|Joker| Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Pazar günkü ÖSS sırasında broşür dağıtımı yapmayı düşünüyoruz. 2 erkek 2 kız lazım şu an için. Daha önce böyle bir iş isteyenler vardı, onun için buraya açtım ama yer yanlışsa kusura bakmayın. 2-3 saatlik bir şey, 6 dağıtım noktası var. İsteyen varsa özel mesajdan ulaşabilir ya da 0212 244 26 22'den arayabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 ücret? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Umarım sınavdan çıkanlara dersane reklamı yapmazsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
firatram Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Ücret nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suvras Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 5 tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Tenekeadam said: Umarım sınavdan çıkanlara dersane reklamı yapmazsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Ücreti 25 TL. 2 saatlik bir iş. Sınavdan çıkanlarla işimiz yok, velilere yönelik bir çalışma olacak. Sınavdan çıkan adama değiş dersane reklamı hiç bir şey verilmez kanımca :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Benim başıma gelmişti.Sınav stresi ve kötü geçmesi sebebiyle reklam dağıtan kıza çemkirmiştim.Ayıp etmişim lan o kız sonuçta emekçi bir kardeşimizdi.Asıl reklamı yapılan dersaneyi yakmak lazımdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar