The_Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Merhaba arkadaşlar ben daha yeni geldim bilmiyorum yeri burası mı değil mi ama ben serverıma ilk başladığı anda hediye paketi verilmesini istiyorum.Ama nasıl yapacağımı bilmiyorum.Scp yi ekliyorum ama yeni bir char açtığımda çantada başlangıç paketi verilmiyor.Bunu nasıl ayarlıyabilirim vede hangi scp nin içine atmam lazım bana bi yardımcı olacak arkadaş varsa anlatırsa sevinirim.Ben artık sizin başınızı çok ağrıtacam buna emin olun inşallah bana yardım edenler olur.. Herkese Kolay Gelsin.Bu arada Bu Forumları Açan arkadaşlara da çok tşk ediyorum bunları bize sorma imkanı verildiği için He Bu arada bu konuyu araştırtım bulamadım nasıl yapacağımı belki nasıl arama yapacağımı bilmiyorum kusura bakmayın çok ufak bir şey sizin için ama benim için baya bi büyük Herkese İyi Oyunlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manloth Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 newb.scp veya newbie.scp [NEWBIE MALE_DEFAULT] // Male Generic Starting Clothes ITEMNEWBIE=i_shirt_plain COLOR=colors_all ITEMNEWBIE=random_pants COLOR=colors_neutral ITEMNEWBIE=random_shoes COLOR=colors_neutral ITEMNEWBIE=i_dagger ITEMNEWBIE=i_gold,250 ITEMNEWBIE=i_young_ticket [NEWBIE FEMALE_DEFAULT] // Female Generic Starting Clothes ITEMNEWBIE=i_shirt_plain COLOR=colors_all ITEMNEWBIE=random_skirt COLOR=colors_neutral ITEMNEWBIE=random_shoes COLOR=colors_neutral ITEMNEWBIE=i_dagger ITEMNEWBIE=i_gold,250 ITEMNEWBIE=i_young_ticket Arama Seçeneği için tıklayınız :) [Bu mesaj Manloth tarafından 05 Haziran 2004 23:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar