yetemenk Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 selamlar. öncelikle microsoft sux diyorum. allah belasını versin diyorum. kafam da girsin demek istiyorum. şimi bi nalet olasıca yazılımda bi tane 2003 excel dosyası açıyorum. bi tane de yeni bi 2007 excel dosyacı açıyorum. 2003 ten bazı verileri yeni 2007 dosyasına kopyalayacam. ama gle gör ki bu mınıımımınınının yazılımı dosyanın biri önümdeyken diğerine tıkladığımda hatayla karşılaştı kapatılacak diyor. repair ettim yine yemedi. delirmek üzereyim. HELP!?!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Turkce karakterlerden dolayi oluyor genelde. Turkce karakter icermeyen bir kac kutuyu kopyalamaya calisinca da hata aliyor musun? Veya sadece tek bir kutuyu kopyalarken de mi sorun oluyor? Her iki dosyada da dil seceneklerin ayni mi? Eger sorun buysa ve cok onemliyse, Turkce karakterleri belli bir pattern'la degistir. Kopyaladiktan sonra tekrar eski haline getir. Ben genelde Ü icin #U$ yaparim vs. vs. Sonra duzeltirim bunlari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 yok kopyalama işlemine gelemiyorum bile. ilk dosyayı açıyorum sonra ikinci dosyayı açıyorum. ilk açtıgım dosyaya tıklıyorum kopyalama yapmak için. ama tıklamamla beraber bum. kafayı yedim bilgisayarı yumruklayacaktım iş yerinde nerdeyse :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 2003'tekini 2007 formatında save as yapıp denesen belki çözülür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Office güncelemelerini yap olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 2003 tekini 2007 formatında kaydettim o da yemedi. güncellemelerin tam olması lazım ama kontrol edeyim yine de... edit: güncel değilmiş tam olarak. güncelleyip öyle bakalım bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar