Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Bugün gittim yeni balıklarımı almaya.. Birkaç sahte bitki aldım ehehe birbirinden şirin oldu balıklar sersemlemiş bir şekilde poşette duruyor akvaryumda ısınmada.. Bir tane vatoz var resmini bulamadım ama şu kara büyüyenlerden sanırım vatoz diye geçiyordu.. Ya ikisini çözemedim şimdide arıyorum adama sormuştum unuttum :( Biri pengasusa benziyor boyle gozleri falan ama kucuk hepsi yani yetişkin olmamışlar bu pengasusa benzeyenin gövdesi boyle gri bazı yerler kuyruk falan siyah.. Biri ise cozemedim :) O da boyle birinin govdesi siyah kuyruk kısmı falan turuncu digeride beyaz govdesi falan bunlar ne :) Neyse..[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;)
Sum41 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Hll sana bea coach gittin yeni paluh aldin haa? ahhh benimde beta gitti :( hayvan beyaz benek hastaligina yakalandi ama cok guzel bak beta almani tavsiye ederim hatta mas mavi var onu al derim verecegin 2.5 milyon falandi y.h miosam aman dikkat betalar dier baliklarla gecinemez kendi cinsiyle bile gecinemez onu ilik bi suda yetistirceksin[hline]God's mercy and grace Trabzon was back Baris cok iyi biseydir tipki cicekler gibi yok etmeyin onlari koruyalim cimeni Koparinggg
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 ha biliyorum ayna koyunca kabarıyo falan :) adam japon al dedide ben sıkıldım değişiklik olsun diye çünkü japon çok besledim besleyebilirimde aldıklarım sanırım harekete karşı çok duyarlıymış :) neyse betalarda güzel tabi..[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;)
Volfied Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 oldurecek ynei baliklar edinmis orc lor dkendine :P olm balik alma bi bag kuramiyosun, hamset al, sincap al, kertenkele al[hline]Speak to me now, and the world will crumble, Open the door, and the moon will fall...
Trafalgar_manya? Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 dünyadaki pirinadan daha vahsi 2. balik beta vahsi olması zarar vereceği anlamı gelmez(size) sadece öle davranıo 20m lik bi havuza 20 m aralıkdan 2 erkek beta bırakmışlar 10sn sonra ikiside birbirini öldürmüş:):):D[hline]Babacum yane Haydar:Öle aynı anda fazla msg atma lamer post kasıo derler... Ben:Kasarım alla allaa:) babacum:Olmaz ama ben:Olur babacum:ardı ardına atma bari ben:çakdırmadan atim dimi stealth modunda
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 ya onları almak istiyorum da :) ailemde şimdi sincap kirpi yada hamster alsam korkuyo yok fareydi falan köpek zaten zor apt. de :( napalım olsun bu balıklarda dinlendiriyo dekor falan ;) aslında pirana da iyide işte beslemesi :) iyi dans ediyorlarmış ama neyse bak o balığada izin vermiyor bizimkiler :( [Bu mesaj orc_lord tarafından 25 April 2003 22:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Trafalgar_manya? Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 pirina al dicekdim yazmışsın bile:D abi bişi yapmıo(parmanı sokmazsan) sudanda fırlamıodu o sanırım:) ama genede dalga geçilicek bi balık diil eheh suya makarna atsanda yiyo bi tanıdık mayonezli tavuk atmışdı suyun boku çıkmışdı:)[hline]Babacum yane Haydar:Öle aynı anda fazla msg atma lamer post kasıo derler... Ben:Kasarım alla allaa:) babacum:Olmaz ama ben:Olur babacum:ardı ardına atma bari ben:çakdırmadan atim dimi stealth modunda
Sum41 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 beler bise dicem hani akvaryumculardan aldigimiz pirana denen mahluk varya assinda pirana degil yani... piranada Öle azı yüzü dağıtcak pirana değil normal beta gibi bise hatta ondan daha zararsız alacaksan astronot alacan en babasi :) Gecen bi kanalda izliyodum (kanalı soylemeyem reklam sux) simdi Adam Süzgecle Balık tutmus astronot wardı 2 tane Salagın biri akvaryumdan zıpladı kenara doğru balıgı gorunce yere düstü ben gülmekten yarıldım muhahahahaha[hline]God's mercy and grace Trabzon was back Baris cok iyi biseydir tipki cicekler gibi yok etmeyin onlari koruyalim cimeni Koparinggg
eddy Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Hayırlı olsun diyeyim ayrıca abi harbiden sen ne aldın ya !!![hline]www.merlininkazani.com -Merlin Yazarı-
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 eddy çözemedim yaw :( neyse sanırım diğer gittiğimde sorar öğrenirim :) pirana bilmem ben gormedim pek ama balık yani ne bileyim elimi soksam aklıma ısıracağı falan gelmiyor ne bileyim ufacık yaratık sudan çıkarsan ölü verir dişinide görmedik ;)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;)
Sum41 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 orc harbi ya balıkların markası ne? :D[hline]God's mercy and grace Trabzon was back Baris cok iyi biseydir tipki cicekler gibi yok etmeyin onlari koruyalim cimeni Koparinggg
Kaspar Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 çoğu hayvana (aşırı derecede) sevgim vardır da şu balık işini anlamıyorum.. hayvan dediğini tutacan sevecen öpüp koklayacan oynayacan.. ama balıkta o yok. kedi almanı tavsiye ederim.. apartman durumu da pek sorun olmuyo.. sevebiliyosun da..[hline]Only now, only now does he know, silver doom, unseen moon will show
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 ıyy kedimi nankör hayvan.. ne yapayım besle kediyi oysun gözünü :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;)
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Traf senin "hamsi" diye alınan "köpek balıkların" nasıl ölmediler değilmi ehuheh[hline]Isn't it funny? Let's try something else... ICQ:84232487
Sum41 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 said: Kenderleme, 25 April 2003 23:02 tarihinde demiş ki: çoğu hayvana (aşırı derecede) sevgim vardır da şu balık işini anlamıyorum.. hayvan dediğini tutacan sevecen öpüp koklayacan oynayacan.. ama balıkta o yok. kedi almanı tavsiye ederim.. apartman durumu da pek sorun olmuyo.. sevebiliyosun da..[hline]Only now, only now does he know, silver doom, unseen moon will show Ama öpüp koklayıp Sulandıgındada alıyon şifayı bee?[hline]God's mercy and grace Trabzon was back Baris cok iyi biseydir tipki cicekler gibi yok etmeyin onlari koruyalim cimeni Koparinggg
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 :) ehueh :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;)
Kaspar Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 e allahın kuduzunu alırsan eve tabi kaparsın şifayı.. aşı diye bişi var, veterinerlik diye bi meslek var.. onun dışında kedilerle sürekli içli dışlıyım ama cidden de domuz gibiyim :)[hline]Only now, only now does he know, silver doom, unseen moon will show
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 yok ne alakası var ohh.. tüy yumağıdır grr..[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;)
Sum41 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Yıhahahahah aklıma kopeğim slash geldi :D öldü ama :(((((((((((((((((((((((((((((([hline]God's mercy and grace Trabzon was back Baris cok iyi biseydir tipki cicekler gibi yok etmeyin onlari koruyalim cimeni Koparinggg
Sum41 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 ıyyyyyyyyyyyy nefret ederim kedilerden Yoldaki kedileri Az taşlamadım :))[hline]God's mercy and grace Trabzon was back Baris cok iyi biseydir tipki cicekler gibi yok etmeyin onlari koruyalim cimeni Koparinggg
Kaspar Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 seni athea'ya havale ediyorum (ve tüm paticik camiasına..) peeh! tüy yumaaymış! nankör falan da değildir kediler ayrıca.. sadece köpekler kadar sahip düşkünü değillerdir..[hline]Only now, only now does he know, silver doom, unseen moon will show
Sum41 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 ıykkkk kediler gurban olsun itlere :D Ya paso uyuycan yemeğin ayağına gelcek bize eziyet yapıolar ama allahın itine gidion kendi yemeğini kendin bul lan diyosun Hemen hayvan buluyo EN sağdık HAYFANAT itdir bunu burdan iletem KEDİ SUXXX KOPEK RULLZZZ it in -Kedi Out[hline]God's mercy and grace Trabzon was back Baris cok iyi biseydir tipki cicekler gibi yok etmeyin onlari koruyalim cimeni Koparinggg
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 ayy akvaryuma koyarken buyuk bir vatoz yere dustu çırpınıyo kaşıkla alıp koydu neyse yaşıyo :([hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;)
Grudge Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 it kopek muhabbetli konu bu kalmış buna yazıyom ben de bu gün bizim köpeği çaldılar. sonunu söyliim hemen hikayenin köpek şu an kulübesinde duruyo mutlu mesut bi şekilde... neyse güzel köpek, alman kurdu ama rintintin ruhlu bişey tam anlamıyla. bu kedi olmalı bu durumda havlamalıyım modunda yani... neyse sabah kahvaltımı yapıyodum kapı çaldı. alt kattaki komşunun çocuu grudge abi köpek yok, zinciri falan da yok dedi benim kafamdan aşaa sular boşaldı. köpek sabıkalı daha önce de çaldırdıydı kendini. sonra bisürü adam kovalamıştık neyse... anahtarımı falan almayı akıl edip çıktım dışarı ev kıyafetleriyle saç sakal birbirine girmiş ortamda kurt adam misali bakınırken iki tane çocuk gördüm. görmüşlerdir belki diye sordum biz çalmadık dediler önce. onları dövmek gibi bi niyetim olmadığını anlayınca işbirliği yaptılar bi istikamet verdiler. yolda bikaç yaşını başını almış köpek çalmakla işi olmayan tipe daha sordum yönlendirdiler beni. arada babama falan da haber verdim. neyse 1 saat falan dolandım her gördüğüm "abi burdan geçtiler yarım saat önce", "20 dakka falan oldu", "15 dakka" derken ben muşta ya da benzeri bi kırıcı aleti nerden bulurum diye düşünmeye başlamıştım ki babamı gordum arabayla iz sürmekte. o da gören birileriyle karşılaşmış. falan iz üzerinde birleştik. neden sonra izler geri dönmeye başladı. bi ara pazar yerine girdiğini söyleyenler oldu anlam veremedik falan. sora sora tekrar evin oraya kadar geldik. neden bole oldu ki derken sorduğumuz birileri şole bi cumle kurdu "abi sizin köpeği gördük biz. aldık adamların elinden götürdük bağladık yerine" ben direk komplo teorileri kurmaya başladım. neyse sırıttık elemanlara eywalla falan dedik. gittik ki kopek klübesinde yatmakta. babam o esnada yüzünde evrenin sırrını keşfetmiş bi fizikçinin ifadesiyle döndü bana "biliyo musn bence o itler çaldılar köpeği" biliyorum dedim. neyse biraz ekstra kilit falan taktık şimdi tasmaya. bakalım görcez...[hline]The road remains wide open while your dreams are alive. Only fear can block the way. -"Iron-Tail" Fratley [Bu mesaj Grudge tarafından 25 April 2003 23:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Mephisto_ Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 hazır hayvan börtü böcek muhabbeti açmışken bende bi alman kurdu bide golden retriever var kurda kılım ama golden'ıma aşığım, hayvan alcaksanız köpek alın, cinside golden olsun öle balık falan kesmez adamı[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me
Öne çıkan mesajlar