inç.

o öyle olunca, uğraşmadım, eski 32mblık 99 model bi kart vardı evde, onu taktım, derken o komple gitti. ben de idare etsin o arada ben bi kart bulayım diye 5900 geri taktım bi süre yine öyle girdim paticiğe, neyse.

sonunda gittim, internet kafelerin birinden fx 5200 aldım. yalnız çok acayip, lan bunda fan yok hani?!? mal bi heatsinkle takılıyor öyle. soru şu, bu böyle ne kadar gider, ne kadar performans verir? mesela açsam cayır cayır oyun oynasam, bu fazla ısınır o kesin, o zaman ne olur. bu kart da yanıp beni yine masrafa sokar mı. ona göre oyun oynamayayım, fanla manla da uğraşamam zati. çok ısınırsa ne olur, yanar mı aleti mi kapatır ne olur?

Sosyal ağlarda paylaş

bir de şu var, tv çıkışından dolayı sanırım, alet tv falan da bağlı sanıyor sanırım, ya da öyle bişeyi hiç kontrol etmiyor, ayarlar hep, "çift ekranınız nasıl olsun, clone mu olsun desktp ın yarısı bi tarafta yarısı bi tarafta mı olsun" şeklinde. öyle midir normalde, yoksa bu kartta bi mallık var ve ekstradan kastırıyor olabilir mi içeride.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...