Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 bende damladim hemen oyuna.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 güzel oyuna benziyor. öncelikle meslek olarak ne seçeyim karar veremedim. ayrıca mesajlaşma ortamı nerede onu da pm atarsanız güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 gazeteci olmak aklıma yattı diyebilirim de hangisini seçmem gerekiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 neyse anladım olayı.hehe biraz zaman alıcak genelde olayları tartışmakla geçiyor zamanı milletin. şimdilik ben çıktım yarın gene girer. daily işlerime bakarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 yalnız yemek almama rağmen 50 den 47 ye düştü health durumum.? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Ben de dün öğrendim askeri eğitim -1 herhnagi işte çalışma -1 tek yıldızlı yemek +1 olması lazımdır yani tam emin değilim de Laxias buna benzer bişi demişti sanırım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Oyuna damlayanlar, akanlar, raid yapanlar, nickinizide yazın ki ekleyelim, büyük bir Pati komunitesi ile ülkeyi istila edelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phobos Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 4. leveldayım şu an. İşe gidip çalışmak ve orduda eğitim almak dışında başka bir aksiyona ne zaman girişicem? Bu arada nickim Bonzi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 5 olduktan sonra savaşmaya, 6 olduktan sonra oy kullanmaya başlıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 bu ekmek fiyatları niye bu kadar yüksek kazandığım para yetmiyo :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elm Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Nick gravisky eklemek isteyenler için. Bu arada oyun cidden çok yavaş gelişiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Türkiyede olan bir grubun Ülke ekonomisine hakim olması ve düşük maaş verip yüksek fiyata yiyecek satmasıyla ilgili bir durum. Ülkenin ekonomik ve askeri olarak Aşırı zayıf olmasıda bir başka neden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 efrasiyab msn grubu falan varsa eklermisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 bende level 6 oldum ancak oyunda bulunan day kavrami ile ilgili birsey aklima takildi. normalde calisirden `work` dedikten sonra gecmesi gereken 1 gunluk sure 24 saat mi yoksa oyuna ozel daha kisa bir sure mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 level 5 e 1/25 kaldı. sonra akıcam savaşlara. manufacturing im de 2 oldu sonunda, doğru düzgün bi iş te bulabilicem sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 oyunun kendi saati var search boxın üstünde. pasifik zamanı sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Arkadaşlar hali hazırda şuanlık 25-30 kişilik bir paticik organizasyonu var. Efrasiyab'a pm atarsanız gerekli bilgileri verecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 MSN ORganizasyon vesair her türlü bilgiyi alabilirsiniz. Yanlız Paticik ve Erepublik Nickinizi belirtin lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 skill of gettin raw materials'ım 2,1 ancak hala 5TL maaş alıyorum :( ben de hüheyt dedim skill of producing food fln kasıyorum, silah fabrikasında işe girdim yav negzel de kasmıştım. raw materials işinde level2 için ii fiyat görürseniz haber verin plz (: bir de exp 25 oldu silahım yok ama savaş fln olursa haber verin dalalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 savaş suanda var müttefiklerin. saldırırsan iyi exp geliyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 peki oyunda ölmek, oyun dışı kalmak gibi şeyler var mı? yoksa istediğimiz kadar bodoslama dalıp savaşabiliyomuyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 savaşta wellness düşme durumları oluyor mu? nasıl işliyor tam olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Her savaşa katılma 10 wellness alıyor. Ancak bulunduğunuz bölgede hastane kalitesine göre 10 ile 50 wellness dolduruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 wellness biterse noluyo peki? ölüyomuyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Nickim Elroth benide eklermisiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar