Thugsta Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Wellness'ınız savaşa giremeyecek kadar düştüyse (40 ve altı) q2 ekmek almaya çalışın ve WORK ile TRain yapmayın. Zaten q2 aldığınızda Work ve Train yaparsanız bir değişiklik olmaz sağlığınızda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 gold nasıl kazanıyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 1-parayla 2-Lvl6 olduğunda 3-Çağırdıkların lvl 6 olunca 4-Şirket kurup para kazanınca, o paraları TRye çevirerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 ulan boğaz tokluguna çalışıyoruz. silah fabrikasında da para kalmamış. gittim ekmek fırınına girdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THiM Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 aynen ben de dönerciye girdim ama verdikleri para komedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 daha yeni Maaşları %33 düşürdüler. Food hala pahalı ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 çimanto fabrikası kurabiliniyormu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 ev yapma yeri kurabilirsin ama onu loxias'a sor. Ekonomi onun sorumluluğunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Şiliye nasıl gidicez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
firatram Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 batuhan said: Şiliye nasıl gidicez İlk önce ticket alıcaksın. Sonra profile sayfasından bölge değiştiriceksin :) Oyundaki adın ne batuhan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 abi ben arkadaslık tekliflerini kabul ediyorum ama yes e basınca normal ana sayfaya dönüo. bizim organizasyonun isim neydi gelem oraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 benim wellness im 32.47 ye düştü. level ım 7, str m 3.1 bunu arttırmak için altın satıcam da, en efektif wellness arttırma yöntemi nedir? alabildiğim kadar kaliteli yemek mi alıyim, napıyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
firatram Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Buyse mesaj kutunu temizlersen sana bi mesaj atıcam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 abo dolmuşmuş. sildim hepsini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
firatram Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 ShadowFury said: benim wellness im 32.47 ye düştü. level ım 7, str m 3.1 bunu arttırmak için altın satıcam da, en efektif wellness arttırma yöntemi nedir? alabildiğim kadar kaliteli yemek mi alıyim, napıyim? Kesinlikle altın satma ! q'su yüksek foodlar al. Bir kaç günde train yapma :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 para kazanamıyorum ki. günde 3-4 lirayla yüksek kalite bişey alamam yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 zamanla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 firatram said: batuhan said: Şiliye nasıl gidicez İlk önce ticket alıcaksın. Sonra profile sayfasından bölge değiştiriceksin :) Oyundaki adın ne batuhan ? Elroth nickim daha lvl 4üm savaşamıyorum galiba.Bilet almak çok pahalı ya:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 anlamadığım şey şu türkler türkleri hava becermeye mi çalışıyor? çünkü karın tokluğuna çalışıyorsun karakterinde para yok yemek yok savaşacak adam yok demek oluyor. peruda karakter açtım bir tane. aynı lvlda ve şu anda 1 gold alacak kadar peru parasından var. workten gelen para ile q1 yemek alınca üstüne parada artıyor. peruda kişi sayısıda az. gelin hepimiz perulu olalım ve yönetimini ele geçirelim. hem daha zengin ülke hemde etliye sütlüye pek karışmıyor gibi. hem ilerde belki tr'yede konteynırlarla yemek dağıtırız garibanlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 yalnız cidden türkiye pek bi sefil halde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 açız lan açız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thugsta Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 http://www.erepublik.com/en/article/grev--833824/1/20 ahali firatram yazısı .. Vote pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 daha fazla katılım bekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Başka bir ülkeden yeni hesap açsam mı karar veremiyorum ya bu ne çile böle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Olmak Yada Olmamak... Peru Dağları bizleri bekliyor. Yüksek iron wood grain ve medium oil'le ve tabii, Peruda kızlar teklif ediyormuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar