Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Hurriyet said: Onun kadın poposuna olan tutkusu dillere destandır. Hele beğendiği bir popo görürse eli ayağı dolaşır, onu hissetmek, avuçlamak için yanıp tutuşur. Başka saplantıları da vardır. ... NASIL SEÇİYORUM? ‘Adaylara gelirken mini etek giy ama iç çamaşırı giyme diyorum. Hepsi bir araya toplanınca bozuk paraları yere atıyorum. Şimdi bunları toplayın, diyorum ve en güzel popoları böyle seçiyorum.' Çok eski ama efsaneymiş ahah. Yazının tamamı; http://hurarsiv.hurriyet.com.tr/goster/haber.aspx?viewid=131370 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 yeni laf popo olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c3m Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Gotperest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Akdeniz erkeğinin tapacağı, kusursuz, inanılmaz ‘‘Elma'' popo. Hani o ‘‘Golden'' cinsinden! Taş gibi. Dişlediğin zaman KITIR sesi veren. Bu popoyu kim avuçlamak istemez? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar