Eternalus Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 alette fx 5900 takılıydı benim, ona geçen aylarda şöyle bişey oldu. gerçi foto bu sabahtan galiba ama. ekran 19inç. o öyle olunca, uğraşmadım, eski 32mblık 99 model bi kart vardı evde, onu taktım, derken o komple gitti. ben de idare etsin o arada ben bi kart bulayım diye 5900 geri taktım bi süre yine öyle girdim paticiğe, neyse. sonunda gittim, internet kafelerin birinden fx 5200 aldım. yalnız çok acayip, lan bunda fan yok hani?!? mal bi heatsinkle takılıyor öyle. soru şu, bu böyle ne kadar gider, ne kadar performans verir? mesela açsam cayır cayır oyun oynasam, bu fazla ısınır o kesin, o zaman ne olur. bu kart da yanıp beni yine masrafa sokar mı. ona göre oyun oynamayayım, fanla manla da uğraşamam zati. çok ısınırsa ne olur, yanar mı aleti mi kapatır ne olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Onun dengesi ayarlıdır, kart çıkarken hiç mi kasan oyun yoktu :) Kendisinde fan yoksa sorun olacağını sanmam, fanı sonradan bozulup da çıkartıldıysa başka tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 yok ya baktım böyle üretilen bi seri varmış, fanlısı da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 fx5200 le oyun oynayabilirsen isinir ama yanarsa senin yararina olur oda ayri bi konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 jedi academy ve pkr.com pokerinden başka bişey oynamıyorum zati. neyse ben bu kasaya çok bulaşmayayım en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 o ekran kartını ısıtacak oyunu zaten çalıştıramazsın rahat ol :) Eskiden fan mı varmış kartlarda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 fx5200 ün ısınması dert değil, fansızdı genelde o kartlar hatırladığım. starwars galaxies oynamak için almıştım ben o kartı 2003 te :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 bir de şu var, tv çıkışından dolayı sanırım, alet tv falan da bağlı sanıyor sanırım, ya da öyle bişeyi hiç kontrol etmiyor, ayarlar hep, "çift ekranınız nasıl olsun, clone mu olsun desktp ın yarısı bi tarafta yarısı bi tarafta mı olsun" şeklinde. öyle midir normalde, yoksa bu kartta bi mallık var ve ekstradan kastırıyor olabilir mi içeride. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar