-007- Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 NeroWarden said: Central Greece giderbey gibi. 25k nasıl düşürecekler bilmiyorum a bi rakam değil. cg gitmez. bikaç saatte 10'ar k öne geçtik. Saat 2'de falan 50-60 lardaydı yanlış hatırlamıyosam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 NeroWarden said: Central Greece giderbey gibi. 25k nasıl düşürecekler bilmiyorum a bi rakam değil. cg gitmez. Bikaç saatte 10'ar k öne geçtik. Saat 2'de 50-60 civarındaydı, şu an 20'lerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 o zaman herkes şirket ve zenginlik üzerine ağırlık versin.. günü geldiğinde pati parti altında toplanıp hükümete el koyalım ;) yoksa hükümet sadece ankaradan ibaret kalacak :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 http://www.erepublik.com/en/battles/show/6733 CG 5000 lerde beyler. Türkiye bastıyor şuanda. Ben direk ticaret üzerine yoğunlaşmayı planlıyorum. Tabi ticaret olayınıda kavramak lazım. Hammadde nerden alıyoruz. Genel fiyatlar nedir, kaç demirden 1 silah yapılabiliyor vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazým Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Bu hungarye karşı dikkatli olun beyler adamlar her yere yayılıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Ya şeyi soracam benim sağlık azaliii sürekli yemek alıyorum şu anda 44te yani kaliteli yemek mi almak lazım? 1 yıldızlı ekmek fln alıyordum yimah için ama her gün 1, 1, 1 azalıyor :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THiM Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 anlamadığım bir nokta var. central greece savaş sayfasında 6 kademe var savaş alanını gösteren. şu anda underground, administration center ve city, yeşil olarak gözüküyor ve seviye yavaş yavaş yukarıya doğru çıkıyor. hangi durumda central greece'i kaybetmiş hangi durumda elimizde tutmuş sayılıyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Negatif se puanın yanında kaybedilmiştir. Captured yazıyorsa kaybedilmiştir. Bir an önceye kadar Herşeyi kaybetmiştik, son anda çevirdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THiM Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 evet birkaç saat önce en aşağıdaydı çizgi, underground seviyesinde. peki şu anda olduğu gibi biterse 24 saat süresi ne oluyor? ve de tamamen sıfırlanması durumunda 24 saatlik süre geçmese bile mi kaybediyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Şu an kazanıyoruz, ABDliler yenersek pis dumur olacaklar 5K gold kaybedecekler kazanırsak.(Oyuna göre müthiş para) Tahminimizce ABD politikası sarsılacak, başkanları güvenoyuyla indirilebilir ZAfer durumunda. Ve tabii Silah üretebilmek için önemli bir kayba uğrayacakalr CGyi alamazlarsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Benden oyuna kayıt oldum,ama şu bir kaç gündür,iki tuşa basıyorum başka bir halt yediğim yok,gerçekten çok yavaş bir açılışı var,anladığım kadarıyla şirket kurmak kolay bişey değil çok iyi bir ayar ve para gerekiyor,birinin tutosu vardı 50 gold ve 1000 TL den bahsediyordu.Bu arada beni ekleyin arkadaşlar Merk103 oyundaki ismim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Efrasiyab adım Eklesin herkes. Yanlız Pati olduklarını söylesinler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 ülkeyi düsünüerek is yaparsak basarili olamayiz su anda cunku daha levelimiz dusuk oldugu icin sallanmayiz artisindan DH den FRMTR den cok adam geldi sizi bilmem ama ayni sinyalden olmadigimi dusunuyorum ileride sıkıntı dogabilir. benim onerim hemen levellarinizi alin 19 gun sonra MTP de secimler var ben orada adayligimi koyacagim kazanirsam eger partinin ismini degistirip far left e alacagim ayrica partinin kasasinda 80g var kazanirsam onlari size dagitacagim bu sekilde 2-3 daha parti var baktik is tutuyo partileri patlatiriz zaten ise yaramiyorlar turkuazda toplanmis herkes. ayrica siyasi istikrarsizlik var her kafadan bir ses cikiyor su anda turkiye yi dusunmek anlamsiz kacar ileride soyle 3-4 ay sonra biz guclendigimizde iktidara oynariz o zaman daha iyi isler yapariz. ama iste aktif insanlar lazim eger boyle bir ise giriseceksek 4-5 adamla olacagini sanmiyorum en az 15-20 olursak kendimizi gosterebiliriz. elimizde bir suru farkli medya kurulusuda var su anda kendimizi tanitmamizda sikinti olusmaz. oyun ici ismim Bumin Kagan. zaman örgütlenme zamanıdır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Reogmar çok güzel yazmışsın. Ancak Left değil bu ortamda totaliter right yap bence. Birde herkes patilere daha ucuza satsın ürettiklerini böylece kendi aramızda daha hızlı kalkınırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 arkadaşlar bir msn grup kurdum. genelde oyundaki gruplar buralardan haberleşiyorlar. aktif olarak oynayanlar yada oynayacak olanlar eklesinler, bu grup üzerinden, haberleşelim organize olalım, yardımlaşalım vs. [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Kesinlikle, Erepuklikte olan herkes girsin çok işe yarıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
firatram Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Grubu ekledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Oyuna kaydolurken Ad-Soyad şeklinde bi isim girmemiz gerekiyo sanıyodum rastgele bi isim salladım kaydoldum, meğer gerekmiyomuş Oyundaki ismim Erhan Karacubuk, şu an 3. levelım bi işe yarayana kadar bekliyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 ehuh maaşıma zam gelmiş :D 7 gün çalışırsam da promosyon vercem dedi manager bide, oyuna bak yaw süper olm :D bide hükümetin bir kanadının yeni başlayanlar için başlangıç programları varmış ona girdim 5 wellness mi ne bonus verdiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 hangi fabrika o ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 patiden oynayanlar kesinlikle eklesinler msngrubu. baya baya birşeyler kuruluyor. bekliyoruz [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
firatram Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 msn grubu eklesin oynayan arkadaşlar :) : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Norak said: bide hükümetin bir kanadının yeni başlayanlar için başlangıç programları varmış ona girdim 5 wellness mi ne bonus verdiler. şu 5 wellnes olayını anlatır mısın nasıl yapıcaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Norak said: ehuh maaşıma zam gelmiş :D 7 gün çalışırsam da promosyon vercem dedi manager bide, oyuna bak yaw süper olm :D bide hükümetin bir kanadının yeni başlayanlar için başlangıç programları varmış ona girdim 5 wellness mi ne bonus verdiler. hükümet 5 wellness olayını açıklarsan sevinirim + firatram said: msn grubu eklesin oynayan arkadaşlar :) : [email protected] nasıl ekliyoruz aynamadım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 dikkat ettim de hungary'nin adamı başkanlık seçimine oynuyor türkiyde milliyetçi yükseliş partisi içinde... http://www.erepublik.com/en/elections/country-43-election-president-date-2009-06-region-0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar