Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Web based Politika oyunu : E Republik

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
şimdi şöle bişi var ben japonyada açtım charı ve gayet guzel gidiyo şimdilik 10 lvl fln oldum ticket fln aldım ben sımdı turkıyeye gelsem orda benim yencik lerim ne olur?? yada geldim dielim geri dönebilirmiyim? bu konular hakkında bilgisi olan varsa yardım lütfen
Mesaj tarihi:
level 13 ten sora level alma biraz yavaşlıo netekim, olsun günlük max 8dk lık oyun zaten, yavaş yavaş kasıyorum :D savaşlarda silah kullanayım artık bari ayıp olmasın :p
Mesaj tarihi:
Şirket açınca pek öyle olmuyor :) Yeni fiyatları, yeni pazarları takip etmek gerekiyor. İşçi alımı, kar zarar oranları vs. Daha şirketi açalı 1 gün olmasına rağmen baya uğraştırıyor :)
Mesaj tarihi:
Şimdiki hükümetin ne alakası var bu işle. Olan onlara oluyo. Lazokratlarda kendi yaptıkları haklıymış gibi dalga geçiyolar sağda solda. Millet unutmaz unutmayacakta. Her topicte tepki var. İlerde döner patlar içlerinde bu isyan.
Mesaj tarihi:
Loxias said:

Şirket açınca pek öyle olmuyor :) Yeni fiyatları, yeni pazarları takip etmek gerekiyor. İşçi alımı, kar zarar oranları vs. Daha şirketi açalı 1 gün olmasına rağmen baya uğraştırıyor :)

uğraş plz lütfen zarar etme :P
Mesaj tarihi:
Ehh girdim bende.. normalde kasmam web bazli seyler ama gorucez..
Hersey ok ama isim yok su an.. iki defa basvurdum TRY falan yazdi..su an basvurucak biseyde yok..1 tane ekmek aldim.. ekliycek olanlar..
Marshal.Nemesis
Mesaj tarihi:
başlarda sadece work ve train yapıp, yemek alıcaksın dragon. ilk 4-5 gün sıkıcı biraz. nickin çıkmıyor searchte, yanlış yazmış olma ihtimalin var mı?
Mesaj tarihi:
Valla yok :)..
İlk hatta başbakandan msjla basladım oyuna.. onun verdigi linktede burdan baslayabılırsınız ılk ısınıze gıbı bısey yazıyordu..bisey cıkmıyor.. girer girmez bug a mı soktum oyunu acaba ehuhee
Mesaj tarihi:
Sixoms said:

başlarda sadece work ve train yapıp, yemek alıcaksın dragon. ilk 4-5 gün sıkıcı biraz. nickin çıkmıyor searchte, yanlış yazmış olma ihtimalin var mı?

level kaç olunca bişiler yapabiliyoruz bunun dışında?
Mesaj tarihi:
level 5'te savaşlara katılabiliyorsun
level 9'da (yanlış hatırlamıyorsam) şirket kurabiliyorsun
bunun dışında da belli levellerde partilere üye olma, başka ülkelere seyahat etme gibi özellikler açılıyor.

ayrıca bu özellikleri satın alarak direk olarak oyuna başlamak da mümkün
  • Yeni Oluştur...