Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 iyi güzel oyunu aldık, accountu açtırdık da bu güzelim şey update için 13 saat diyor. bilgisayar mı sapıttı yoksa cidden bu kadar sürer mi (56k) bir de kaç mb olduğunu bilen var mı?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 evt doğru sürerokdar56k ileişkence olur sana[signature][hline]I Love Lıv Tyler (Aşkım Liv için) BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 ohaaaa ben itüye gidip update yapıp geliyorum o zaman :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 veya varsa bir arkadaşın sana cd e çeksin , arkadaş bana çekti verdi saolasun, internetten çekmekle oyalanmayım diye (:[signature][hline]I Love Lıv Tyler (Aşkım Liv için) BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 itüye geldim, çekiyorum :) dizüstüne çekiyorum şimdi. sonra olduğu gibi evdeki bilgisayar aktarıp deneyecem. olmazsa dizüstünden devam :) saol saol saol[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 evt okadar patch var bide hergün patch yapıyorlar bu aralar bu publish 8 çok büyük O.o[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 mumchamber hyrlı olsun sen de çounluk gibi swgye geçmişsin ben de 15 mayısta geliorum inşallah[signature][hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Ya ben de yapamıyorum update i. Allahaşkına nereden DL edilebilir bu? Arkadaşıma ettireyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Swg oynayan bir arkadasınız varsa hotfixleri ve patcherli ondan cekin halledin yoksa bir gecenizi feda edip dl ye bırakıp yatın uyuyun..[signature][hline] 'Vipao Arom - Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar