hatredintern Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 şimdi şöle bişi var ben japonyada açtım charı ve gayet guzel gidiyo şimdilik 10 lvl fln oldum ticket fln aldım ben sımdı turkıyeye gelsem orda benim yencik lerim ne olur?? yada geldim dielim geri dönebilirmiyim? bu konular hakkında bilgisi olan varsa yardım lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Moving Ticket ile istediğin gibi istediğin yere seyahat edebilir, monetary marketten yenciklerini golda goldtanda try ye çevirebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Llegna INC olarak Llegna Food'a bekleriz Finlandiyada olanları =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 level 13 ten sora level alma biraz yavaşlıo netekim, olsun günlük max 8dk lık oyun zaten, yavaş yavaş kasıyorum :D savaşlarda silah kullanayım artık bari ayıp olmasın :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Şirket açınca pek öyle olmuyor :) Yeni fiyatları, yeni pazarları takip etmek gerekiyor. İşçi alımı, kar zarar oranları vs. Daha şirketi açalı 1 gün olmasına rağmen baya uğraştırıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 girit te isyan var ve anladığım kadarıyla lazokratların çıkardığı bir isyan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Evet joker ve battalgazinin el koydugu şirketleri devlete geri vermemesi üzerine yapıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Şimdiki hükümetin ne alakası var bu işle. Olan onlara oluyo. Lazokratlarda kendi yaptıkları haklıymış gibi dalga geçiyolar sağda solda. Millet unutmaz unutmayacakta. Her topicte tepki var. İlerde döner patlar içlerinde bu isyan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Loxias said: Şirket açınca pek öyle olmuyor :) Yeni fiyatları, yeni pazarları takip etmek gerekiyor. İşçi alımı, kar zarar oranları vs. Daha şirketi açalı 1 gün olmasına rağmen baya uğraştırıyor :) uğraş plz lütfen zarar etme :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Bilet satın alacak varsa 0.18 golda satabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Ehh girdim bende.. normalde kasmam web bazli seyler ama gorucez.. Hersey ok ama isim yok su an.. iki defa basvurdum TRY falan yazdi..su an basvurucak biseyde yok..1 tane ekmek aldim.. ekliycek olanlar.. Marshal.Nemesis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 yeni üye olacak arkadaşlar, daha çabuk kalkınabilmemiz için, daha önceki üyelerin referansıyla kayıt olursanız daha iyi olur. Benim referans linkim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 başlarda sadece work ve train yapıp, yemek alıcaksın dragon. ilk 4-5 gün sıkıcı biraz. nickin çıkmıyor searchte, yanlış yazmış olma ihtimalin var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Marshal.Nemesis nick bu valla noktasını unutma :).. Work icin işe girmek lazım degilmi..iş yok 0 skill için su an :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 yeni gelenler için iş var. bak biraz ucuz başlıyosun sonra değiştirirsin ya da zam yapıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Valla yok :).. İlk hatta başbakandan msjla basladım oyuna.. onun verdigi linktede burdan baslayabılırsınız ılk ısınıze gıbı bısey yazıyordu..bisey cıkmıyor.. girer girmez bug a mı soktum oyunu acaba ehuhee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 yok şu an, evet. açılır yakında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Gerçek hayatta bilişimciyim sanalda işsiz kaldım koydu be.. Partilerimiz kolpaymıs yalnız ehuhe..turkuaz nedir ya...belki turan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 400 hammadde almış bulunuyorum. Ayrıca 200 tanede sipariş ettim. Şirket kar etmeye başlıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THiM Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Loxias, sipariş ettimden kastın ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 bi adam var tanıdık. donate ile alıyorumda. 12 saate bir felan online oluyor. yolladım parasını malları bekliyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Crete was conquered by the Resistance Force in the war versus Turkey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 garip şeyler oluyor eturkiyede. günlük yazılanları okuyorum hatta geçmişte yazılmış önemli haberlere falan göz attım daha 10 lvlim ama oyun sardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Sixoms said: başlarda sadece work ve train yapıp, yemek alıcaksın dragon. ilk 4-5 gün sıkıcı biraz. nickin çıkmıyor searchte, yanlış yazmış olma ihtimalin var mı? level kaç olunca bişiler yapabiliyoruz bunun dışında? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THiM Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 level 5'te savaşlara katılabiliyorsun level 9'da (yanlış hatırlamıyorsam) şirket kurabiliyorsun bunun dışında da belli levellerde partilere üye olma, başka ülkelere seyahat etme gibi özellikler açılıyor. ayrıca bu özellikleri satın alarak direk olarak oyuna başlamak da mümkün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar