Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Şimdide bir kopek balıgı gibi favorim olan siyah yere atladı neyse kurtardık neysek kurtadık..[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassie Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 said: Trafalgar_manyaı, 25 April 2003 23:50 tarihinde demiş ki: bambu yemio o 200 300 çeşidi olan bi bitkinin(rakı yapımında kullanılıo hane! UNUTTUM IAHHUEAAEHHWW!) 1 çeşidini yiyo ve hayvandan hayvana deeşio bu çeşit beyenme:) anason değil okaliptüs yiyorlar. bambu yaprağı yiyenler pandaydı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 ehe :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 beta iyi balıktır ama dediğiniz gibi geçinemez. ömrüde baya uzundur hani.[hline]Hick!Memur bey ben alkollüyüm, siz nerelisiniz ehi ehi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 benim aldıgım red shark dün intar etmeye çalıştı ama kurtardık :( şimdide yem yememe gibi bir sorun çıktı hayda :([hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 küçükken benimde 2 tane balığım vardı birisi ölmüştü ve ben ymin ederim 1 gün boyunca ağlamıştım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nature_Orderdag Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 orc bence sana akvaryum diye bi tepsi kazıklamışlar balıklar kaçıo paso:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 hayır nature :) akvaryumun küçüklüğünden falan.. şimdi gittim devasa bişi aldım :) içide falan süper oldu şimdi içi boş yakında bitki alıcam falan :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Şaka maka yem yememekte direniyorsa, ağzına şırıngayla falan ver yemini eğer balıkk büyükce bişeyse :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 :) ee bizim takım tamamlanıyo ;) neyse yem benim yemlerimdenmiş sanırım yani gittim vitaminli falan türe uygunundan aldık :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 3 gün :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 balık falan boş iş-sen sincabımı bi görsen aşık olursun[hline]help me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 başlamayın yine iddaya eğer oyle olursa boğarım ha :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar