kazým Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 abi ortam süper ya , haha news okuyun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
firatram Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 burax said: nasıl ekliyoruz aynamadım :( Kopyala, bildiğin kişi eklemeye yapıştır ve ekle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 c.greece gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 4-5 wellness olayı http://www.erepublik.com/en/article/the-welcoming-committee-gifting-exchange-is-now-open--807488/1/20]aha burdan ama sadece USA için, orda q1 gifte 1 wellness diyor ama başvuranlar az olduğu için sanırım ben baya bi aldım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazým Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 central greece gitti aq ya , pati ergenokonu göreve ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Central Greece düştü. Biz bu düşen yerleri savaşarak geri alamıyormuyuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 alabiliyoruz ancak hammadde ve silah yok. ülke batmak üzere. cg ile birlikte baya bir demir madenide kaybettik. şuanki türkiye sınırları içersinde demir madeni yok. türkiye gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 central greece'e ihtiyacımız var, orayı ülke geri almazsa demiş işletmeleri ayvayı yedi demektir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 şimdi ben oyuna yeni girdim nerde ihtiyaç varsa söyleyin o tarafa yöneleyim biraz bakındım pek çözemedim olayları :) adım Ghesda grup varsa ekleyin listeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 pati grubuna gel MSNden Akşama hararetli tartışmalar olacak:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 [email protected] ekle msn e burdan haberleşiyoruz şuanlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Azure Knight şurda oyunun wikisi var ordan baya bi bilgi edinebilirsin, zaten ilk 4-5 level pek yapcak bişi yok, günlük 3 tıklamayla bitiyor :p level atladıkça açılıyor ortam bide başlangıçta sağ üst köşede plato var tutorial amca, onun dediklerini yapman yeterli başlangıç için :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 e anasını satim tüm dünya birleşmiş türklere karşı, bi macarlar yardıma gelmiş tabi kaybederler. nası bu kadar düşman bellemiş adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 ahahaha adamlar aldıktan sonra bunu koymuş http://img44.imageshack.us/img44/8342/bushturkey.jpg çok feci oyun ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 TR Silah Deposu 1 de çalışmaya başladım günlük askeri eğitimi yaptım yemek aldım sanırım şimdilik bu kadar level atladıkça daha güzel olacak galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Buyse, abi seni adın neydi? Benimki Efrasiyab ekleyin. Oyun asıl lvl14te güzel, şirket falan kurabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thugsta Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Buyse said: ahahaha adamlar aldıktan sonra bunu koymuş http://img44.imageshack.us/img44/8342/bushturkey.jpg çok feci oyun ya ahahahah Dehşet olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Efrasiyab said: Buyse, abi seni adın neydi? Benimki Efrasiyab ekleyin. Oyun asıl lvl14te güzel, şirket falan kurabiliyorsun. seyvtunayt benim. girip amelelik yapıyorum vatan borcumu ödüyorum bi de ekmek alıyorum kuru ekmek başka bişi yapılmıyor sanırım daha :) 10 avro çok olmasa açtıracaktım özellikleri ama 10 avro çok geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 10 euro'ya 20 gold alırım ben şahsen. ama bi xtreme menü yerim daha iyi o paraya =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Saat9de seçimler var. Bilgi için Fiatrama başvurun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thugsta Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Ayrı yerde toplanıyoruz Paticik ahalisi.Yeni katılanlar pmle adresi öğrenebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 ya resmen sıkılmaya başladım ya bu kadar yavaş açılan bir oyun daha görmedim,az kaldı yakında savaşmaya başlıyacam ama gerçekten başları berbat hiç bir şey yapılmıyor iki düğmeye tıkla bekle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Koskoca türkiyede demir madeni olmaması da büyük başarıymış hakkaten.. Bir de abi Macaristan nasıl oluyor da kalkıp göbeğinden rusyaya falan giriyor oraları saçmalamış oyunun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Oyuncu sayısı ve aldığın destekle ilgili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
firatram Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 artık bir url'de toplanıyoruz, öm'den atarım isteyene adresi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar