Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Web based Politika oyunu : E Republik

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bende çok şey olmak istiyodumda olmuyo be bilader hayallerim bu değildi benimde ama bir şekilde yaşamak zorundasın performansına göre bölge sorumlusu görevine bile getirilebilirsin,bu arada bence türkiye oyuna başlamak için direk fail bi ülke dışarda gelişip sonradan iştirak edip istihdam oluşturmayı planlıyorum ben gel macaristana para iyi burda kızlarda güzel
Mesaj tarihi:
profiline baktımda bi yere işe girmişsin 3 gun fln beklemen gerekicek çıkabilmen için lvl 4 de seyahet edebiliyodun sanırsam eklediğin benim organizasyonum asıl charla ben ekledim seni lvl 4-5 ol (3 gün fln sürer) işten aytıl ticket die bana pm salla sana bilet yollarım ben vizede sorun çıkarsa davet mektubuda ayarlarız burdan
Mesaj tarihi:
ol bişi exp artar ama wellnessden yer amacın şu olsun lvl 5 ol bilet yolli buraya gel burda savaşa katıl hastaneye git 5 yıldızlı macar merkezde 50 wellness veriyo yani wellness olayı halloluyo bi noktadan sonra.
Mesaj tarihi:
fixmen said:

Taşınırken, Hungary nin tavsiye edeceğiniz belli bi kısmı var mı yoksa kafama göre takılayım mı?

taşındığın bölgede Q5 hospital olmasına dikkat et.
Mesaj tarihi:
2-3 sayfa evvel Brezilyaya göç edin demiştim dinlemediniz beni. :P
2 günde bir Rusya ile ABD arasında savaş çıkıyo, biz Brezilyadakilerde nasipleniyoruz bundan.

Hatta şu an bi savaş mevcut durumda. Ohh.. Yarasın ^^
  • Yeni Oluştur...