Escobar Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Hayırlı olsun http://swgexplorer.dras.us/tc9[signature][hline]http://www.imagedump.com/index.cgi?pick=get&tp=53845 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoCrime Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 http://swgexplorer.dras.us/tc9/menu.htm link eksik kalmista :)[signature][hline]Bret "Neurochrome" Clyburn Resonance Blast rule!...idi!.. SL çıktı mertlik bozuldu. Heyok Hey "It's a good day to die" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Berbat olmuş Crafting a force u katma fikri hangi salaktan çıktı? silahlarımı satmak için illa force crafter mı yapmam lazım crafterimi.Ne salakça bi düşünce tarzı ya...[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 ne alaka craft la force un cozemedim pardon darksun ...[signature][hline]eededo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 jedi olmak istemeyen fakar force kullanmak isteyenler için şunlar çıkmış Enhanced Reflexes Combat Prowess Crafting Mastery Heightened Senses crafting mastery e bakarsanız experimentation a, repair e , success rate e 20 şer aldığını görürsünüz.Bude benim crafterimi bunu almaya zorunlu yapıyor yoksa bunu alan insanların ürünleriyle rekabet etmem imkansız...[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 tamam da o sadece saber craft icin. onun mantigida su knight a kadar terminale dusmuyorsunuz. yetenegi sayesinde bunu sagliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Saber craft için olduğunu yazan 1 şey söylermisin? Bunu zaten söylüyorlardı sensitive olabilirsiniz jedi olmak zorunda değilsiniz diye, skiller bunlar işte.Jedi ın treatment speed e yada ranged accuracy e ihtiyacımı var?[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 kardes o skiller jediler icin ole crafterlar yada baska bisi icin deil sen nerede gordun ticaret erbabi jedi, light saber trade edilemez o da bi ozellik o yolu secersen herkesten daha iyi silah yapabilmeni saglayacak (saber) sende bunu kendine avantaj olarak kullanacaksin. buradaki olay jediler icin tek bir model deil,bir template olusturabilme sansi eskiden jediye baslardan tipki bir meslege baslar gibi onu bitirir cikardin, ama simdi jedi char normal bir char gibi oturup kendine bi template yapabilecek hikaye daha cok bu. bolece orjinaline daha yakin bir karakter ortaya cikacak, saldiri defense yada esitlenmis bir template gibi, yoksa forcesilahinin satisi die bisi soz konusu deil zaten hikayenin ozunde her jedi kendi saberini yapar.[signature][hline]Army Captain of Vader Guardian of [TURK] Clan Loyal Protector of Hi'lal City sad eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 treatment ve accuracyde ihjtiyacı var cunku jedilerin cok komplike olmamak kaydıyla bir takım pistol vari ranged silahları kullandıgı da bılınır. diger ranged siniflar kadar ustun bi atıs gucu olmamakla beraber, baskı saldırı sılşahları da kullanması dogal. dıger taraftan bu tur ozellıkler varsa eger bana daha cok oyun cıkmadan once bahsettıklerı jedı ozellıklerını hayata gecırmeye basladıklarını hatırlatıyor. bıde force sens karaktere gelince herkesın force yatkın karakterı olabılecek patchden sonra ama bu karakterler questı tamamlamadan jedı ye gecemıcekler kısacası bunlar jedı skıllerı force sens karakter ıse ot gıbı bısı olacak bı ozellıgı olmayacak sana sureklı bır gunn jedı olabılecegını hatırlatmaktan baska keza jedı olmanı saglıcak olanda force sens karakterın deıl ana karakterın onunla eger basarırsan force sens karakterının jedı olmasını saglayabılceksın kısacası o kısım aynı yanı jedı charınla ana karakterın ayrı ama acarsan jedı olursun acamazsan ole ekstradan bı adamın olur o kadar.(tabı muhtemelen de hıc bır seyını kullanamazsın lot ları gıbı.) tabı benımkılerde bıre bır saglam cumleler degıl ama ben bu olayları su an ıcın bole yorumluyorum bakalım gelecek ne gosterecek.[signature][hline]Army Captain of Vader Guardian of [TURK] Clan Loyal Protector of Hi'lal City sad eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 tabii tamamende yanılmıs olabılırım lol[signature][hline]Army Captain of Vader Guardian of [TURK] Clan Loyal Protector of Hi'lal City sad eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Ehehe önce bir araştırsanız, jedi ların harvest creature özelliğide var dı dimi? FORCE SENSITIVE TREES adı altında bunlar jedi trees ise ayrı.. Force sensitive içinede neler varmıl bi bakalım... Crafting mastery novice= You recently acquaried force sensitivity has become usefull to you in the field of crafting.You seem to have more than natural talent for it. Skilleri: +20 force experimentation,+20 force assebly,+20 force repair, +4 crafting techniques. Enhanced reflexes +20 melee +20 ranged defence +20 vehicle control +4 vehicle speed , +5 TRAPPING(jediler tuzak kullanmasınıda az çok bilir deyin hadi lol) +5 Forage (LOOOL) +5 Mask scent +5 creature harvesting & creature knowledge +5 terrain nego +5. Combat Prowess +9 ranged accuracy (jedilar için derseniz gülerim size) +9 ranged speed , +9 melee accuracy +9 melee speed (jedi yumrukdada yakın dövüştede usta tabi). Heigtened Senses +10 injury treatment +10 injury speed (jedi skill treelerinde stimlerle heal etmek tabiki yok) +20 surveying (jedi madencidir tabi) +20 persuade (jedi beleşçidir tabi herşeyü ucuzlatmaya çalışır) jedi luck +4 (süper şanslıdır lol en gereksiz skill sadece para veriyorsa tabi). Bu skillerden sonra belkide padawan treesine atlıyorsunuzdur ama dikkat ederseniz bu skiller çoğu prof a genel olarak yarıyor mesela ranged speed +9 alırsanız rifle da ihya olursunuz.[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 +20 force experimentaion da while crafting ANY object yazıyor yani ranged speed + sında any ranged olduğu gibi, Crafter için +2 experiment box almak çoooook önemli yoksa bunu alanın ürünlerinde bariz fark olacak.[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Skill point istemesi sacmalik yahu 217 skill pointimiz gitmis zaten daha ne istiyorlar =P[signature][hline]Cehaiy Djartes(Eclipse) Master Bounty Hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 fikirlerine pek katilmiyorum ranged def melee def ler herkes icin oldugu kadar onlar icinde gerekli hic komik gelmedi ranged ve melee accuracy yada speed gibi seylerede gelince mantalitesi cok zor deil bu konusmalardan sona biraz daha bakınca sunu gordum , tabı eger yıne yanlıs anlamadıysam force sens karakterın ana karakterın oluyor dolayısıyla bı takım questlerı yapıp artı ozellık almada garıplık yok exp, acc, yada speed skill tapelerden bulup takınca oluyoda nıe quest yapıp ekstara ozellık olmasın. daha oncede dedıgım gıbı her daım saber kullanmak zorunda deıl kı ana sılahı budur ama baska sılahlarda kullanabılır bknz. fılmler, bkz oyunlar. bknz bla bla . forage artı vermesı nıe garıp onuda anlamıs deılım hangı kaynakta saber ıcın kullanılacak krıstalın jedının kendısının bulup saberını da kendısının yapmaması gerektıgını yazıyokı ole dusunmene sebep oldu acıkcası ben anlamadım. asıl ısın ozunde zatı ole olması gerekıyor. hem cocugun da hakkı dogada dolasırken kuzu kulagı bulmak ve yemek. jedı luck muhtemelen questlerle ılgılı bısıdır. +2 exp gelınce degeri 20k olan bısı ustelık cıddı manada ıse yaramaz. yıne yanlıs haturlamıyosam her +10 1 exp. fazladan verıyo daha cok sembolık olmus derım. burada dıkkat edılecek olursa yolu cıddı manada cok uzun tutmuslar ve hele hele kı bu kutuların her bırı questle falan dolacak sa o zaman bayaa uzun surecektır. bırde bu ıse gırısmek ıcın hos toplamadım ama templateınden yapacagın fedakarlıgı karsılamakta amac olabılır. kı muhtemelende karsılamaz. neyse aslında bence eskısıne gore bakıldıgında cok daha mantıklı bı yol olmus derım. 32 prof masterla ac bu daha sacmaydı ustelık yaptıgın hıc bısının sana katkısı yoktu. burada olay bıraz daha farklılasmıs havası yaratıyor bu saatten sona jedı olacaklar sans dılerım. cunku dedıkodular cok uzun bı yol olacagını soyluyor. gerısının tartısmasını bence anca 2 ay sonra yaparız gıbı o zaman bısıler netlesmeye baslar derım. saygılar. ve musadelerınızle der bu konudan uzaklasırım :)[signature][hline]Army Captain of Vader Guardian of [TURK] Clan Loyal Protector of Hi'lal City sad eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 evet sole bı tekrar baktım bu skıll tree tamamlandıgında 64 skıll poınt harcamıs oluyosun ortalama bır meslekte master oldugunda harcadıgın puana esıt, sonucta buraya harcayacagın puanlrdan dolayı ana charının ugrayacagı kaybı dusurmek maksadıyla verılen ozellıkler gıbı tek farkı kullanacagın template destek olacak eger medıcın yoksa oradan gelen puan sana yaramayacak var sa yarayacak. olayı tamamladıgındada jedın acılacak ve yolculuguna o noktada baslayacaksın. neyse prd. kactım.[signature][hline]Army Captain of Vader Guardian of [TURK] Clan Loyal Protector of Hi'lal City sad eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 +2 exp demedim +20 exp yani +2 experimentation box dedim +20 exp 20 milyondan fazla yapıyor... Hala niye o skilleri jedi larla bağdaştırdığını anlamadım.Bütün official forumlarda insanlar hangi skill bize yarar hangisini almalı diye tartışmaya başladı bile.O skillerin jedi a etkisi 0 bile olabilir çünkü padawan tree si 24 diyorlar (dolayısıyla bu skilleri ya ana karakterinin skillerine yardımcı olması için alıyorsun yada padawan status ünü kazanınca dropluyorsun).[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alpgiray Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 These skill boxes will be "Force enhancements" that will augment their existing professional skills to simulate a fictional "Force sensitivity". For example, a player can purchase a box of Crafting Sensitivity and gain a small bonus to crafting. Link burda; http://starwarsgalaxies.station.sony.com/content.jsp?page=Jedi%20Archives%20Volume%202 Bu zaten cok onceden soylenmişti, Sunu anlamadim bunu questi yapan herkeze veriyorlar, neden bu tepki.Force un anlamini sadece birini alip tutup duvardan duvarama vurmak olmadigini da hatirlatma geregi duydum.FS ve Jedi kavramlari bence yeterince iyi sekilde birbirinden ayrilmis. Neden Craftingin icine sokulamazmis onu anlamis degilim tartişma ortami yaratma istemem ama su anki crafting sistemindekinden cok daha iyi olacagi kesin HERKEZE SANS TANİNMİS , adamlar alin size quest oturun kasin didin sonrada +2 exp point kazanindiyor.Gayet mantikli bence bunlar main krakterin uzerine ekleniyor Bu tablodan gorunen o ama acikcasi o kisim biraz karmasik gorundu. Yanina bu cok mantiksiz demek icin bir sebebin olmali diye dusunuyorum. Senden iyi ürün yapmasi gayet dogal Fs kavramini genişletilmis evrende daha detaylica bulmak mumkundur. Ve melee ler icin de bir haksizlik yok hersey onalrada gelmiş. Arti 5 trap ve arti 5 harvest zaten useless olmus tek haksizlik gene scout ve rangerlara olmus bence asil birsey istemesi gereken onlar Survey zaten unlocked ettgimiz jedilerde de geliyordur simdi var. Ama sen sunu soylemek istiyorsan kardesim ben hayatimdan memnunum boyle craft yaparim kasmam quest falan onu bilemem. Oyun bir kisir dongu falan diyenler icin adamlar birseyler ekledi ;bence bu yorum ortada birsey yokken haksizlik olmuş.. Aka Charda Strider[signature][hline] [Bu mesaj Alpgiray tarafından 28 Mayıs 2004 18:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Sorun herkese şans tanıması değil, crafter lara bile jedi için kasma şartı getirilmiş sorun orda zaten.Crafting bölümünü almaya mecbursun tabi eğer bişiler satmak , daha iyi item yapmak ve tamir etmek istiyorsan. Benim dediğim oydu zaten bunlar jedi ile doğrudan alakalı değil sadece kendi skillerini geliştirmek isteyenlerle alakalı bi olay.Mesela ben direk ranged ve melee speed olan tree yi alacağım üstüne melee ve ranged def olan şeyi alıp 1-2 box ı farklı yerlerden düşebilirim rahatlıkla.[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 evet 2 dememisin 20 demisin ama burada force crafting var bu sadece saber yapımında kullanacagın bı ozellık olabılır baska bı sey ıcın kullanamayabılırsın. hos kullansanda burada trık herkese acık olması bunda agresyonluk bısı yokkı adam yapacak questını alacak odulunu bunları ana karakterınle yapacaksın. nıe bagdastırmayayım kı ustelık tartısılanlar jedının skıllerının ne olması gerektıgı, burada kı olay ana charınla acacagın bisi icin caba harcarken aynı zamanda odul almak. mantiken bı hata gormuyorum ben eger bunlar jedı skıll tree de olaydı evet o zaman bıre bır sana katılırdım. ama burada olay ana char la jedı yolunda ılerlemeye calısırken o sıkıcı yolda yaptıgın bıtırdıgın her seyın sana ek bı ozellık vermesı ıste elemanlarda az bı benzerlık kurmus bu jedı skıll tree deıl sadece force sens yanı ana char skıll tree sı. bence gayet ıyı olmus dıer taraftan dusun 32 tane meslek masterladın actın jedıyı yada acamadın neyse, ee ne oldu 6 ay gomdun tarıhe elde jedı var onca yaptıgın seyın karsılıgı bumudur bence o sacma, hadı acanın jedısı var ama haftaya bı suru adam acamamıs ve yaptıkları her sey ellerınde patlıcak bı de olaa bole bakmak lazım yav neyse dedıgım gıbı erken bı tartısma henuz cıddı manada belırmıs bısı yok ortada o yuzden bıraz bekle gor demek gerekıyor.[signature][hline]Army Captain of Vader Guardian of [TURK] Clan Loyal Protector of Hi'lal City sad eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 general crafting yazıyor bea saber crafting değil belki saber ıda yükseltir ama genel birşey.[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Millet o özellikleri almak için o yola girer zaten, yani bi şekilde herkesi force yoluna sokmuş olacaklar.[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 evet de canım kardesım ne alakası var yahu altı ustu crafterlar bunu alacak 16 skıll poınt ıle sona da ısıne bakacak fs ıcın adamın 64 kutu alması gerekıyor. evet tum crafterlar bunu almak ıcın cabalayacaklar ama bunun skıll tape olayından bı farkı yok. ıstıyosan kasarsın skıll tape almazsın. ıstemıyosan gıder skıll tape alırsın zıra bu veya dıgerı senı cap a getırecektır ole ahım sahım bısı yok ortada ben ce olayı fazla abartmamak lazım doru durust cok fazla ınsanon quest yapıp bunu almaya calısacagını hıc sanmıyorum ben. onun yerıne herıf gıder bı cave de 1 hafta yatar alır tape ini.bence gereksız heyacan yapıyosun derım.[signature][hline]Army Captain of Vader Guardian of [TURK] Clan Loyal Protector of Hi'lal City sad eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Foxx Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 yalan oldu SWGde starwarstan baska herseye benzedi. Ben sahsen oynarken hic starwars havasina giremedim sanki baska birsey oynuyormusum gibi geliyor bana.[signature][hline] Sage nicht immer, was du weißt, aber wisse immer, was du sagst. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Yanlış biliyorsun sad biraz daha araştırmanı tavsiye ederim, ben test centerda oynuyorum ayrıca ne nedğildir gözüküyor orda.64 skill box ı tamamlaman gerekmiyor padawan a geçmek için , 6 lines yani 24 box ı tamamladıktan sonra işin bitiyor.[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Space expansion u bekle sende fox hehe dogfight lar abartı zevkli olacak eğer onunda içine etmeyi başarmazlarsa.[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar