hatredintern Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 gerçek hayata ne kadar benziyo oyun japon samuray olucam derken macar ırgat oldum :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 aksam aksam iyi güldürdün beni ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 yanlış alarm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 bilet alacaklar bana bi uğrasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 hatredintern said: gerçek hayata ne kadar benziyo oyun japon samuray olucam derken macar ırgat oldum :S LOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 hatredintern said: gerçek hayata ne kadar benziyo oyun japon samuray olucam derken macar ırgat oldum :S ahahah sesli güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Rusyada Oil ve Türkiye'de Moving Ticket şirketi açılmıştır. Nox Industries gururla sunar :) Yakında Türkiyede Food ve Grain şirketlerimizle karşınızda olacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 şirketleri satıp büyük bi bütçeye merhaba diyen Lobo Incorporation yakında hizmetinizde. (alt alta uyumlu olur reklamlar nux sadfa) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 aynı nickle oyuna girdim benıde ekleyın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hatredintern Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Hakuren Corp. TURKİYE UCUZ EKMEĞE DOYACAK WELLNESSLAR TAVAN YAPACAK (cok yakinda) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 biriniz beni işe alsın ya :) oluyomu ole hatta butun pati halkı olarak bir büyük şirket kurma olanağımız falan varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hatredintern Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 grain kasarsan ilerde kuracağım tahıl anbarına seni bekçi olarak alabilirim dolgun bi ücretle ( 4 yıldızlı ekmek yolladım sana bocalama surecinde işine yarar) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 nee bekçimi :( yükselme şansım varmı peki? ben silah satmak istiyorum ilerde... ekmek için teşekkürler bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hatredintern Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 bende çok şey olmak istiyodumda olmuyo be bilader hayallerim bu değildi benimde ama bir şekilde yaşamak zorundasın performansına göre bölge sorumlusu görevine bile getirilebilirsin,bu arada bence türkiye oyuna başlamak için direk fail bi ülke dışarda gelişip sonradan iştirak edip istihdam oluşturmayı planlıyorum ben gel macaristana para iyi burda kızlarda güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 hadi yha oyun baya gerçekçi desene :D iyhi gelim macaristanada gitmek para istiomu acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hatredintern Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 profiline baktımda bi yere işe girmişsin 3 gun fln beklemen gerekicek çıkabilmen için lvl 4 de seyahet edebiliyodun sanırsam eklediğin benim organizasyonum asıl charla ben ekledim seni lvl 4-5 ol (3 gün fln sürer) işten aytıl ticket die bana pm salla sana bilet yollarım ben vizede sorun çıkarsa davet mektubuda ayarlarız burdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 tamam o zaman oyle yapalım ben 3-4 gün kasayımda bi. train olimmi burda şimdi ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hatredintern Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 ol bişi exp artar ama wellnessden yer amacın şu olsun lvl 5 ol bilet yolli buraya gel burda savaşa katıl hastaneye git 5 yıldızlı macar merkezde 50 wellness veriyo yani wellness olayı halloluyo bi noktadan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Ulkede savas yok ya ilginc.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Taşınırken, Hungary nin tavsiye edeceğiniz belli bi kısmı var mı yoksa kafama göre takılayım mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 "Indonesia, West Siberian Region" a göçtüm ben. Tavsiye ederim parası macaristandan daha değerli :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 fixmen said: Taşınırken, Hungary nin tavsiye edeceğiniz belli bi kısmı var mı yoksa kafama göre takılayım mı? taşındığın bölgede Q5 hospital olmasına dikkat et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hatredintern Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 macaristanda savaş yok çok can sıkıcı bu arada bu şili savaşarlari kalktımı artık onlardanda bi ses seda görüntü yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phobos Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 2-3 sayfa evvel Brezilyaya göç edin demiştim dinlemediniz beni. :P 2 günde bir Rusya ile ABD arasında savaş çıkıyo, biz Brezilyadakilerde nasipleniyoruz bundan. Hatta şu an bi savaş mevcut durumda. Ohh.. Yarasın ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 endonezya abicim savaştı paraydı herşey burda :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar