nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 kız bu forumu bilse gelse okusa ya da bir sekilde haberi olsa ne garip olur lan umut sarıkaya karikatürü gibi,2-3 tane adam var kızın ruhunun bile duymadıgı bir sure zarfında kızı kesmis sonra nette geyigini yapıyolar peh peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Hahah ekrem cidden ortalarda yoktu götürmüş olmasın kızı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 oha nutella senin yazdıını okumamıştım 2mizide idare etmiş.. -bide bunu dedikten sonra kız ben neymişim be diye girecek ortama.. aklsdjlad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Bir dahaki buluşmada da daha çok kişi olması dileği ile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 dostum umarım korunmussundur hastalıklıyım da ben sana gecmesini istemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 uheuheuh yine yaparız ya.. bidahaki bilmem ne zmn olur ama bayram mayram yaparz bi ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar